Powered By Blogger

måndag 2 december 2013

Min dag i 4 bilder – som i ett återupplivat koncept

En gång i tiden drog jag ofta igång fototeman här. Eller tror jag kallade det fotoutmaningar. Som ibland gick ut på att presentera tre bilder om dagen under en veckas tid. Jag kom på det av en slump idag och kände för att återuppta det bortglömda konceptet. Men nu utökat till fyra bilder, enbart för att det gör sig bättre med fyra i en klump om man väljer instagrammade bilder, vilket jag tänkte göra. Under denna veckan. Är det någon som har lust att haka på med konceptet "min dag i 4 bilder" så är ni absolut hjärtligt välkomna! Dagens skörd kommer här. Med bilder som icke följer tidsordningen ser jag nu, men det tänkte jag skita i.


Och bakom dessa spontanknäpp och det som inte blev dokumenterat döljer sig en halvdag på jobbcoacheriet, där jag fick gjort det jag ville och hade på agendan. Följt av lunchmackor hemma i sängen med någonslags dokumentation av dagens stass och trött hund halvsovandes bredvid. Vovvenad på det och sedan besök hos läkare. Det är ingen allvarlig sjukdom som förde mig dit men det blir återbesök i början på nästa år och då kanske jag berättar… ;o) :Men nix jag är inte gravid! 

Eftersom jag haft ett märkligt sug efter potatis bestämde jag mig för att falla för den frestelsen idag, men shit vad många olika sorter det finns att ta ställning till. Jag blev tokförvirrad och ryckte till slut en påse i blindo. Och knallade till HM istället. För att leta svart polotröja med stor krage, ett plagg jag fått på hjärnan att jag måste ha. Nu hittade jag ingen sådan men fick provat några få plagg ändå (plagg som troligast blir inlägg här imorgon). Och då jag har en svallande kärlek till pyjamasshorts just nu så spanade jag även in några schyssta kit med sådana. 

Och så sprang jag på en Idol-vinnare som shoppade mjukiskläder där och till dagens största glädje berättade att en del av det galet bra materialet han spelade upp för mig för exakt ett år sedan kommer att finnas med på plattan han släpper nästa vecka. Och så var det liksom med den här dagen. Återstår matlagning, en dejt med tvättmaskinen och häng framför tv´n , som fortfarande bara funkar på dvd-läge. Men jag återkommer med lite prylar, dels bilder på sådana och dels mina tankar om sådana… Men peace out för nu! Och hoppas ni har en bra kväll!

2 kommentarer:

  1. Jag vet, visst är det tokbra och jag hörde ju det i fredags live.
    Framför allt verkade densamme må bra, vilket gjorde mig riktigt glad.
    Polotröja hmmm har jag inte sett det nånstans, tro?

    SvaraRadera
  2. Jag gillar ju inte direkt låten som är släppt så hoppas på att det andra är bättre. Att de andra låtarna ger hans röst bättre rättvisa. Var det den 11:e den släpps? Han sa men jag glömde visst. Spelar här den 20:e, om du är sugen... ;o) Kram!

    SvaraRadera