Powered By Blogger

lördag 5 juni 2010

2 gårdagens & en tv-inspelning

Jag tog en massa bilder igår. På mina båda outfits i utemiljö. Tycker ju egentligen att utebilderna är lite roligare än att ni bara ska behöva få se mitt tråkkök hela tiden.
MEN. Jag kan inte ladda ner bilderna till datorn. Filen är skadad. Typiskt. För jag hade även bilder på en tv-kändis som vi florerade oss med igårkväll. Under en tv-inspelning…
Lite svårt att återskapa de bilderna. Men mina outfits har jag dock efterkonstruerat nu på morgonen och plåtat med en annan kamera.
Det började med den här, som var på mig på jobbet:

Livalot blouse, almost black
Chrysalis minigown, almost black
grå jeans från Vero Moda
sandaler nyinköpta i London

Efter jobb och efter ett snabbt klädbyte bar det iväg till en restaurang här i stan där de var i sluttampen av att spela in ett avsnitt av tv-programmet Kniven mot strupen.
Tokiga kocken Alexander Nilsson for runt med ett überenergiskt kamerateam i hälarna. Kul att se bakom kulisserna, ännu roligare när programmet sänds i höst.
Min och makens roll i det hela var restauranggäster. Ni vet när de öppnar igen efter att mästerkocken har styrt upp och allt är tipp topp.
Och självklart bidrog jag med att exponera Mollysar. Det blev den här improviserat ihopkokade kombon:


Biketten
Odd Molly sidenklänning som jag inte vet namnet på, någon som vet?
Underklänning HM
nya stövlarna från Ellos som kom igår

Jag är supernöjd med stövlarna, lite störigt att skaftet halkar ner bara men det hade jag ju räknat lite med eftersom det är mocka.
Jag har 38-39 i skostorlek och tog 39 i de här, lite stora men det är bara bra för inte minsta kläm över mina breda Kalle Anka-fötter. Riktigt sköna att gå i dessutom.
Och nu kommer även mina Molly-klänningar att bli luftade i sommar eftersom jag hittat något att ha på fötterna och dölja fulvaderna med.
Me happy!!!

Ha en bra lördag! Vi ses senare! Kram!

7 kommentarer:

  1. Kul dag du hade! Och snygg var du också! Så fint med Chrysalis minigown under blusen. Vill också ha!

    Jag väntar hem Ellos-stövlar jag med. Stl 38 var slut så jag hoppas att 39 funkar.
    Ha en bra lördag.

    Kramar Affi

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Så vansinnigt snygg du var och särskilt utochätavaramediTVklädseln. Stövlarna skulle gärna kunna få förgylla min garderob men nu ska jag ta någon Molly på mig, kärleken i handen och åka på vernisage för att se på konst av lovande ung man.

    Ha en bra dag och dessutom tror jag inte på det där om dina vader.
    Kram från Eva Solid och Otto som ligger under en filt och sover i solen.

    SvaraRadera
  3. Snygg är du och vilken rolig dag ni hade!=)
    Älskar mina stövlar med, o tycker det blir lite cool stil när de åker ner..;)

    Kram
    Adela

    SvaraRadera
  4. Affi: jag håller tummarna att de funkar! Har dem på mig idag igen. Som jag gillar dem! Kommer nog att bo i dem hela sommaren känns det som! Kram!

    Eva: kul med vernissage! Hoppas ni har en bra dag. Stövlarna är superbilliga på Ellos speciellt som de ofta verkar ha olika sorters rabatter. :o) Kram! Och en Stor kram till Otto från phalénetjejerna i söder.

    Adela: maken tyckte också att det var coolt när de åkte ner. Jag ska bara vänja mig, vilket jag redan börjar göra. Kram!

    SvaraRadera
  5. Tack för att du kikar in och kollar läget. :) Det är OK, men varit lite jobbigt så jag har ingen ork utan kommenterar när jag har tid. Några egna inlägg orkar jag bara inte. Ser fram emot Skåneträffen i juli. :)
    Kram

    SvaraRadera
  6. Meeeeen nu missade jag få med huvudanledningen till att jag skrev ju. Super fina stövlar och outfiten är to die for.....
    Super mega kram

    SvaraRadera
  7. Jeanette: hoppas du får orken tillbaka snart! Trist att det varit jobbigt, kan jag göra något för dig så vet du var jag är. Hoppas verkligen få se dig den 15/7. Massa kramar!!!

    SvaraRadera