Powered By Blogger

söndag 6 juni 2010

Lite om träffen den 15 juli

Jag har fått en fråga på mailen om det blir någon träff den 15 juli. Och svaret på den är japp, det blir det. I Malmö!
Tid är inte bestämt ännu, men vad sägs om runt lunch?

Tanken är lite shopping, något att äta, helt opretentiöst. Jag har lite koll på butikerna i Malmö efter vår Molly-träff där i början på året.
Däremot har jag noll koll på bra matställen, jag bor ju inte i Malmö själv.
Så är det någon lite mer insatt som känner sig sugen att hjälpa mig lite i planeringen så är ni väldans välkomna, :o)

Jag kommer att lägga ut om anmälning när det närmar sig, alltid bra att ha koll på hur många vi blir och vilka som kommer.
Någon som vet redan nu att ni kan och vill följa med så får ni gärna skriva en kommentar här eller maila mig på oddjosanne@gmail.com.

Några har redan hört av sig, både kända Molly-bloggerskor och nya ansikten i form av Molly-bloggläsare. Superkul! Hoppas ni alla kan!
Man måste alltså inte ha en Molly-blogg för att följa med, mer eller mindre intresse i Molly-kläder räcker utmärkt.
Men jag räknar inte med någon, förutom mig själv och Linda som är givna kort, förrän ni anmält er. Låter pretentiöst, men ett mail eller en kommentar med jag vill följa med och mailadress duger fint.

Mer information följer när det närmar sig. Ha en bra dag! Kram!

4 kommentarer:

  1. Jag provade Prairien i går kväll och blev ännu mer förbannad, den är ju så jäkla fin! Längtar som attan till skåne nu. Både för semesterns skull och för att få träffa er sköna brudar! Det är inte långt kvar nu:) Ha en bra dag du med. Kram!

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Jag ska verkligen göra ett försök att komma, det skulle vara fantastiskt roligt men jag arbetar den dagen så jag får se vad jag kan göra. Jag ska försöka lösa det hela.

    Soliga hälsningar och kram från Eva Solid
    som nu ska lyssna på mannen i mitt liv när han ska hålla tal i Borensberg, håhåjaja...
    men en Molly ska luftas.

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Hade verkligen varit kul att följa med! Ska alla åka tåg från Helsingborg eller det finns en bil man kan åka med i?? (Jag kan inte åka tåg)

    SvaraRadera
  4. Jag är SÅÅÅÅÅÅÅ avis på er töser! Jag skulle så gärna vilja följa med. Får bli nästa gång. Är nere v 31, kanske någon av er sötnosar har lust att träffas då? KRAM

    SvaraRadera