Powered By Blogger

söndag 27 juni 2010

Trött tråkig dag med packångest

Jag var varit precis lika trött idag som jag var igår. Så allt går verkligen i slowmotion här. Och jag har inte gjort ens hälften av allt jag ville.
Men hundpromenader och en stund i parken med vovvarna har det i alla fall blivit. Iklädd den här:


Klänning från Derby. Som är mitt fynd från i torsdags. Som inhandlades av en enda anledning. Som jag berättar om lite längre ner i det här inlägget.

Jag även hållit liv i tvättmaskinen och annat trist hushållsgöra.
OCH.
Jag har försökt att packa till Roskilde. Vilken ångest!

Genom att ge mig in i Mollysarnas förlovade land har jag också blivit alltmer kräsen med att bära kläder jag trivs i. Jag mår helt enkelt bra av det! Gissar på att jag inte är speciellt ensam om det heller…
Det var Mollysarna som fick mig att börja trivas. Och trots att jag har lagt på mig 7-8 kilo i otrivselvikt det senaste året så känner jag mig ofta ändå fin i mina Mollysar.
MEN.
Inte tar man med sina högt älskade plagg till en festival där det är skitigt som tusan, där man dessutom riskerar att få dem förstörda. Eller stulna.

Så vad gör man då. Tar kläder man inte trivs i? Det var min tanke först men det går bara inte.
Jag vägrar att gå runt och otrivas i nästan en vecka. Jag har några Mollysar som brukar hänga med på festival men alla passade visst inte längre.
Så nu har jag ägnat en hel hop med tid på att gå igenom Mollyplagg för Mollyplagg och noga övervägt om trivsel är viktigare än att de överlever.
Ja jag vet att jag låter komplett galen… Och det är precis så jag känner mig, men nu har jag i alla fall fått ihop en hög.


Den ska dock bantas ner och ytterligare vägas i guldskål innan ett enda plagg hamnar i packningen.

För aldrig att jag tar med mig något som sabbas och jag får ångra mig förevigt. Och det är här den nya klänningen kommer in i bilden…

För egentligen köpte jag Magnolia strap dress för att ha med på festival. Men när jag premiäranvände den i torsdags så insåg jag direkt att den är alldeles för fin och mentalt värdefull för att rastas på festival.
Så när Derbyklänningen hängde framför mig till rövarbilligt pris så slog jag till på den som festivalkompis istället.

Är era Mollysar lika heliga för er? Eller är det jag som borde spärras in?

Sorry att jag har ristat sår i era öron med det här gigantinlägget… Kram!



10 kommentarer:

  1. Det är nog ett smart drag att ta med den där klänningen (som förövrigt var skitsnygg) istället för Magnolian. Visst finns det ställen som man aldrig skulla använda sina dyrbarheter! Du har (snart) mail! Kram:)

    SvaraRadera
  2. Lika heligt här! Förstår dig, klart man vill ha kläder man trivs och känner sig fin i men samtidigt svårt när de riskerar att bli stulna/förstörda! *rys* hemska tanke!=)
    Det är ju det som är speciellt med Molly...man känner sig alltid fin i dem!
    Ha det toppen på Roskilde=)!
    kram

    SvaraRadera
  3. Ja men den klänningen kan du väl ha!? Inte för jag varit på någon festival (så gammal o trött..hihi) men tänker det kan gå vilt till. Hade nog valt med omsorg i Mollyhögen! Klart man är rädd om dom, fast samtidigt ska dom också användas! Några kan du väl ta med..eller!? Kram o natti natti

    SvaraRadera
  4. Har full förståelse för hur du tänker!!!

    SvaraRadera
  5. Jag hade också resonerat precis som du. Visst använder jag mina mer eller mindre dagligen men jag hade helt klart funderat mer över vad jag tar med mig på t ex Roskilde festivalen.

    Kram

    SvaraRadera
  6. Å jag gillade den svarta klänning mycket!! Men jag förstår dig...skulle inte heller ta med mig OM på festival med personer som kanske inte vet vad som är "ditt eller mitt".
    Såg i ditt förra inlägg att vi har onekligen samma smak! Har också köpt de mörkare mockastövlarna och kikat på jackan i ljus mocka! ;D

    Kramis till dig
    Adela

    SvaraRadera
  7. Linda: Ja det var för mycket kärlek med Magnolian helt enkelt. :o) Kram!

    Filippa: Kul med fler som också håller sina Mollysar som heliga, det gör att man känner sig mindre galen ;o). Kram!

    Annelie: Jodå det blir Mollysar, som det ser ut nu som kommer bland annat både den röda FoLén och min röda livealot att få andas festivaldoft... Och klänningen är ju ingen Molly så den åker ner i packningen utan eftertanke. :o)Kram!

    Lillis: Skönt med fler som fattar! Kram!

    Jeanette: Ja jag kan ju gå och jobba med finplaggen men just Roskilde är lite speciellt, bland annat skitigt och fulla folk som kan hälla vad som helst över en...
    IDAG ska jag maila dig... Alldeles strax faktiskt! Kram!

    Adela: Hihi... jag tänkte faktiskt på dig när jag beställde jackan. Den är liksom ganska mycket du också. Passa på nu, den är på 60% rea, kostar 359,50, ett riktigt klipp alltså! Kram!

    SvaraRadera
  8. Din svarta klänning är jätte,jätte-fin! Jag blir vansinnig när ett Molly-plagg blir förstört, så dem tar jag inte med överallt. Så jag förstår dig absolut:-)
    Tack för tröstande orden. Det är skönt att höra att det finns fler som känner som jag ibland. Det blir liksom värre av att det är så vackert väder och jag borde vara på strålade humör.. Kontrasten blir än mer markant. Men det brukar ju vända till slut, hoppas att det blir snart!
    Kramar Affi

    SvaraRadera
  9. Jag var på Metaltown för en vecka sedan och körde Molly med Cotton poly tank i grey. Skulle dock aldrig ta på mig ngt alltför ömtåligt och Metaltown är ändå en asfaltfestival, Roskilde är betydligt skitigare...
    Om du tar med dig plagg som du är rädd att få stulna kan du ju alltid låsa in dem i effektförvaringen. Kostar lite att hämta ut när man behöver, men better be safe than sorry.

    SvaraRadera
  10. Hej!

    Den där svarta lilla saken var ju riktigt festivalsnygg. Kläder är oftast till för att användas men undantagen finns och dom är jag fånigt rädd om, går och klappar på lite grann.
    Just nu funderar jag och våndas över om jag ska klicka hem en Prärie s/s Dress Almost black.... eller en vit Prärie, nåja dom hinner kanske ta slut innan jag tänkt färdigt.

    Kramar till dig och din packning från Eva Solid

    SvaraRadera