Powered By Blogger

torsdag 10 juni 2010

Dagens & en ursäkt

Det finns dagar som lullar på i invanda spår. Det finns dagar som visar sig från en mycket mer positiv sida än man någonsin kunnat tro.
Och så finns de dagar då precis allting går fel, och då man känner sig som en slemmig urvriden disktrasa när den äntligen är över. Som min dag i dag. Som tillbringades tillbaka på jobbet.

Fast jag tänker inte trötta ut er med en enda detalj. Tyckte jag gnälldeppade tillräckligt igårkväll. Så nu får det vara bra med sådant trams.

Går istället över till att visa en stresskomponerad och regninfluerad dagens:


Emb bikette denim jacket
Cotton Anglaise, chalk (tror jag den heter...)
Underklänning från HM
svarta tights från HM
Kängor från Wacken Open Air 2009
Sjal från London (stör mig att jag inte köpte den i fler färger, den kostade ju bara ynka 60:-!)

Jag upptäckte precis ett gäng mail i min inkorg. Några som skickades för flera dagar sedan, några nya. Jag ber tusen miljoner gånger om ursäkt för att jag inte har svarat.
Och för att jag allra troligast inte kommer att svara i kväll heller…
Och så värst många kommentarer i era bloggar lär ni förmodligen inte heller se röken av (som om ni brukar det... jag vet att jag varit kasskasskass på att lämna avtryck... sorry...)

För jag är trött ända in i skelettet (på tal om att inte gnälla mer…) och känner att efter hundpromenad, matlagning och lite allmänt hushållsfix så kommer jag att decka som en klubbad säl på 10 sekunder…

Önskar alla en mindre trött och mindre regnig kväll. Kram!


8 kommentarer:

  1. I säng med dej! Du borde kanske inte ha varit på jobbet i dag heller?
    Hoppas att morgondagen blir bättre :-)
    Kramar Affi

    SvaraRadera
  2. Naaw gumman. Vi finns här när du har tid och känner för det. Tills dess.... Ta hand om dig själv och skit i resten! (ja nästan iaf.. ;) ) Kram

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Dom där dagarna är så bedrövliga, ibland är det bara hundpromenad och täcket över huvudet som möjligen kan hjälpa. Om du läser DN och Rocky så läs gårdagens(tror jag) om bitterhet.
    Fina Londonsjalen förstår jag att du ångrar att du inte köpte fler av.

    Kram från Eva Solid
    som anser att ett gammalt portvin aldrig är fel.

    SvaraRadera
  4. Ta hand om dig! Känn ingen stress över att lämna avtryck o så. Man orkar och hinner inte alltid. Du är viktigast så sov nu så jätte gott.
    Du är som alltid lika fin.

    KRAMAR

    SvaraRadera
  5. Dumma jobb..du kan inte vara överallt! Natti nattikram

    SvaraRadera
  6. Tänk inte på alla mail och lämna kommentarer, du ska tänka på att kurerar dig och bli frisk!! Återhämta dig och få nya krafter vännen, var rädd om dig.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Affi: detsamma gumman! För jag läste hos dig innan och kände igen mig alltför väl... Hann inte kommentera tyvärr för hundarna stod och hoppade vid dörren. Stor kram!

    Sanni: haha... du har en fantastisk förmåga att få en att skratta och bli uppmiuntrad med dina sköna kommentarer! Tack för det!!! Massa kram!

    Eva: ska kolla om de har serier på DN på nätet, bitterhet är alltid ett intressant ämne :o) Massa kram till dig & Mr O!

    Tina: hur snygg var inte du i wigwamen idag då! Och sötaste lilal dottern! Blev glad av den fina bilden på er. Megakram!

    Annelie: haha... du har fattat exakt vad det handlar om! Så skönt med någon som gör just det, fattar! Kan bero på våra tokstollemail ;o)Kram fina vännen!

    Jeanette: Detsamma säger jag till dig!!! Saknar dig! Kramar i massor!

    SvaraRadera
  8. Håller med samtliga ovanstående kommentarer (kanske inte om portvinet, förlåt Eva!) ta det lugnt och tänk på dig själv nu. Fast jag måste få säga att du är den snyggaste slemmiga disktrasa som jag sett nån gång;) Jättekram!

    SvaraRadera