Powered By Blogger

söndag 27 juni 2010

En Ellos-tants bekännelser

När jag var liten var det kläder från Ellos som gällde för hela slanten. Det var väl okej till en början men i tonåren, när kompisarna började få Puss&Kram-jeans och LaCoste-tröjor så var det INTE kul att komma dragandes i sina töntiga Ellos-kläder.

Sedan dess har Ellos-kläder varit ett skällsord, något som fått symbolisera skittråkiga, stillösa, INTE-vill-ha-plagg som bara tanttrista människor köper.
Till nyss.
För jag har en bekännelse att göra; jag har blivit en Ellos-tant!

Det började med de beige mockastövlarna. Sedan dess har jag smugit mig in på Ellos hemsida lite då och då. Ganska ofta om jag ska vara helt ärlig.
Och kommit på mig själv med att hitta en hel hop med vill-ha-godbitar där. Så nu har slagit till igen. På de här:


Samma stövlar som jag redan har i beigt men jag råkar ju liksom älska dem, trots att jag tycker att skaftet hasar ner lite väl mycket.
Klurar på en lösning åt det problemet, någon som har tips?

Jackan har jag spanat på sedan min första Ellosvisit för några veckor sedan. Nu var den på rea. Jag hoppas att den ska gifta sig med de beige stövlarna.
Det totala priset med rea och rabatt för båda sakerna; 964 kronor! Hallå liksom!
Ellos och jag lär garanterat ses igen!

Solen vrålskiner ute. Fast efter den hundpromenad jag ska ge mig ut på nu så kommer det mest att bli innevistelse för mig idag.
Dags att ta tag i det jobb jag ligger efter med, sedan städning – alltid skönt att komma hem till rena rum, och så ska jag gå igenom min garderob i jakt på festivalplagg som passar…
Med en uppåtrusande vikt är det inte helt säkert att det jag tänkt packa ner gör det nämligen…
Återkommer med min packning senare… Där även mitt reafynd från i torsdags ingår.

Ha en bra söndag där ute! Kram!



6 kommentarer:

  1. Ja! En Ellos-tant till! Har handlat mycket från dom på senare år. Dom har ju faktist mycket bra märken dom säljer och alltid BRA reor, inga jävla 30% där inte! Visst är det skitirriterande med förbokningarna:( Ha en bra dag i solen. Jag ska gå ut och rasta ett-åring jag;) Kram!

    SvaraRadera
  2. ja men verkligen!
    Jag handlar på Ellos ibland, köper Converse där, med alla rabatt kuponger man får hela tiden, 30-50% på Converse är inte fy skam! Har köpt 2 par Moheda träskor oxå kring 200kr, det är flott det=)!
    Visst har dom lite skoj allt.
    Fina köp, det står verkligen Josanne på båda två!!!!
    kram!

    SvaraRadera
  3. Barndomsåren sätter sina spår på olika sätt, tyvärr. Du har å andra sidan kommit ikapp duktigt kan man ju säga! Idag vet du ju bättre o kan faktiskt bestämma själv vad/hur o varför något inhandlas. Du är stor flicka nu!! (fnittrar lite..men ibland behöver man kanske höra en del sådant..)
    Om du kommer ihåg sedan, undrar jag om storleken på Magnolia-klänningen som du o finaBina köpt!? Sugen på en sådan fast annan färg nämligen..något vill jag ju köpa på rean också. Kram

    SvaraRadera
  4. Jag är också en Ellos-tant och har samma stövlar som du. Önskar så att jag hade köpt de ljusa också som är URSNYGGA! Och den där jackan är också urfin. Tycker att Ellos har ryckt upp sig rejält på senare år.

    Kram

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Här är en tant som avundades kamraterna som fick sina kläder från Ellos! själv så kläddes jag i kilt och svarta lackskor inköpta i Skottland, ja du förstår stilen och Elloskatalogen den var ett bit av himmeriket så nu....

    Varmaste och soligaste hälsningarna från Eva S. och Otto

    SvaraRadera
  6. Ja man var inte ensam Ellos-tant minsann ;o)

    Linda: exakt, de där 30%reorna börjar jag surna till på ordentligt! Likadant i den butiken jag besökte i torsdags, jag vill också ha mer rabatt!!! Kram!

    Filippa: ja de har en massa schyssta rabatter! OCH fina saker! Har inte ens tänkt på att kolla converse där, tack för tipset! Kram!

    Annelie: haha... stor flicka... ja så kan man också se det, det låter kanske lite positivare, för jag kallar mig mest tant annars numera :o)
    Jag har 2 i den klänningen, min normala storlek alltså. Hade nog inte kunnat gå ner även om den är något lite stor. Jag har 80C i bh om det hjälper dig att få klarhet. Den är supersuperskön, hoppas du hittar den!!! Kram!

    Frusna flickan: jag har inte varit in på Ellos alls förrän nyss och snacka om att bli positivt överraskad! Så du har de bruna, kul! De är fina! Kram!

    Eva: hmmm... förstår att Ellos var ett himmelrike, känner mig lite dum nu för att jag skrev så men det var ju så det kändes för mig å andra sidan... Olika referensramar har ju sina olika drömmar. Kram till dig och Mr O!

    SvaraRadera