Powered By Blogger

lördag 26 juni 2010

Höstspan + vårens bästa = samma lista

Igår var det reajakt – utan ett enda klick, är riktigt stolt över att jag (i alla fall hitintills…) har lyckats hålla mig till planen att kolla rea irl på måndag istället, trots alla frestelser som ligger och väntar på nya hem att få flytta till i webbutikerna.

Så idag är det istället höstspan som står på programmet. Och det slog mig ganska snabbt att mina höstfavoriter är starkt knutna till vårens och sommarens bästa köp.

För en sådan lista har jag också satt ihop. En 3 i topp över mina absolut smartaste inköp från senaste kollektionen. Det fanns liksom aldrig någon tvekan. På plats 3:


Wigwam dress. Både den vita och den grå har hittat hit. Det trots ett sent uppvaknande. Funkar som klänning med underkjol under, funkar som tunika till jeans. Och funkar i alla lägen. Är ganska sugen på den i dark pink också… Varför nöja sig liksom…

På silverpallen:


Emb bikette denim jacket. Jag tror att jag har använt den till precis allt. Mjuk, skön och därför underbar att ha på sig. En stark kandidat till guldmedaljen men den blev trots allt brädad, och det på grund av motiveringen bakom den klara vinnaren:


Chrysalis minigown. Den kom i fem färger. Fem färger bor i min garderob. De har räddat hur många outfits som helst, ett perfekt komplement som gjort att allt det jag tidigare inte visste hur jag skulle få till nu har blivit använt en massa. I just love them all!!!

Och det är alltså dessa tre som även står allra överst på min önskelista inför höstens ankomst. Kan låta trist men varför överge vinnande koncept…


Wigwam dress, almost black. Är även grymt sugen på lite lilac, speciellt om färgen är densamma som på vårens lite liac.


Jeansjackan. En till lär nämnligen lätt få plats i min garderob. Och funka som ett bra komplement till allehanda stasser.


Chrysalis minigown. I alla tänkbara färger som kan tänkas dyka upp.

För övrigt är det inte mycket alls som jag har fastnat för. Fast vet ju av erfarenhet att det kommer att ändras drastiskt när plaggen väl finns i verkligheten och inte minst när de börjar droppa in i bloggarna.
Alltid lika spännande att se vad som landar i ens ägo till sist…

Nyfiken som jag är undrar jag vilka era bästa vår och sommarköp är? Och om ni också redan har höstönskelistor?

Nu ska jag och vovvarna snart skicka iväg maken till Roskildefestivalen, jag åker inte förrän på tisdag.
Sedan ska det handlas mat, fixas och donas i hemmet, läsas bok…
Hoppas ni får en kanonbra lördag! Kram!

6 kommentarer:

  1. Du har SÅ rätt ;-)
    Varför nöja sig?
    Snygga plagg på dina topplistor!
    Bästa vår/sommarköpet? Hmmm... det får jag nog klura lite på, men Nympharna och short mesharna är starka kandidater!
    Hösten har jag inte tittat så mycket på ännu. Det tar jag med ro, nu ska jag njuta sommaren först!

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Hej snyggíng! Tur att kloka A-K hade skrivit precis före mig!! För jag tänker precis likadant som hon i den frågan om hösten. (just nu alltså..)

    Bästa köp..himmel vad svårt men spontant säger jag Mesh, koftorna o o hela jeansserien faktiskt! (ska grunna lite o se om det hjälper, ha ha)Förresten klokt val med parken o hundarna iställlet! DET gillar jag.
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Dom 3 plaggen finns med på min höst-lista med! Undrar vad pinuppe-jackan kommer att kosta? Kanske bäst att vara lyckligt ovetande förresten;) Kram

    SvaraRadera
  4. Pinup-jacka vore coolt! Fast så är jag å andra sidan pinup-fixerad med (det där lät inget bra insåg jag nu=)

    SvaraRadera
  5. Hej snygging!

    Underbar lista du hade här då! :) Ja, varför nöja sig liksom?
    Jag vill med ha en wigwam i höst. Men en ljuuuus.

    Massa kramar

    SvaraRadera
  6. A-K: short messarna är ett exempel på sådant jag missat i första svängen och suktar ordentligt efter. Bland annat ditt "fel" ;o)Det eftersom du gör dem 200% rättvisa...
    Nympharna måste vara de vackraste plagg hitintills i år! Kram!

    Annelie: Ja det kändes inte helt okej på något sätt att gräva ner sig i hösten när det precis blivit efterlängtad sommar... så jag lägger ner det igen tills det är dags.
    Grattis till din bloggpremiär, me like som fan!!!
    Ja det kändes bara så rätt med parken igår istället och lika bra känns det idag! Kram!

    Linda: håller med dig, befarar att den kanske kan landa på runt 3 lappar... ren gissning såklart men har vi tur ligger den på mindre! Kram!

    The Queen: haha... det lät kanske knas om man inte själv är lite småkär i pinuppor, vilket jag är... :o) Kanske en pinup-tatuering kan ersätta Arlakon på the Queen?... (ja jag har tjuvläst hos min "halvsyrra" Linda)... Kram!

    Tina: välkommen tillbaka hem! Och grattis till ditt fina Köpenhamnsfynd! Kram!

    SvaraRadera