Powered By Blogger

söndag 13 juni 2010

Och i paket 2 fanns det…

Härmed avslöjas innehållet i det andra av mina tre paket som anlände i fredags. Den enda Mollyn, som var Dolce skirt, powder.

Men shit vad stor den är! Så stor att det blir till att plocka fram symaskinen och förminska den på bredden om jag ska kunna ha den utan risk att den hasar ner hela tiden.

Det känns verkligen som att storlekarna i den senaste underklädesserien gått total anarkibärsärk. Chrysalisarna är riktigt små i storlek, kjolen gigantstor. Och jag som (förhoppningsvis – vågar inte ropa hej förrän den är hemma) har en till 2:a, i lite lilac på väg från USA.

Någon mer som upplevt samma med kjolen?

Nu har jag äntligen lyckats svara på en hel hop med mail, ber om ursäkt för att det dröjt…
Och för att återställa samvetet till full nivå igen så tänkte jag nu fortsätta min kamp mot smutsen. Den som inleddes med dunder och brak igår.

Hoppas ni får en bra söndag! Vi ses senare i dag! Kram!

5 kommentarer:

  1. Har hört att den ska vara stor men räcker det att gå ner en storlek eller är den alltså gigantisk? Den i lite lilac är fantastiskt fin.

    kram

    SvaraRadera
  2. Hej snygging, jag har inte provat just året underkjolar men tidigare år som jag har ifrån har räckt o gå ner en storlek! Halkar dom ner med risk för åka av är det ju tokfel.. Låter ju som du är återställd när du springer o jagar dammråttor nu!
    Hoppas ni har lika fint väder som vi har idag! Imorgon väntar jag två nya paket, varav en som jag aldrig sett innan..tror jag iallafall! Nu är ju inte minnet det bästa hos tanten här men men, kul ändå.
    Vilken storlek drar du i Blues dressen (jeansklänningen)?? Vill veta för då kanske jag får ungefär reda på vad jag drar i din swapklänning, har ingen lust köpa fel då den är förbenat dyr. (hoppas på rea som många andra)
    Kram vännen!

    SvaraRadera
  3. Så suur jag är nu..var nyss inne på Tradera o skulle klicka hem en tunika på "köp nu", då hade jag tydligen blivit utloggad! Fattar inte riktigt men någon annan lycklig själ fick min efterlängtade tunika..buu..
    Jo jag kom på bättre fråga vilken storlek du drar i dina Praire short strap dressar?? I dom har jag nämligen fått gått upp i storlek på. Då kanske.. jag fattar vilken jag behöver i drömklänningen..(förlåt jag terrar dig om denna fråga) Kramkram

    SvaraRadera
  4. Septemberflikka: jag skulle gissa på att det räcker att gå ner en storlek, men eftersom jag aldrig ägt en OM underkjol tidigare så kan jag inte svara det till 100&, jag har en 1 på gång nu också (gäller att spinna medan järnet är varmt, eller rättare sagt medan det ännu finns pengar i plånboken ;o)) så jag hör av mig till dig när den kommit och jag vet 100. Kram!

    Annelie: ska ut med kissnödiga vovvar nu. Mailar dig ikväll istället. Kram!!!

    SvaraRadera
  5. Jag har gått ner 2 storlekar för att Dolce skirt och Spoiler underskirt ska passa. Lite konstigt med storlekarna är det. Vissa 4or passar inte, men sen ska jag ha 2a på underkjolen!

    Kramis

    SvaraRadera