Powered By Blogger

tisdag 1 juni 2010

Dagens & frågor om vad ni vill ha

Emb bikette denim jacket
Prairie short strap dress, chalk
Chrysalis minigown, dark powder
och några none-Mollysar


Där har ni mig de senaste 12 timmarna. En dag i vardagen, efter en kortare ledighet, och vips så var man inne i cirkusen igen. Life sucks and then you die…
Eller så kan man tänka positivt…
Och i så fall så är det bara att skippa den förra meningen…

På tal om ledighet så började jag fundera lite när jag var ofrivilligt bloggfri i helgen. I tankebanor som jag fortsatt att följa sedan jag hoppade tillbaka in hit igår morse.

De går ungefär så här: varför bloggar jag? Svaret på den är att jag tycker att det är skitkul, en riktigt rolig egogrej.
Jag skriver vad jag vill, när jag vill (läs hinner), det har blivit som en dagbok, jag har vågat visa mig på bild, har foton på outfits att titta på när jag inte vet vad jag ska ha på mig, jag har börjar tänka mer på min klädsel och att variera den (njaa, lite mer i alla fall…) jag ser vad i garderoben som inte används och jag har bildbevis på vad jag aldrig mer bör kombinera, eller använda.

MEN.
Jag placerar inte mina inlägg i en mapp i datorn som bara jag kan komma åt, jag gör det offentligt – och det är här reflektionerna kommer in i bilden – i form av att jag undrar vad ni vill läsa och se här? Dagensbilder? Bilder på annat? Mer om min vardag (som är ganska trist men i alla fall…)? Mer om djuren? Eller mindre av det ena eller det andra? Eller något helt annat? I så fall vad?

DOCK är detta en blogg skapad på grund av min kärleksfulla besatthet för Odd Molly, och den grunden släpper jag inte på… KRAM!

8 kommentarer:

  1. Jag vill ha din blogg precis som den är!
    Älskar den och tycker att den är perfekt:-)
    Alla vi har ju fullt upp med allt annat och bloggandet står ju kanske inte högst upp på listan för vad man prioiterar då..
    Gillar att se dina häftiga outfits och jag vill helst ha lite privata bloggar också..
    Kanske inte långa beskrivningar på allt tråkjobb hemma med städning och sånt men lite privat vill jag ha vad som har hänt i ditt liv och så;-)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Håller med Mia. Gillar din blogg bara för att den är precis så som den är. Sen är det ju så att vi alla har våra favoritbloggar som passar just oss. Risken är att om du ändrar din blogg att du mister dem som har din som favorit och inte riktigt når ända vägen fram till dem som inte har det.. Om du förstår vad jag menar. Kram hjärtat

    SvaraRadera
  3. Tycker också att det är bra som det är! Det är ju det som är charmen med alla OM-bloggar, att dom är så olika trots att grunden är den samma. kärleken till Odd Molly. Ja du, effektiv blir man som småbarnsförälder! Det är bara att bita ihop och köra på, sen gå till jobbet och ha semester;) Saknar dig också, men nu är det ju inte långt kvar tills 15 juli:) KRAAAM!

    SvaraRadera
  4. Instämmer..det måste finnas någon speciell anledning för att du har har dina läsare på bloggen!! Något som tilltalar de som återkommer..ja det är väl du som person som vi ser o du väljer att visa oss helt enkelt!!
    Samma sak gäller ju oss som kommenterar på sätt o vis. Det är ju inte varje dag (även om det är nästan..) som jag (o kanske de andra) kikar runt hos bloggarna.
    Förstår du vad jag menar..kanske blev lite invecklat.. KRAM

    SvaraRadera
  5. Äskar din blogg precis som den är, just som de andra skriver.

    Underbara oufits och bilder på vovvar med mera som du visar o skriver om.

    KRAMAR

    SvaraRadera
  6. Jag tycker att dina outfits räcker bra, just nu är jag inne i en period när jag varken hinner eller orkar läsa långa texter och då är din blogg perfekt. Och så har du en egen stil som alltid är inspirerande för mig.

    SvaraRadera
  7. Gillar din blogg med;) Du är "OddMollycool" och har en egen stil;)

    Kram
    Adela

    SvaraRadera
  8. Hej!

    Håller med, tycker så mycket om din blogg precis som den är. Du har din egen stil och jag gillar den.

    Hälsningar från Eva Solid

    SvaraRadera