Powered By Blogger

lördag 26 juni 2010

Dagens – lämnade av Roskildefarare

Det har varit en dag i smått comatillstånd. Inte för att jag varit bakis för det har jag inte. Utan för att jag varit så sjukt trött.
Hela det är året har bestått av extremt mycket jobb så min teori är att när ledigheten väl sätter in så kommer all trötthet ikapp liksom. Det är ju inte första gången det händer så det var därför maken, T, M och J fick åka till Roskilde utan mig idag.

Hade liksom planerat in att jag behövde ett par dagar i komplett lugn och ro innan jag ”klarar av” att ge mig i kast med folkmassan som det blir när 80 000 människor samlas på ett ställe. Jag och vovvarna lämnade dock av dem vid båten till Danmark. Så här såg vi ut då:


Odd Molly rostunika
Saraklänningen under
Jeansleggings - Vero Moda
Silversandaler från 2007

Taskigt ljus men det kryllade av folk överallt och det här var enda hörnan där man kunde stå utan att riskera att bli mobblynchat nersprungen.

Roskildefestivalen börjar inte förrän på torsdag eftermiddag men campingen öppnade redan för två timmar sedan. Helt galet egentligen men eftersom det är upplagt på det sättet så gäller det att vara där på studs om man inte vill campa flera kilometer från festivalen.
Eftersom vi dessutom alltid bor på det mest eftertraktade campingområdet så är de alltså där nu och krigar om en bra plats.
Medan jag känner mig lite smått taskig som legat och läst en bok, hundpromenerat i sakta mak, diskat i godan ro och nu mest plockar och fixar lite smått i hemmets lugna vrå innan jag ska sätta igång med lite matlagning alldeles strax…

Tur man har en make som klassar in som en av världens mest förstående och omtänksamma! Han kommer dessutom hem på måndag eftermiddag för att fixa lite och sedan åker vi tillsammans till festivalen på tisdag vid lunchtid.
Ser fram emot det ganska mycket men passar samtidigt på att njuta av dessa välbehövliga lediga dagar (i alla fall näst intill lediga, har lite jobb att klara av också…)

Önskar alla en bra lördagkväll innan jag kastar mig över spisen. Kram!


8 kommentarer:

  1. Vad snygg du är idag!
    Hihi... det är LÖRDAG idag, inte fredag ;-)
    (Jag vet... man blir dagvill när man är ledig!)
    KRAM

    SvaraRadera
  2. A-K: haha... ja snacka om snurrig... lika bra att ändra det... tack! Och kram!

    SvaraRadera
  3. Så skönt att höra, att du bestämde dig ta lite välbehövlig vila ett par dagar! Kroppen brukar ju reagera först ordentligt när semestern väl börjar som bekant.
    Du är vrålsnygg i rostunikan, klär dig så väldigt bra! Hundarna är så söta..
    Kram vännen!

    SvaraRadera
  4. Vad skönt att få ett par dagar i lugn och ro! Sånt jag drömmer om....
    Du är så fin i rostunikan. Måste börja använda min mer! Har spisen pajat! Har du ingen hyresvärd du kan trakassera om det? Eller har ni bostadsrätt? Tack för tipset om Pannkasladan förresten! Låter som ett kanonställe för Vilde V:) Kram gumman!

    SvaraRadera
  5. Annelie: trots att det ser ut som att jag är gravid på bilderna, vilket jag INTE är - det handlar om bulle som kommit till av fel matvanor - så älskar jag rostunikan! Tänker på dig varenda gång jag ser den! Är så glad att du sålde den till mig! Tacktack söta underbara!
    Och det där med vila - man kan tydligen lära även gamla hundar att sitta ;o). KRAM!

    Linda: kan fatta att det inte är så många sekunder av lugn & ro för dig... hade jag bott nära hade jag erbjudit mig barnvakteri - men ju är det ju en anings för många mil för att det ska vara realistiskt tyvärr.
    Hyresvärden är galen så det är fixa själv som gäller. Kompensationen är snorbillig hyra så centralt man bara kan komma... Det var inte så illa som jag trodde, der ut som det är 2 plattor spm lagt av, inte allt som jag trodde först. Så det kan man ju leva med...
    Kul ni nappade på Pannkaksladan. Jag var där när de höll på att bygga upp det, coolt ställe och en massa underbara djur! KRAM!

    SvaraRadera
  6. Gud vad du alltid har så himla skön stil!

    SvaraRadera
  7. Godmorgon hjärtat!
    När jag läste du om din spis o att det var två plattor som gått..har du kollat säkringarna?? Ibland är det bara en säkring som går, (som är kopplade till bara två av plattorna..). kanske läge o byta säkring bara?? Det är så lätt gjort ju..
    KRAM

    SvaraRadera
  8. Frusna flickan: tack för din söta kommentar! Kram!

    Annelie: haha... tanken slog mig att det kunde vara en säkring men jag brydde mig aldrig om att kolla. Kanske läge att göra det... :o) tack! Kram!

    SvaraRadera