Powered By Blogger

söndag 20 juni 2010

Mina Freeportfynd

Är det något jag kan lägga massor av tid på och som samtidigt håller på att göra mig komplett galen så är det att jaga produktbilder…
Ett I-landsproblem utan dess like, jag vet…
Men det är väldigt ofta jag kollar produktbilderna för att bestämma vad jag ska ha på mig och då vill man ju helst ha dessa tillrättalagda foton på allt…
Idag handlar det, inte helt oväntat, om en massiv Internetjakt kopplat till mina Freeportfynd. Som är de här:


Movement tunic, purple och Yarnbard cardigan, yellow

Bilderna är tagna i provrummet på Freeport.

Och trots att jag egentligen tyckte att priset innehöll lite för höga siffror så kunde jag bara inte låta bli att även adoptera den här:


Hand crochet shawl från spring 2009
 
Movement tunic har jag lyckats komma över en produktbild på. Men inte på koftan och sjalen, så därför undrar jag nu om det är någon som har dem? Och har lust att dela med sig av dem? I så fall blir jag er evigt tacksamma…
 
Det kommer att bli en lugn söndag här i dag. Lite jobb som jag ska försöka ta tag i, någon hundpromenad, kolla kylen och eventuellt bege oss ut för att fylla på den. Lite tvätt… Annars mest tv. Och slappande.
 
Vad ska ni göra idag?
Vi ses senare, för en dagensbild om inget annat. Kram!

13 kommentarer:

  1. fint! Lustigt när jag var på Freeport sist o såg den gula koftan tänkte jag på dig! Tänkte det var ngt för dig. Kul att du köpte den=)
    vad kosta sjalen, får man fråga det?? Snygg är den!
    kram

    SvaraRadera
  2. Fina fynd! Jag är som du med produktbilderna. Saknar en hel del och blir galen för att jag inte kan hitta dem. Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med de ovan heller :(

    Här städas det för tillfället, sen ska balkongen skrapas från färg och sen är det sola som gäller. Barn och sambofri dag idag ;-)

    kram

    SvaraRadera
  3. vad kul att du kunde fynda! Har bestämt att vi ska svänga inom på vägen ner också! Vill nog ha en röd saloon ändå också! KRAM

    SvaraRadera
  4. Filippa: Haha... vad kul, för det var den gula jag ryckte först... Jag kan maila priset på sjalen till dig. Mest bara för att jag är trött på folk som lägger sig i vad jag spenderar mina pengar på... Kram!

    Septemberflikka: Skönt att höra att jag inte är den enda knäppa... visst är det störigt!
    Skönt med sol, här är det moln, moln, moln :o( så sola gärna lite för mig också, jag hade definitivt behövt lite färg! Kram!

    DrMolly: Gör du rätt i! Det fanns ju en del kvar, gäller nog att granska dem minutiöst bara (fast det vet jag ju att du redan vet!), för kvaliteten var urusel på några jag tittade på, därför blev det ingen för mig även om jag var sugen, de är ju såååå fina! Kram i semesterland!

    SvaraRadera
  5. Härligt med färg! Jag är så nära freeport. Undrar om det är öppet nu? Någon som vet?

    SvaraRadera
  6. Lillis: jag kollade precis, de har öppet till 17.00 idag! Kram!

    SvaraRadera
  7. Hej!

    Kul att du fyndade lite och fynd handlar ju inte bara om kronor utan om att hitta något som man letat efter eller glädjen i att upptäcka något nytt, trist att en del ska bry sig. Sjäv så har jag haft gudstänst, skoj och dop idag och tänk att det är lika fantastiskt varje gång med dop. Nu väntar hundpromenad.

    Kram från Eva S. och Otto

    SvaraRadera
  8. Å den gula var ju superfin! Känns som den var DU!=)

    Kramis
    Adela

    SvaraRadera
  9. Fin shopping vännen! näää då jag är inte alls avis på dig som var på metaltown men det var ju ett val jag gjorde och jag får stå mitt kast :-) Trist med vädret bara!
    Kramar!

    SvaraRadera
  10. Hej söta lilla "galenpanna"! Vad roligt du har haft då! Superkul när man kan kombinera flera nöjen på en o samma gång. Stort grattis till dina härliga fynd från Freeport! Movement tunic har jag varit så nära klicka hem vid ett par tillfällen..varje gång har det istället blivit något annat, tyvärr.

    Idag har vi bara haft det skönt, efter bara liite måsten. Solsängen i trädgården.(som blir för varm för mig, skuggan gäller) Plötsligt kom maken ut med nybakad jordgubbstårta! Det var en överraskning till eftermiddagskaffet. (han vet jag vägrar dricka kaffe utan något gott till nämligen..)
    Ha det gott vännen! Kram

    SvaraRadera
  11. Fina saker du fick med dig! Glömde bort totalt att be dig kolla några saker där. Så är det när man har minne som en guldfisk;) Kram!

    SvaraRadera
  12. Åh, tack !
    Jag hann inte dit, nu stänger dom. Men jag ska åka UTAN man och barn. Då kan jag gå hur länge jag vill :-)

    SvaraRadera
  13. Eva: ja man undrar ibland hur folk orkar och hinner engagera sig så mycket i att störa sig på andra...
    Låter som du hade en bra dag igår, underbart. Kram!

    Adela: tack gumman! Kram!

    Annelie: ja så är det för mig också med visa plagg, vill ha, nära att klicka, men det blir aldrig så i slutändan...
    Åhhh vad gott med jordgubbstårta!!!
    Jag vet att du skrev och frågade något om storlekar för ett tag sedan, letade igår men hittade inte det... Sorry att jag inte svarat... Vill du får du fråga igen... Kram!

    Linda: jag tänkte på dig när jag var där men väldigt lite i 3 och inget som jag tyckte var klockrent Linda och som jag visste du vill ha så därför ringde jag aldrig dig heller... Kram!

    Lillis: jag var därinne i kanske 45 minuter och då hann jag prova också, det är inte så himla stort men hoppas du kommer iväg dit! Kram!

    SvaraRadera