Powered By Blogger

fredag 11 juni 2010

Det här har ingenting med Mollysar att göra…

… men jag sitter på jobbet och fixar bilder och kan bara inte låta bli att visa er den här.

Katten och ett syskon till den är bara ett par veckor gamla. De har blivit dumpade i en brädgård. Och omhändertagna av två helt underbara tjejer som driver en ideell kattförening. De bor hemma hos den ena tjejen nu och hennes hund har adopterat katterna.

Man borde ha haft en videokamera för det var något av det coolaste jag sett hur den stora hunden tar hand om de pyttesmå katterna.

Vi ses senare igen, då med ett Mollyinslag! Kram!

5 kommentarer:

  1. Vilken underbar bild!! Jag kan bara inte förstå dessa människor som gör så mot försvarslösa djur..ofattbart!! Stor tacksamhet mot alla andra som bryr sig o faktiskt gör något åt saken! Beundran..
    Kraam

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Fantastisk bild.
    Håller med om att det är obegripligt hur en del väljer att hantera djur och människor och än värre verkar det att bli och jag beundrar människor som verkligen på djupet försöker göra någonting åt situationen.

    Kram från Eva S. och ett uppskattande vov från Otto.

    SvaraRadera
  3. Åh vilken härlig bild! Är så svag för små duniga kattungar och kan inte längre bara kolla på dem utan att vilja ta med en hem...

    SvaraRadera
  4. Sötnosar! Har en kund vars kisse diar hunden när hon är skendräktig. Varje gång katten varit ute tvättar hunden honom i baken också! Naturen är vidunderlig:) Kram

    SvaraRadera