Powered By Blogger

fredag 25 juni 2010

Fast i realand

Vi ska inte fira denna helgdagsafton förrän i kväll, då vi ska på ett midsommarfödelsedagskalas, som lär bli mer födelsedag än midsommar.
Jag och maken är inte så värst traditionsbundna av oss när det gäller högtider. Så därför har jag – för en sällsynt gång skull – haft all tid i världen att snöa in i datorvärlden.

Med prio på realand som jag knappt hunnit kika in i tidigare i veckan. Och jag har fastnat ordentligt.
Inte så att jag shoppar hej vilt, utan tvärtom.
Hux flux vill jag ha så himla många Mollysar, en del av dem är helt nypåkomna måsten som jag inte ens tittat åt tidigare… en del är sådant som jag bläddrat förbi tidigare eftersom prislappen har innehållit för höga nummer… Kan inte sluta dreggla över till exempel:

Och de här två är bara några exempel på den uppsjö av saker jag velar kring.
Så nu kan jag helt enkelt inte bestämma mig… Och därför står min klickstatistik fortfarande på noll.
Vilket ju inte är fel i sig för det får ju plånboken att hållas på glatt humör. Men shoppinggalning som jag är vill man ju ändå fynda medan fyndachanserna finns.

Så nu har jag bestämt mig för att gå till den andra lokala Mollybutiken som också har rea på måndag och beroende på vad jag hittar/inte hittar där så får jag väl se om det finns någon kvar på rea sedan. Så får det bli…
Nu ska jag sluta terra med mina ytliga funderingar.

Lev väl i midsommarland! Kram!



3 kommentarer:

  1. Tja..tänk vad man "plötligt ser" en massa helt andra plagg man aldrig förrut "sett"!! Lite roligt det där, många gånger kan ju faktiskt något av just dom som man i slutändan gillar allra bäst!

    Vi firar inte heller direkt, så som många andra gör. Ser mest till att vi har det vi tycker om hemma, räcker för oss. Vi var en sväng till vår lilla stad. Massor med folk, det var riktigt kul att leka turister en stund. Kram

    SvaraRadera
  2. Tack för dina snälla ord hos mig, jag blev jätteglad. Glad midsommar!

    SvaraRadera
  3. Annelie: exakt, det är svårt att veta exakt vilka ens favoritgodbitar är... därför man är tvungen att testa så många... :o)
    Precis sådant firande som jag också uppskattar allra mest!
    Kan tänka mig vilken anstorming det är hos er. Jag har ju bott i Visby...
    Kram snygging!

    Efva: Vill att du ska vet att jag verkligen menar det också! Kram!

    SvaraRadera