Powered By Blogger

onsdag 2 juni 2010

Sommar!, dagens & skumt sammanträffande

Äntligen! Är det Sommar även i Skåne! Vilket jag inte fattade när jag stolpade iväg till jobbet idag iklädd den här kylgradigare stassen:


Rosa Odd Mollyjackan
Housetrucker dress, grey
underklänning - HM
tights i tjockare strumpbyxmodell - HM
skor och sjal som ni redan sett tusen gånger förut

Jag insåg snabbt att jag hade behövt mitt klick från i morse istället för tjocka tights...
Ett köp som går till historien som ett riktigt skumt sammanträffande…

Jag drar långvarianten av historien som började för en dryg vecka sedan.

Jag har insett att jag och klänningar bara funkar ihop om stövlar finns med i bilden. Hatar nämligen mina vader, de är helt enkelt för fula för att visas upp.
Och eftersom jag numera har en massa fina Molly-klänningar som skriker efter uppmärksamhet, men inga sommarfungerande stövlar så gav jag mig ut på nätet för att råda bot på krisen. Hittade ett par svarta på rea på Ellos.

Då slog samvetet plötsligt till och jag kände att eftersom jag skulle till London så kunde jag bara inte shoppa innan, och tänk om jag hittat ännu finare där, så jag lät bli.

Dock registrerade jag mig på Ellos hemsida. Hittade inte vad jag sökte i den engelska huvudstaden. Däremot hade en rabattkupong från Ellos dimpt ner i mailen under tiden. Så i morse kastade jag in i för att roffa åt mig de där svarta.
Slut i alla storlekar som kommer i närheten av min.

Då hade redan en tanke om att ett par ljusa nog är betydligt mer gångbara till sommarstassen börjat etablera sig i skallen.
Kollade runt och hittade de ni ser på bild i förra inlägget. Klickade och gav mig ut i Blogglandia. Landade hos vackra Adela. Som hade en bild på just de stövlarna. Tipsade henne om mitt klipp.

Och NU upptäckte jag att hon var betydligt snabbare och fick hem dem i dag. (Ni kan se dem på henne i hennes blogg, lovely!)
Hon hittade dem efter ett tips hos supersöta Ina. Ett tips som jag missat totalt! Snacka om skumt sammanträffande!

Oj vad mycket babbel det blev, så over and out för i dag.
Nu ska vi fira makens 28:onde födelsedag med god mat!

Önskar alla en bra kväll! Kram!



8 kommentarer:

  1. Stövlarna är så snygga! törs inte beställa sånt på nätet d jag har vader som värsta anabolabodybuildaren. Måste prova sånt. Snygg som alltid gumman! Housetruckern är nästa T-span! Kram

    SvaraRadera
  2. Linda: din tossa... lägg ner anabolavader för jag har sett dig och du ljuger!
    Men är det något jag också har dragit mig för att beställa via nätet så är det stövlar... (första gången nu faktiskt) Men mest för att jag är rädd för att de är fula i verkligheten... Har aldrig påstått att jag är normal... Kram!!!

    SvaraRadera
  3. hihi vad roligt. Ja du dom är UUUUUUURFINA!! och jag är mer än nådig förbannad för att de är slut i min storlek!! Gaaaah! Men grattis till ett riktigt fynd hjärtat! <3

    SvaraRadera
  4. Skitsnygga stövlar men jag som är en sådan förbenad lortgris hade sabbat dem på studs.
    Men oh vad jag blir gald att läsa här!!

    massor med kramar

    SvaraRadera
  5. Snygging!
    Skulle med vilja ha stövlar...

    Kramar

    SvaraRadera
  6. Stövlar är fina... Och jag älskar din röd jacka, den är så snygg på dig. Så fin och snygg outfit - igen! Du kan ju kläder du!

    SvaraRadera
  7. Sanni: som att inte du redan har grymt skönaste prylarna i din garderob! Sådant som är så mycket du! And I love it! Kram!!!

    Fengxumamma: :o). saknar dig!

    Tina: snygging själv! har varit dålig på att kommentera hos dig (och de flesta andra) på sistone.... sorry! Kram!

    Tarleena: haha... som att inte du skulle ha finaste kläderna! Och snyggaste höga klckarna som du dessutom kan gå i... Avis som tusan.. Kram!

    SvaraRadera
  8. Ha ha ..skruttgumman Josanne!=) Ja stövlarna är superfina och jag blev så glad då jag såg att Ina tipsade om dem för SOM jag har LETAT ljusbeiga stövlar! Du kommer bli SUPERSNYGG i dem...och eftersom de var så bra så beställde jag ett par mörkare bruna med;)

    Kramisar
    Adela

    SvaraRadera