Powered By Blogger

lördag 12 juni 2010

Dåligt samvete blev speedad ekorre

Jobbdagen gick riktigt snabbt i dag. Till hälften på grund av att jag helt kallt struntade i ett av jobben, en enkät – jag hatar enkäter…
Vet att jag kommer att få en massa skit för att jag inte gjort det men den tiden den sorgen...

Så jag nöjde mig med att träffa ett gäng helt underbara och fantastiskt roliga damer. Har träffat dem förr och blir alltid lika upplyft efter ett möte med dessa stickgurus till laydies. Jag fick en sak av en av dem som ytterligare spädde på min glädje.

Bild 1 är hur jag såg ut när jag gick hemifrån, bild 2 efter att jag kommit hem, med min fina present.


Den är hemstickad av hon som gav mig den. Tyvärr kommer den inte alls till sin fulla rätt här. Jag skulle ha tagit en detaljbild men glömde så det får bli någon annan gång istället.
Dessutom passar den inte till min dagens stass, jag vet, men jag frös som en gnu i idiotblåsten så värme fick gå före skönhet.

När jag kom hem för några timmar sedan så såg jag slappande vid tv´n framför ögonen. Men det satte Carina snabbt stopp för.
Jag gjorde nämligen ”misstaget” att knalla in hos henne.
Och när jag läste om hur sjukt effektiv den vackra donnan har varit medan hennes man är borta så fick jag så sjukt dåligt samvete för att min man inte får komma hem till samma tiptopupprustade hem.

Och hux flux fann jag mig själv i färd med att fara runt som en speedad ekorre i lägenheten med sanering påkopplad i både blick och händer. Och jag tycker dessutom att det är kul!
Så TACK Carina för att du fick fart på tanten söderöver. Det behövdes!

Och nu fortsätter jag mitt dammråtteutrotande maratonrace. Vi ses! Kram!



4 kommentarer:

  1. Hej!

    Nä, enkäter kan vänta och betydligt roligare med handarbetande kvinnor som du dessutom får en varm och fin gåva av.Har full förståelse för prioritetsordningen.
    Tack för dammsugningsinpiration, familjen dammråtta har både förökat sig och växt till i storlek. Antagligen tror dom att prästgården är ett fredat reservat, men nu.

    Hälsningar från Eva Solid

    SvaraRadera
  2. Gullig gumma som stickat åt dig! Sara-klänningen skulle jag vilja ha i svart. Jag har ju inte så långt till Borlänge, funderar att åka dit och kolla butiken nån gång. Ha det så bra med städning och allt! Kram stumpan:)

    SvaraRadera
  3. Eva: haha... som jag skrattade åt det fredade reservatet, kan tänka mig att de blev förvånade när de blev vräkta. Stor kram till dig och MrO!

    Linda: ja jag hade ju inte tackat nej till en svart också. Hagalenheten stannar aldrig av! ;o)Stor kram!

    SvaraRadera
  4. He he, underbart att man kan inspirera andra till att transpirera 'in the name of clean home' :)
    Jag är lite märklig ja, men gillar att städa när jag är själv hemma, hinner dubbelt upp när ingen är ivägen och dessutom gärna pockar på uppmärksamhet.
    Fast å andra sidan är jag rätt bortskämd (om man du ser det från det hållet) med att vara ensam, Perre jobbar skift och alltid 12 timmarspass, därimellan häckar han gärna i garaget.
    Tror att han är lite nöjd med att min hemmahobby är att städa, menar det skulle kunna varit något heeeelt annat...

    SvaraRadera