Powered By Blogger

tisdag 8 juni 2010

Förnuftig & ett nytt tokbehov

I dag känner jag mig oerhört förnuftig. För såklart var både febern och förkylningen kvar när jag vaknade i morse. Kvar och värre.
Så jag tog mitt förstånd till fånga och bestämde mig för att inte gå till jobbet.
Vet att det innebär ett större helvete sen. Men det är sen det.

Nu ligger jag istället fortfarande nerbäddad i sängen. Framför tv och med dator.
Ett livsfarligt läge för ekonomin, ja inte tv´n kanske men datorn.
För jag har hux flux och från ingenstans plötsligt lagt mig till med ett nytt och väldigt stort behov. Som stavas underkjolar.
Något jag aldrig ens i min vildaste fantasi trodde att jag skulle ägna minsta tanke, men det finns tydligen inget stopp för tosserierna för nu är jag på tokjakt efter en sådan här:

En Dolce skirt, lite liliac.
Allt på grund av mitt nyuppblossade intresse för att gå klädd i klänningar.
För när det kommer till kläder i allmänhet och Mollysar i synnerhet så är ju sällan 1+1 nog, det kommer alltid till både 3 och 4 måste ha.
Någon som känner igen sig?

Dock verkar det lättare sagt än klickat med den lila dolcen för jag hittar inte den i någon svensk webbshop. Någon som vet var den finns?

Eller kanske rent av har en att sälja? Jag är på jakt efter en i storlek 2 eller möjligen 3. För jag vet ju inte alls hur den är i storlek… någon som vet?

En massa frågor blev det, nu drar jag mig tillbaka under täcket igen.
Ses senare. Kram!

19 kommentarer:

  1. Jag har stl 2 i mina tre Dolce skirt. Jag brukar ha M, eller 38-40 i mina byxor eller kjolar, och 2 är bra storlek. Jag tror att du passade i ettan också!

    Jag ska hålla ögonen öppna för din Dolce! Hoppas att du mår bättre snart!

    SvaraRadera
  2. Krya på dig!
    Den i lite lilac och lite powder (eller vad den nu heter) är de enda jag inte har. Så tyvärr...annars hade jag kunnat hjälpa dig.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag känner igen mig i detta med mollyunderkläderna, jag fick också ett ryck och kände plötsligt att jag ville ha det mesta i den vägen, så nu finns det en färgpalett av såväl linnen, underklänningar och underkjolar i garderoben ;o) Jag tycker att Dolce motsvarar spoilersarna i storlek, dvs jag har strl 2 i båda dessa. Som om du brukar ha det, så räcker det säkert. Krya på dig!

    SvaraRadera
  4. Snyft, stackars dig (o plånboken..)!! Känner så väl igen mig, du är inte det minsta ensam! Gick just o tänkte under promenaden idag hur helstollig jag blivit! Förr hade jag inte ens tittat på alla volanger o rysch pysch! Men nu, ha ha ha..

    Underkjolarna upplever jag som stora. Har ju inte sett dig men förmodligen en 2;a möjligtvis en 1;a till dig gissar jag. Det är även mina storlekar men´har ingen att sälja tyvärr..

    Försök nu hålla dig kvar i sängen med datorn. Lite tröstköp för "tycka synd om sig själv" skadar säkert inte..KRAM

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Hoppas att du kryar på dig snart och visst har du rätt i att det ena kräver det andra, mycket märkligt. Även jag är på underkjolsjakt och då en i lite lilac stl.3 och gärna i en blå färg som jag inte har en aning om vad den heter, så om det mot förmodan plötsligt skulle dimpa ner ett antal underkjolar hos dig där i sängen så får du gärna höra av dig.
    Lyckades hitta fram ett par gamla sövlar med fransar ur garderoben igår, undrar om det kan fungera ihop med Molly.

    Kram från Eva och Otto och ett återigen soligt Mjölby

    SvaraRadera
  6. Den finns på fits&co oah har sett den i någon svensk shopp också.. hmm undrar bara vilken :s Ajabaja kanske? Den är suuuuperfin och ångrar mig rejält att jag inte köpte den!! :( Krypa på dig hjärtat!! Kram

    SvaraRadera
  7. Hej igen!

    Självfallet hör jag av mig om jag skulle få tag i något passande till dig och nu ska jag fundera på vad jag ska säga till alla barn som slutar skolan idag, underbart roligt även om skola/kyrkadebatten ploppar upp varje år.

    Kram igen från Eva Solid

    SvaraRadera
  8. Tarleena: tack söta! Då vet jag med storleken. Och massa tack för du håller koll. Och visst måste din röda dyka upp snart, som vi spanat och spanat, det måste vara dags snart… Kram!

    Jeanette: fast om du haft den så skulle du ju behållit den själv toka ;o). Kram!

    Christine: haha… kul att höra att man inte är ensam i sina stollerier ;o) Och just det där att ett ryck kan sluta i hur många plagg som helst… :o) Kram!

    Annelie: haha… jag hade något sagt till mig förra sommaren att jag skulle gå runt med klänningar och jaga spetsunderkjolar den här sommaren så tror jag att jag hade skrattat ihjäl mig. Jag med rysch pysch på hjärnan – no way! Kan man skylla på åldern kanske? Eller att man bara har fått en sofistikerad smak? ;o) Kram!

    Eva: då jagar jag en lila i 2 till mig och en lila i 3 till dig! Tror jag vet vilken blå du menar så jag kan ju ha span efter den också när jag ändå håller på.
    Fransstövlar låter väl som en kanonbra idé att ha ihop med Mollysar. Fransstövlar är ju sååå snyggt! Det bara måste du testa!
    Pst: biggest loser är ett av mina favoritprogram ju. :o) Grymt imponerande människor som är med där! Brukar sitta och heja på dem med något i nyttigt i handen. Som för att liksom markerat att jag inte har deras karaktär… ;o) Kram!

    SvaraRadera
  9. Är precis på samma jakt som du är!! Inte lätt att hitta den:( Lovar att tjoa till när jag hittar den

    kramar i massor

    SvaraRadera
  10. Sanni: tack söta för tips! Vill helst hålla mig i de svenska webshoparna när det inte är något "större", känner mig väldigt portosnål just nu. Och helst skulle jag dessutom vilja ha den till fredag, att förgylla en tänkt studentfestoutfit med. Känns som en omöjlighet men skam den som inte hoppas i alla fall. Kram!

    SvaraRadera
  11. Fengxumamma: och så hojtar jag till dig om jag hittar den! Så nu måste vi alltså hitta 2 stycken. Fast det ska väl 2 supertanter klara av ;o) Kram!

    SvaraRadera
  12. Ah, krya på dej =) Hör av dej när du är pigg & kry så vi kan dricka kaffe =)

    SvaraRadera
  13. Krya på dig gumman och hoppas det ger med sig! Ska spana åt dig med, men vet också att de är skitsvåra att hitta! Letar själv efter en i dark powder st 1 så OM någon ser detta så are You very welcome! Jag kontaktar GIVETVIS dig Josanne om jag hittar din=)

    Kramis
    Adela

    SvaraRadera
  14. Åsa: FÖRLÅT!!! att jag varit så värdelös på att maila... Skäms som fan!!!
    Vi kanska kan se hur det ser ut någon dag nästa vecka? Vilken dag du ändå är här o.s.v. Stor kram från skämsiga tanten!

    Adela: har skrivit hos dig... Kram!

    SvaraRadera
  15. Gumman...har svarat dig i min blogg under ditt inlägg! ;D

    Kramis!

    SvaraRadera
  16. anna lizzio har de väl? tror de hade ngt erbjudande nu tom med Dolce och a-one silk för 99dollar??

    SvaraRadera
  17. HEJ!! Har hittat en hos Mollys hus i Tranås! Den finns i st S i den cremefägade och S o M i den grå!
    Hon skickar gärna mot kortbetalning direkt eller förskottbetalning, 399:- INKL frakt! =)Hon har hängt den i eftermiddag om du vill fundera;) tel: 0140-140 62 ..=)

    Wild roses får in den om ca en till två v i ungefär samma modell i cremefärgat! 08-223200
    Skickar gärna!;)

    Kramis igen...(kul o leka detektiv..ha ha...)=)

    SvaraRadera
  18. Filippa: tusen tack för tips! du hade så rätt så! den fanns där men en massa strul när jag skulle försöka beställa... har mailat dit får väl se vad som händer! Kram!

    Adela: tusen tack, vad gullig du är! Såg inte det här förrän nu men testar att ringa imorgon! Kram!!!

    SvaraRadera
  19. ok! SÅ du hade sett det=) BRA!

    SvaraRadera