Powered By Blogger

lördag 19 juni 2010

Me, Make & Mortii del 3 – av 3

Så var vi precis hemma igen. Det känns som att timmarna sedan vi packade in oss i bilen och styrde norrut igårkväll har rusat på i värsta rakettempot.
Vilket i och för sig inte är lika förvånande som det faktum att allt har gått helt enligt det vi hade planerat. Ganska ovanligt i min värld eftersom det alltid dyker upp saker som sabbar på ett eller annat sätt. Himla trevligt med flyt.

Och yes, det blev Freeport! Eftersom snygga DrMolly rapporterade så perfekt med fina bilder därifrån häromdagen så tänkte jag inte mig på det igen eftersom det hon visade då även kändes som det gällande utbudet idag.
Och som den kära doktorn skrev så fanns det mest storlek 1. Men jag hittade lite även i 2,3 och 4. Med betoning på lite för det blev bara sex plagg som fick åka med mig in i provrummet.

Men ändå fullt tillräckligt för att få med mig en kasse därifrån. Vilket jag är alldeles utmärkt nöjd med, hade ställt in mig på att inte hitta någonting för att slippa bli besviken.
Ni får gärna gissa om ni vill, det är egentligen tre helt otippade saker… Ledtråd kommer här:


Sedan gick färden tillbaka till Göteborg. Och Metaltown. Där vi såg just de tre band som vi ville. Sodom, Finntroll & Amon Amarth.

Jag gav mig på en liten klädmässig transformering mellan Freeport och Metaltown. Skor byttes och biketten blev en Dimmu Borgir-munktröja och en palestinasjal - man måste ju visa lite att man gillar metal trots att man till vardags helst är en ”Mollytant” :o)
Tokfolen fick dock uppleva båda världarna. Här har ni bildbevis på det:


Trist festivalväder med regn… men det var helt schysst i alla fall.
Hoppas ni haft en bra dag. Nu ska jag mysa med make och mina älskade och saknade djur. Vi ses imorgon! Kram!


7 kommentarer:

  1. Hej!

    Och välkommen hem, låter som ni har haft en bra helg. Skoj att du hittade lite på Freeport men vad det är vågar jag inte gissa, är totalt urusel på sånt men bra är det säkert.

    Allt gott och kram från Eva Solid

    SvaraRadera
  2. Movement tunic har du allt ligger i påsen va? Sen ser det ut som en sån där stickad klänning. Kul att du hittade några godbitar! Kram gu,,an!

    SvaraRadera
  3. Gumman ska det va, inte gu,,an! Så går det när man inte läser ordentligt...

    SvaraRadera
  4. Åh Rammstein...va kul ni måste ha haft.

    Härligt med fynd också, gubben fyndade en lotta lotta coat för 1700 till mig i Växjö så nu är jag sååååååå lycklig. =)

    Ha en underbar söndag!

    Kraaaaaam

    SvaraRadera
  5. Eva: haha... jag är också urusel på gissningar så jag brukar inte heller våga mig på sådant. :o) Kram till dig & Mr O!

    Linda: ett rätt och ett nästan rätt! Det där med felstavningar är jag expert på, kul att slippa vara ensam :o). Kram!

    Maria: åhh, vad kul, fynd är något av det roligaste som finns. Kram!

    SvaraRadera
  6. Toksnygg som alltid, hoppas ni hade det bra i Götet=)!
    krm

    SvaraRadera
  7. Härliga fynd du gjorde i helgen! Jag fick nöja mig med att se skyltarna vid motorvägen att här kör man av om man ska till Freeport..... Vi hade skoj, jag och barnen. Jag - sjuk & feber *lyckat men vad gör man inte för barnen....* Maken hade kanonväder i Västra Frölunda och blev makalöst försenad så vi var hemma 2 i morse.... stod utanför Liseberg och väntade i 1 timme och innan dess hade vi gått runt och försökt fördriva tiden. 13-21 på Liseberg är mer än vad jag pallar en dag när jag mår kasst. Pratade inte med maken de första milen. :D :D Behövde lugna ner mer om vi säger så....
    Kram

    SvaraRadera