Powered By Blogger

tisdag 29 juni 2010

Träff i Malmö torsdagen den 15 juli

Så var det lite mer spikat kring träffen i Malmö den 15 juli.

Vi samlas klockan 12.00 på Centralstationen i Malmö. Inleder det hela med en lunch. Det ska finnas en nyöppnad tapasrestaurang i krokarna, jag ska kolla det lite närmre under nästa vecka.
Sedan en tur till några butiker i Malmö som säljer Odd Molly.
Därefter avslutar vi med en fika.

Man behöver inte följa med på hela rutten om man inte vill. Och man behöver som sagt inte ha en Molly-blogg för att haka på, mer eller mindre intresse i Molly-kläder räcker utmärkt.

Några har redan hört av sig, både kända Molly-bloggerskor och nya ansikten i form av Molly-bloggläsare. Superkul! Hoppas ni alla kan!

Men jag räknar inte med någon, förutom mig själv och Linda som är givna kort, förrän ni anmält er. Låter kanske pretentiöst, men ett mail eller en kommentar med jag vill följa med och er mailadress, kanske även mobilnummer men bara om ni vill, duger fint.
För vi vill gärna ha koll på hur många vi blir och vilka som kommer.

Några har ifrågasatt att det är på en torsdag. Förklaringen till det är att Linda bara är i Skåne – med sin familj - under en vecka. Och torsdagen passade både henne och mig bäst.
Tanken var först att bara vi två skulle träffas men så kände vi att det hade varit superkul att passa på att träffa lite fler ”Mollytokar” samtidigt. Därav en träff en torsdag.

Vill ni följa med så skriv en kommentar här eller maila mig på oddjosanne@gmail.com.

OBS senast söndagen den 11 juli.

Så planerar jag lite mer noggrant och hör jag av mig med mer info veckan efter.
Jag kommer att vara borta en vecka nu, utan tillgång till dator så om ni undrar något så svarar jag självklart på det men inte förrän tisdag nästa vecka, den 6 juli. Så ni vet.

Sköt om er därute! Kram!

5 kommentarer:

  1. jag ska försöka komma i alla fall en stund! Jag börjar jobba kl 16 så några timmar på eftermiddagen ska jag kunna hånka på!! KRAM

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Det ser ut som att jag skulle kunna komma, bara en liten detalj att ordna med först.
    Hälsningar och kram från Eva S.

    SvaraRadera
  3. Jag följer gärna med =)
    Har ingen egen blogg, men beundrar alla OM bloggar, som jag följer med glädje & ibland skickar jag en kommentar för att tala om att jag hälsat på =)
    Inspiration fås till 100 % av er alla.
    Soliga hälsningar Åsa

    SvaraRadera
  4. Tjena Josanne!
    Just denna dag är jag i Varberg, således inte så vansinnigt långt ifrån.
    Fast just denna dag är också den mer officiella födelsedagen, min plan är (låter det vara osagt om det är samma plan som min Pelle har) att få massage, ansiktsbehandling, fotvård etc etc. - kvällen hoppas jag avslutas på Johns Place =)

    Så tänk på mig så lovar jag att tänka på er;)
    Kram
    /Carina

    SvaraRadera
  5. Åhh, jag vill oxå hänga på! Jag är säkert i stugan nere i Varberg och då går det rätt lätt att ta sig ner till Malmö med tåget.

    Kraaam!

    SvaraRadera