Powered By Blogger

måndag 5 juli 2010

Tillbaka från Roskildefestivalen

Då var ännu en festival lagd till handlingarna. Kom precis hem. Skitig, ledbruten, hes och glad. Det har varit en kanonfestival på det hela taget!

Men snacka om bloggabsinens!
Lite Mollyabstinens också, samtidigt som det faktiskt har varit riktigt skönt att ta en paus från webbshopar och Tradera.

Däremot har jag självklart inte svikit mina Mollysar. Har haft minst en på mig varje dag under de sex dagar jag har levt som en sunkig tältcampare. Här kommer dagens outfit:


Mollysar är den grå t-shirtkoftaktiga grejen jag har överst och den grå underklänningen som jag tror heter Private embroidered dress
För övrigt HM-underklänning (veckans genomgående röda tråd)
Jeans från Vero Moda
festivalinköpta vita skor (mer om dem sen)
Solglasögon från Michael Kors

Dessa bilder togs när vi höll på att packa ihop vårt camp i morse.

Jag har outfitbilder från alla dagar men de ligger utspridda på 3 olika minneskort och nu bara måste jag ta en dusch och sedan hämta hem hundarna från pensionatet.

Men jag återkommer med lite mer bilder när jag har lokaliserat och fixat dem. Förmodligen kommer ni även att få dras med en lite - med betoning på lite - utförligare Roskilderapport då också. Kram!!!

12 kommentarer:

  1. Välkommen hem, kul att det var en lyckad tripp!=)
    Vi har saknat dig oxå, men som du säger, kan vara skönt att slippa elektroniken en stund=)
    Du kom lagom hem till pre-fall släppet idag=)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Filippa: Tack söta vännen!
    Ja jag såg det, hade fått mail från Country Dreams, men jag har faktiskt inte varit inne och kollat alls.
    Däremot har jag uppsökt en webbshop för att se om ett plagg jag inte kan släppa fanns kvar. Det finns det. Men då började jag tveka igen så inget klick ännu i alla fall. :o)
    Men galet vad lätt det var att kasta sig huvudstupa in i Molly-dator-land igen. :o)...
    Kram vackra du!

    SvaraRadera
  3. Välkommen hem! :) Ni har ju haft ett perfekt festival väder. :) Kom på nu att jag inte mailat dig ang träffen (anmält mig alltså.). Kommer mail senare ikväll och hoppas jag inte glömer det. ;)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Jeanette: tack gumman! Det låter kanske helt idiotiskt men vädret har varit lite för bra. Stekande sol utan skugga att ta till är inte helt 100. Men det har varit lite molnigt också, så jag har överlevt. Dock skönt att vara hemma igen.
    Och räkna dig härmed som anmäld!
    Dock lär väl jag maila och terra om upplägg och sånt nu här någon dag...
    Vi hörs! Kramkram!

    SvaraRadera
  5. Hej min söta vän, välkommen hem igen! Har faktiskt saknat dig..(här har också varit galet varmt..o är fortfarande!)
    KRAMAR

    SvaraRadera
  6. Du se oförskämt fräsch ut för att ha sovit i tält 6 nätter! Skönt att du är tillbaka, ordningen är återställd:) Har saknat dig. Kram!

    SvaraRadera
  7. Hej!

    Välkommen tillbaka, ser fram mot foton och festivalrapportering.

    Kram från Eva Solid

    SvaraRadera
  8. Välkommen hem till den vanliga verkliga vardagen :)

    /Carina

    SvaraRadera
  9. Annelie: jag har saknat dig också!!! Har ju missat i princip hela din gästbloggvecka hos Bina. Ska ta igen det under dagen. Vi hörs vackra vän! Kram!

    Linda: tack för sms i helgen, blev superglad för det! Har ju saknat dig och dina underbara bloggerier en hel massa! Och snart ses vi irl igen - ska bli så najs! Vi hörs senare. Kram!

    Eva: Tack vännen! Hoppas innerligt att du kan komma den 15:e. Kram!!!

    SvaraRadera
  10. Det ser ut som att mina kommentarer som jag skriver här bara försvinner ut i tomma intet… Störigt! Men trägen vinner sägs det ju så jag gör ett nytt försök:

    Annelie: har saknat dig också! Jag har ju dessutom missat det mesta av din bloggvecka hos Bina. Ska ta igen det under dagen! Kram vackra vännen!

    Linda: tack för sms i helgen! Blev otroligt glad för det - har ju saknat dig och dina underbara blogginlägg! Och snart ses vi dessutom irl igen - ska bli riktigt najs! Kram snyggoplastissyrran!

    Eva: stor kram till dig kära vän! Hoppas innerligt att du kan följa med den 15:e!

    SvaraRadera
  11. Tur att jag är anmäld då jag trots allt glömde maila igår. Förresten, vi måste ju trycka in ett besök på Ajabaja. De har öppnat sin nya butik och den ska ju vara större. :)
    Jo, man kan få för mycket sol också och framförallt när det inte finns någon skugga att tillgå...
    Kram

    SvaraRadera
  12. Carina: thank you goding! Och shit vad glad jag blev när jag läste att vår egna Linda fixat drömklänningen till dig! Har skrivit hos dig men det syns inte än. Nytt försök imorgon... Kram på dig snygging!

    Jeanette: så sjukt glad jag är att du kommer! KLart vi måste till Ajabaja, vet du ver de öppnat nytt? Måste käka nu, mailar eller skriver hos dig imorgon. Kram vännen!

    SvaraRadera