Powered By Blogger

fredag 30 juli 2010

Likadant klädda toktanter

Jag fick ett paket igår som jag givetvis rusade och hämtade på väg hem från jobbet. Provade när jag kom hem och började testa med lite allt möjligt för att hitta bästa matchningskamrater till min nya, och länge suktade Prairie strap dress, lite green.

Då plingar Åsa - Mollyvärldens egen lilla klädklipperska - och berättar att hon och hennes dotter Malin är i faggorna. Det vankas nämligen gatujippo, de kallar det festival, här i stan just nu.
Så jag behåller det jag har på mig just då och rusar ner för att träffa dem.

Snacka om komiskt sammanträffande när vi i princip är likadant klädda. För den färgblinde VAR vi exakt likadant klädda.




Om någon sitter och känner att det inte går att få nog av oss så finns det fler bilder hos Åsa. ;o)
Och precis som hon fick jag hårdcensurera, för vi ser fan inte kloka ut någonstans, trodde inte ens att det fanns så sjukfula miner… eller så står vi inte stilla i det dåliga kvällsljuset så allt är en enda oskarp mischmasch.
Stackars Malin och den anslutande Mr Make som försökte agera seriösa fotografer…

Tänk vad sjukt ändå. Jag får ett mail för någon månad sedan av en tjej som läser min blogg, vi är typ jämngamla, bor på bara ett par mils avstånd ifrån varandra och verkar dessutom ha samma humor och en del gemensamt. Häftigt!
Och snacka om att hon har coolast och snyggaste dottern, gillar henne precis lika mycket!

Nu ska jag fortsätta jobba. Inser att jag har milvis med bokstäver att ta igen i Blogglandia så det gräver mig att jag inte hinner stanna kvar här istället.
Så det blir att ta igen i helgen istället, för tack och lov är det fredag idag! Tjohoooo! Vi ses! Kram!



9 kommentarer:

  1. HAHA Mitt garv hörs säkert ända till norrland !
    Du är HELT outstanding =)
    Ah... verkar svårt med detdär regnet... har telefonkontakt med lite andra goa vänner... men både jag & vänner blir lite bangare eftersom vädret är som det är... Men vi ser hur det blir =) Stora kramen !

    SvaraRadera
  2. Haha...måste vara ödet eller något. Snygga är ni hur som helst. :)

    kram

    SvaraRadera
  3. Vilka snygga bruttor!!! Kramar till er båda!

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Så fina ni är allihop och skoj att komma likadana!
    Och efter tips av söta "En skopa Odd&en tesked Molly" på hennes blogg så fick jag tag på en blå Drama coat som kommer på posten, glad är jag och som du skrev, minst en Molly när det inte blev någon antikmässa.

    Kram från Eva

    SvaraRadera
  5. Ni är ju för goa! :) Snygga som attan alla 3.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Haha vad roligt. Kul med nyfunna vänner. Snygga är ni alla! Sugen på en strap nu..

    Kram

    SvaraRadera
  7. Åsa: haha… ja som jag skrattade mig igenom bildsorterandet. Vi har ju till och med smittat av oss på Malin, för till och med hon såg helt galen ut på en hel del bilder. :o) Kram snyggo!

    Septemberflikka: tackar! Jag gissa som vi garvade när vi såg varandra. Kram!

    Dr Molly: tack gumman! Stor kram tillbaka!

    Eva: haha… alltid lika kul när man blir tagen på orden ;o) Fast det är ömsesidigt, för jag har verkligen tagit till mig alla dina klokheter när det gäller Mollysar. :o) Kram vännen, och kram till Otto också såklart!

    Jeanette: du är inte så pjåkig själv gumman! Kram!

    Frusna flickan: ja strapen är en av mina favoriter, verkligen superskön att ha på sig också. Ja alla dessa Mollytjejer man träffat, helt fantastiskt att det kan finnas så många helt underbara människor! Kram!

    SvaraRadera
  8. Jag kan inte glömma den gröna Prairie strapen nu. Var hittade du den? Jag måste säga att min svarta har blivit mycket använd när jag väl 'började'. :) Man kan ju ha långärmat under vintern tänkte jag..... :D De har pefekt längd.
    Kram

    SvaraRadera
  9. Jeanette: jag hittade den på riktigt schysst köp nu på Tradera. Har faktiskt letat som en tok efter den i webbutiker men de få som tagit in den gröna har den ju försvunnit toksnabbt. Jag kan hjälpa dig att hålla koll på T, men bara så du vet är den sjukt liten i storlek. Jag har 2 i min vita och min svarta, i denna gröna har jag 3 och den sitter precis som de andra i 2. Så här har vi ett fall av OM´s märkliga storlekar igen... Kram!

    SvaraRadera