Powered By Blogger

tisdag 6 juli 2010

Liten Roskilderapport med outfitinslag

Så där ja, nu har jag någorlunda vaknat till liv efter sex dagars Roskildefestival. Är ledig hela veckan, min andra och sista semestervecka på hela sommaren. Sorgligt men bättre än ingen vecka alls så det blir till att njuta fett dessa få dagar.

Jag utlovade bilder på mina Roskildeoutfits och de kommer här, i en liten mischmasch och utan några närmare beskrivningar av plaggen. Men om någon undrar över något så skriv en kommentar så svarar jag.





Armbanden är min samling över de festivaler jag varit på de senaste 7 åren. Kanske inget som borde anstå en 40+-tant att ranta runt i men alla människor som kommer fram och pratar på grund av dem gör det värt att styra ut sig en smula ”opassande”.
Att de dessutom imponerar kraftigt gör det ännu roligare…

De flesta bilderna är tagna på campingområdet, några inne i Roskilde stad dit man tar sig lite då och då för att andas annat än festivaldamm.

De rosa skorna jag hade på mig gick sönder första kvällen – dragkedjan i dem strejkade så det blev till att hitta nya.
Eftersom inga roliga Converse fanns att finna och eftersom jag redan har en uppsjö av dem så gick jag på en lågprisvariant. Av märket Blend och med ”Ed Hardy-aktiga” mönster på sidorna.

Dock i den festivalovänliga färgen vitt. Gjorde det till en studie över hur skitiga ett par vita skor kan bli och resultatet syns här:


På listan över sedda band befinner sig bland annat Prince, Gorillaz, Muse, Nile, Motörhead, Patti Smith, Sick of it all, Dizzy Mizz Lizzy, Brother Ali, Meshuggah och den lätt bästa konserten enligt mig: Teddybears – som förr, på den gamla goda tiden då de var mina hjältar, hette Teddybears Stockholm.

Listan över trevliga människor kan göras lång men jag håller mig till att endast hänga ut mina medcampare, vänner även på hemmaplan:



För övrigt var det en festival med en massa schysst vegetarisk mat att testa, lite smått att shoppa, som zippo-tändare, den gigantiska jeanssjalen som syns på en bild och en Roskildefestivalloggad palestinasjal.
Minimalt med sömn och desto mer alkoholhaltiga drycker, rejält med smuts, ingen dusch på sex dagar, och så var det värme.
Såklart vad man önskar men med risk att låta som en idiot så kan det bli lite för bra ibland, och då pratar vi när solen gallskriker och det inte finns minsta tillstymmelse till skugga att gömma sig i.

Nu ska jag ta tag i uppackning och vardagslivssysslor. Och sedan blir det att läsa ikapp allt jag missat här i Blogglandia. Vi ses senare! Kram!

6 kommentarer:

  1. Du har festivalat med flaggan i topp! Såna Blend-skor köpte jag i går faktist, tycker dom var ursöta. Ha en bra sista semestervecka:) Kram

    SvaraRadera
  2. Välkommen hem. Du har varit djupt saknad i Blogglandia=)

    SvaraRadera
  3. Vilken härlig rapport och underbara outfits! Du måste varit absolut snyggast där! Kramar

    SvaraRadera
  4. Har faktiskt varit på Hultsfredsfestivalen någon gång i min "ungdom" men aldrig något större=).Förstår att det är kul och stämning och het sol måste vara bra mycket bättre än lera som man hört talas om...;)
    Jag gissar att du var den SNYGGASTE på festivalen med dina outfiter!;)

    Kramis
    Adela

    SvaraRadera
  5. GARANTERAT snyggast där!! Sova kan man göra på andra sidan. KRAM!

    SvaraRadera
  6. Linda: vad sjukt, jag tänkte ju på dig när jag köpte dem. Gissar att dina är lite renare ;o)Kram darling!

    The Queen: du får sluta med att göra mig sådär rörd, det får ju mig att framstå som en mes ;o) Kram!

    DrMolly: fick faktiskt en hel del uppskattande kommentarer om mina Mollysar - av yngre tjejer. Så tantstämpeln kanske är på väg att vaskas av... Hoppas vi ses den 15:e! Kram!

    Adela: sol är absolut mycket bättre än lera, har upplevt både och och allt däremellan. Förövrigt så hyser jag någonslags hatkärlek till festivaler. Man sitter på tåget på väg hem och längtar bara hem mer än något annat, samtidigt som man "planerar" nästa års festival... helt rubbat... Kram vackra du!

    Sanni: haha... ja även om kroppen försöker ljuga ihop att den är 120 år gammal just nu så har du så rätt, sova kommer man ju att få mer än nog av over there... :o) Kram söta Skånekollega!

    SvaraRadera