Powered By Blogger

söndag 18 juli 2010

Dagens – i 2 spontana sällskap

Vi gick ut en långpromenad med hundarna. Äntligen perfekt väder. Sol som skymdes av små skuggbringande moln lite då och då, varmt men inte äckelkvavt längre.
Gick och funderade över vad vi skulle hitta på. Fantasilösa som vi är så blev det en båttur… Ovanligt eller hur? :o)

Både jag och maken har en skum förmåga som gör att vi allt som oftast drar till oss en massa okända. Människor som kommer fram och ska prata. Eller snarare tränga sig på som vi känner för det mesta.
Idag hände det igen. Två gånger.
Först en dryg och småotrevlig gubbjävel som bara sög sig fast. Vi flydde. För att i princip springa rakt i armarna på nästa herre med ett stort ordlager över som han bara var tvungen att förbruka innan veckan är över.

Fast han visade sig snabbt vara en riktigt skön snubbe. En gammal journalist som vi sedan satt och hade skönaste diskussionerna med i nästan 2 timmar.
Så det kan alltså även ha sina fördelar att vara en ”tokstollemagnet”… För ibland kan man hamna i spontant sällskap som lyfter vardagen.

Det medan jag tog mig ut såhär:



Odd Molly wrap som jag inte vet namnet på
Saraklänningen under
Jeans från Vero Moda
Nyadopterade skor från Din sko

Vackraste Adela har ett par sjukt snygga beigeaktiga skor som jag gav mig ut på jakt efter igår eftersom jag har en del som de skulle trivts som fisken i vattnet ihop med. Såklart hittade jag inte dem.
Däremot dessa. I någonslags suspekt färg mellan chalk och ljusgrått.
Blev blixtkär. Så utan att överhuvudtaget ha minsta aning om vad de passar ihop med så slog jag till. För 299:- på rea. En relativt försvarligt prislapp, om jag får säga det själv.

Så idag fick de gästa verkligheten i spontansällskap.
Vad tycker ni, funkar/ funkar inte? Idéer på vad de kan tänkas passa ihop med mottages tacksamt…

Nu ska vi ut i parken och picnica med vänner. Ha en bra kväll! Vi ses imorgon. Kram!


13 kommentarer:

  1. Du får då till det, himla snyggt!!!!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Supersnyggt!
    Jag vill också kunna fixa till sköna kombinationer... Men det är nog så att vissa har DET och andra inte. Jag tillhör inte-gruppen.
    Ha det gott.
    Kram Affi

    SvaraRadera
  3. En del av oss kan verkligen medan andra som jag misslyckas. Du är så fin!

    kramar

    SvaraRadera
  4. Hallå där snygging! Tja, det där var ju inte så pjokigt det heller..fniss. Nä men självklart menar jag såklart riktigt snyggt förstås. Du skämmer bort oss med dina outfits.. Vita skor har aldrig stått högt i kurs hos mig men det där var ju urläckert!
    Kramkram

    SvaraRadera
  5. Snyggt! Blir mer och mer sugen på Sara-klänningen. Får nog ta en tur till Borlänge snart. "Tokstollemagnet", då passar jag ju bra in då;) Kram!

    SvaraRadera
  6. Coolaste sandalerna jag sett på länge!! Du är alltid så otroligt tuff i dina outfits. Jag känner mig som en trist tant i jämförelse ;-)

    KRAM

    SvaraRadera
  7. Underbar kombo!
    Har nu läst en massa här o jösses vad mycket fint du visar. Underbara foton på dig.

    Massa kramar

    SvaraRadera
  8. Ni ser väl ut som rockstjärnor, coola och fräcka :-) Det är därför alla vill snacka en stund.
    En av dom finaste wraparna tycker jag att du har på dig.
    Längre ner, oaklyklänningen... WOW!!!!

    SvaraRadera
  9. Hej Josanne!
    Jag ställer in mig i hyllningsledet, du får till det mest hela tiden.
    Tack för koplimangen och oroa dig inte, jag är duktig på att lata mig och har dessutom semester om 2 veckor, vilket ska bli skönt!

    Många kramar till dig från Eva S.

    SvaraRadera
  10. Wow vilken kombo! du kan verkligen få till det :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  11. Instämmer helt och fullt med ovanstående, du har då sannerligen ett öga för otroligt snygga kombos!!! Allt ser så härligt och avslappnat snyggt ut, sådär som man vill du vet...
    Blir alltid så inspirerad av dina fina bilder!
    Kram Wanja

    SvaraRadera
  12. Christina: det där är väldigt ömsesidigt! En träff och 2 inlägg i din nya blogg och jag är redan såld på din smak! Kram!

    DrMolly: tackar gumman! Kram!

    Affi: där har du fel! Du klär dig vist superfint! Och på ett sätt som passar dig väldigt bra. Så det så. Kram!

    Fengxumamma: det där får du ta tillbaka genast! Säger ungefär som jag nyss sa till Affi; du klär dig supersnyggt, och har en stil som passar dig suveränt! Så det så. Kram!

    Annelie: haha… nä vita skor är INTE min grej heller… fattar inte vad som tog åt mig… kan jag skylla på att de här mer är ljusgrå? Eller på att åldern spökar… ;o) Kram!

    Linda: ja den där Sara hade allt gärna fått flytta hit i svart också. Haha… nog för att du är lite smågalen, men det är du på ett ytterst skönt sätt som jag bara gillar… vilket inte har det minsta med tokstollarna i den här stan att göra… Kram!

    Linapina: INTE trist tant! Det går jag helt enkelt bara inte med på, så lägg ner det söta du! Kram!

    Tina: tack söta! Du är inte så pjåkig själv, alltid så fin i dina Mollysar, alltid så glad, det smittar av sig så ett stort tack till dig för det. Kram!

    Lillis: haha… maken ser ut som HA och jag som hans missanpassade tant… fast rockstjärnor låter lite roligare så jag kanske ska inbilla mig att det är så istället. ;o) Kram!

    Eva: skönt att höra, hoppas det blir en hel massa latande! Komplimanger får du gärna fler, för du förtjänar det verkligen! Kram!

    Peggy: tack! Ha det nu superbäst på semestern. Kram!

    Wanja: tack vad snäll du är! Nu blev jag glad. Kram!

    SvaraRadera