Powered By Blogger

tisdag 13 juli 2010

Det blev 20 plagg när jag var klar

Det är så sjukligt hett och kvavt på vårt kontor så hjärnan funkar knappt till att jobba med just nu.
Så istället satt jag en stund nyss och roade mig med att spara ner bilder på plagg från vår- och sommarkollektionerna. Plagg som jag skulle ta emot med öppna armar om de plötsligt damp ner hos mig av någon magisk anledning.

De här två landade till exempel i önskemappen utan minsta blinkning:



Det blev 20 plagg när jag var klar. 20! Hallå liksom, har inte jag redan handlat som en tok, hur kan det då finnas så många kvar att sukta över…
En del är sådant jag redan har i andra färger, annat sådant jag nyss har börjat hysa varma känslor för.

Nu vet ju jag också att det mesta är slutsålt sedan länge – tack och lov för det som min plånbok uttrycker sig. Men jag tänkte ändå ha listan i någonslags bakhuvud när det vankas träff i Malmö på torsdag.
För vem vet, kanske kanske att i alla fall en av 20 kan finnas kvarglömd på någon galge… För även om jag kommer att försöka prova mitt enda prefallspan också så är det reashopping snarare än höstnyheterna som lockar mest i den stora staden i söder i övermorgon.

Har ni något kvar på er vår- och sommarönskelista?


10 kommentarer:

  1. Gå till ajabajas nya affär, de har mycket från prefall men även en hel del till 50% av vårkläderna. Jag hatade deras gamla affär som var supertrång men denna är härligt stor.

    SvaraRadera
  2. Hoppsan! 20 plagg? ;-)

    Jag har ett par saker jag skulle kunna tänka mig men inga måsten kvar. Shoppade senast idag så nu måste jag tagga ner lite. Hoppas att du hittar några av plaggen på din lista.

    kram

    SvaraRadera
  3. Ha ha..tillåt mig småle! Du är rolig du..vad tror du!? Att jag skulle vara färdig eller..nej du knappast!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Nej, färdig blir man aldrig. Har ju fortfarande massa önskeplagg från gamla kollektioner också. Trodde jag var slut med vårens, men igår blev det ett köp till och en del finns allt kvar att spana efter...
    Kram

    SvaraRadera
  5. VA?? Är totalt URLESS på S/S-10 nu, rean lockar inte ens...nix har inget kvar på listan , möjligtvis ett vitt love love tank enkelt linne bara....annars inget!
    Handlar Hunky Dory tills höstkollektionen kommer nu!
    kram!

    SvaraRadera
  6. Jag hoppas också på att mycket ska va kvar när rean sänks ytterligare på lokala affären! Eller att det finns i Malmö! KRAM

    SvaraRadera
  7. Ohja den till vänster är ljuvlig! Förstår att den är med på listan :-)

    SvaraRadera
  8. Underkjolen i almostblack och en vit Good V tischa med blå rosor skulle jag önska mig

    SvaraRadera
  9. Jag var på Freeport idag, första gången jag var där och inte köpte något, butikspersonalen tyckte det var länge sen jag var där, fniss. Det är inget speciellt jag vill ha, hoppas jag hittar någon godbit på rean ;-) i Malmö!!

    KRAM

    SvaraRadera
  10. Efva: tack snälla för tips! Jag har skrivit hos dig! Kram!

    Septemberflikka: ja visst är det galet med 20 plagg, men det är absolut ingen måsten, bara sådant jag mycket väl skulle kunna tänka mig om jag springer på det. Det blir nertaggning för mig också, efter Malmö imorgon… Kram!

    Annelie: haha… klart jag fattade att min namne i tossighet också har kvar på sin lista ;o) Kram!

    Nena: haha… jag trodde också att jag var klar med vår och sommar men icke alltså. Mycket handlar ju om min eviga förmåga att ändra mig, och alltid från inte vill ha till vill ha. Märkligt :o).
    Och gamla kollektioner – den önskelistan ska vi inte tala om, för då pratar vi längdmässigt i stil med en storhandlande 10 barn familjskvitto på Ica… :o) Kram!

    Filippa: är lite avis på dig att du är färdig och less… så skönt liksom. Kram!

    DrMolly: ja vi får hålla tummarna för massa rea med massor skitsnyggt i Malmö. Kanske inte helt troligt men man kan ju få hoppas i alla fall. Kram!

    Lillis: jag såg den på Annelie när hon gästbloggade hos Bina, och föll handlöst. Inte helt ovanligt att jag trillar dit på ett plagg när jag ser det på andra… Kram!

    Sofia: fina och användbara plagg båda två - hoppas du hittar dem! Kram!

    Christina: haha… när butikspersonalen reagerar på att man inte varit där…
    Som jag skrev till DrMolly vi får hålla tummarna för massa rea med massor skitsnyggt i Malmö. Kanske inte helt troligt men man kan ju få hoppas i alla fall. Något litet vill man ju ha med sig hem i alla fall… hagalen? Nääää, inte jag inte…. Kram!

    SvaraRadera