Powered By Blogger

lördag 31 juli 2010

Dagens på gatujippo

Så har man varit ute i festivalvimlet, gatujippot som jag kallar det... Eftersom vi bor mitt i det så är det ju svårt att undvika när hundar behöver rastning.
Men vi bestämde oss för att gilla läget så vi kollade till och med i lite marknadstält. Och shoppade.

Hos Djurens Rätt. En t-shirt till make, en tygkasse till mig och en vegetarisk kokbok för gemensamt bruk. För även om det inte är Mollysar så är Djurens Rättprylar också ganska svåra att motstå, speciellt när man som medlem fick 25% rea.

Så här ser jag ut idag:



Prairie short strap dress, chalk
Chrysalis minigown, powder
Jeans från Gina Tricot
de hårt beprövade mockastövlarna från Ellos

Eller såg ut blir det nog, för vi ska strax ut igen. En kompis som spelar här utanför nu klockan 19 och en om en timme i en annan del av stan.
Och eftersom det inte är helt supervarmt så åker det nog på något med lite mer ärm istället. Så det kan hända att jag tråkar ut er med en dagens 2 senare…

Önskar alla en superbra lördagskväll. Kram!

7 kommentarer:

  1. Hej Josanne!

    Och heja dig och maken som shoppar loss hos Djurens rätt, jag hyser stor beundran för människors engagemang när det gäller djurrätt och har några gånger haft gudstjänster tillsammans med människor därifrån. Snygg är du och visst kan man vara tant, feminist, säga någonting om det samhälle vi lever i och tycka om Odd Molly samtidigt.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  2. Så klokt av er! Sötnosen brevid är lika bedårande som matten sin!
    Trevlig kväll, kram!

    SvaraRadera
  3. Hej! Du är en riktig cooling..tycker jag!! Härlig klädstil..
    kram

    SvaraRadera
  4. Du är fin som alltid.

    Kram

    SvaraRadera
  5. Eva: härliga kommentarer som vanligt! Och häftigt att du haft gudstjänster med Djurens rätt. Jag har varit medlem i 12 år ungefär, engagerar mig tyvärr inte så mycket aktivt själv, skulle vilja men tiden… ack den tiden som ständigt lurar en till att tro att det finns mer av den än vad det gör… Men shoppa lite då och då kan man väl alltid offra sig till att göra. ;o) Kram!

    Annelie: tack söta. Lite tjock är hon allt vovven, sådan matte sådan hund. :o) Kram!

    Chatarina: tack snälla, vad glad jag blir av din kommentar. Kram!

    Tina: detsamma vackra du. Kram!

    SvaraRadera
  6. Hopas du får en bra arbetsöndag!

    Gillar dressen, superfin är du.

    Jag är fullständig novis på foto så maken får ett digert uppdrag att lära mig när vi får den. Är nämilgen restnotad i hela Europa

    kramar

    SvaraRadera
  7. Fengxumamma: tacktack!
    Den kameran kan man använd mycket på automatik och ändå få schyssta bilder, så du fixar det. Jag är också superoteknisk och jag fixar det. Kan ta mig ner en sväng och ha liten kurs när du får den. Ett utmärkt tillfälle för mig att få prova lite höst, när det dimper ner i butikerna i stora staden samtidigt ;o).
    Hoppas ni får den snart bara, trist att vänta när man väl bestämt och beställt. Kram!

    SvaraRadera