Powered By Blogger

onsdag 21 juli 2010

Dagens - fantasilöshet blev favorit

Just nu lider jag av en grav form av fantasilöshet. Vilket påverkar det mesta i allmänhet och klädvalen i synnerhet.

Hur mycket jag än gräver runt bland galgarna så hittar jag liksom inget kul att ha på mig.
Så att spåna ihop nya kombos finns inte på kartan.
Därav att dagens fick bli denna beprövade favoritoutfit.

Ni vet säkert redan om det eftersom flera andra bloggerskor redan har rapporterat om det. Att Odd Molly har släppt produktbilderna för höst och vinter på sin hemsida.

Som det kliar i fingrarna efter att få kasta sig in där och frossa...

Men det blir inget med det nu för min del. För jag måste istället återgå till att plöja runt bland bokstäver å tjänstens vägnar.

Någon som hunnit kolla, är det mycket hiss eller mest diss?

Ha en bra eftermiddag! Vi ses senare. Kram!



9 kommentarer:

  1. Ja det var konstigt med den där rutan..hmm.
    Iallafall så tycker jag inte alls att du är fantasilös, även om det känns så just nu! Tänker att när man har garderober av "vår kaliber" så behöver man inta direkt tänka ut en massa nytt hela tiden! Ofta funkar det alldeles utmärkt "bara ta något i högen" om du fattar vad jag menar..
    Försöker allt vad jag kan o blundar hårt inför nya släppet o produktbilderna! Har ännu inte vågat "gå lös" för att sedan börja skriva..men himmel vad frestande det är..det är nu. (karaktär som en svängdörr, ha ha..)
    Ta det lugnt vännen! Kram

    SvaraRadera
  2. Annelie: ja det är superskumt... nu när jag går in på sidan igen för att försöka byta bakgrund ännu en gång för att se om det hjälper är det error på sidan... Jag kan bli galen på sådant, har lite estet i blodet så när sådana här layoutsaker stör kan jag inte släppa det... snacka om I-landsproblem... :o)
    Jag fattar vad du menar med att rycka vad som i garderoben men just nu känner jag liksom inte för något av det jag har... Och det var då alltså dagens I-landsproblem nr 2...
    Fast the Rostunika är alltid en välkommen kamrat, vilket jag tror lite handlar om att jag köpt den av en helt fantastisk människa, som väl lite "bor kvar i den" och därför blir jag på lite bättre humör när jag har den... haha... det där lät helt galet, hoppas du fattar vad jag menar... :o)
    Stor kram!!!

    SvaraRadera
  3. Ha ha, du är helt underbar vännen!
    Det här som du kallar i-landproblem med layouten skulle jag mer kalla för "arbetsskada"! Mycket konstiga ideér som biter sig fast i järngrepp man inte kan släppa. Det andra kan jag känna igen mig i sedan tidigare. Då har mina ryck slutat med sälja alldeles för många gamla favoriter, som jag senare givetvis jagar ihjäl mig för att få tillbaka. Helknäppt men sant! Fast vissa modeller trivs jag helt enkelt inte i, då är det ju lättare. Förstår du haft/har ångest problematik på hög nivå efter din rensning. Fruktansvärt jobbigt o ett riktigt i-landsproblem! KRAAM

    SvaraRadera
  4. Hej Josanne!

    Av det jag har sett så är det en del som inte är ett dugg jag men det är betydligt mer som finns på önskelistan. Om jag uttrycker det så här så har plånboken och jag lite skilda uppfattningar och som tur är vinner plånboken, menmen snart så flyttar jag till S och han bor billigt så....tyvärr finns nästan inga garderober men den fina mannen utan klädintresse tyckte vi kunde ta ett litet sovrum ocg göra om till klädkammare åt min garderob.
    Dessutom är du snygg i vad du än grabbar tag i och du har ett väldigt sött ansikte tänkte jag på när vi träffades så både snygg och söt, viken dundermatte och maka!!

    Många onsdagskramar från Eva S. och O.

    SvaraRadera
  5. Du är fin i allt! Underbart fint idag.

    Kramar

    SvaraRadera
  6. Fin som vanligt gumman!;)

    Idag har jag postat! Hoppas det når dig i morgon;)
    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  7. Ja, jag tar gärna lite Malmötips! Middag blir det nog på Jensens iallafall! På hemvägen ska vi stanna i Jakriborg, har alltid velat åka dit.

    SvaraRadera
  8. Snygg trots fantasilöshet! Har fått tag på en efterlängtad godbit i dag (om lagersaldo stämmer)!!Kram på dig!

    SvaraRadera
  9. Du är så fin, och har helt underbara kombinationer på dina Molly-plagg! /Malin

    SvaraRadera