Powered By Blogger

lördag 10 juli 2010

Dagens – och en ypperlig plan…

In med magen, sträck på ryggen, bak med axlarna och försök att se åtminstone en smula mindre sur ut… Klick. Och så var ännu en dagens outfit förevigad. Idag handlar det om den här kombon:


Cotton Anglaise, chalk
Livingloving dress, lite blue
Mockastövlar från Ellos
Dödskallehalsband från Rock by Sweden

Bilderna är tagna på exakt samma ställe som gårdagens outfit. På en båt. Vilket visade sig vara bästa draget i en åsktryckande och stillastående värme, helt enkelt en onödigt påträngande hetta. Och båt betydde svalka.
Och goda räkmackor, i sällskap av make och min mamma.

Det är väl ungefär det som hänt här idag. Om man struntar i att lägga till sådant som bland annat hundpromenader, diskning, och matlagningen som är på gång nu.
Facit är att tiden inte riktigt har räckt till för någon garderobsröjning idag. Så det lilla ”roliga” äventyret får vänta till imorgon.
Men jag har en ypperlig plan nu, på hur jag ska lyckas skiljas från i alla fall ett par plagg. Mer om det när det är i hamn…

Ha en superbra lördagkväll. Kram!


10 kommentarer:

  1. SNYGGT!
    Nä...
    SUPERSNYGGT!
    Nu bara måste jag ju ha en Livinglovin att ha under min Cotton Anglaise! Den är super som underklänning!
    Ser fram emot din plan :-)
    KRAM

    SvaraRadera
  2. A-K: haha... om du slår till på en livingloving (definitivt en underskattad underklänning som funkar till så mycket mer än vad fantasin tillåter från början - även om det är en dyr sådan - hittade dock min på rea...)så blir det ju liksom rättvist...
    För det var faktiskt du som fick mig att jaga och kasta mig över Cotton Anglaisen på T. Det efter att ha sett dig så supersnygg i den!!! I love it! KRAM!

    SvaraRadera
  3. Åhhhhh vad fint! Har du också en sån fining, Cotton Anglaisen........
    Om någon nu av alla som garderobsrensar har en sån till övers vill jag gärna köpa ;-)
    Livingloving har jag ju redan......
    Kram Halvan

    SvaraRadera
  4. Snyggve! Härlig båttur ni haft. :)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Halvan: tyvärr har jag ingen över, den jag har här håller jag stenhårt i... Men om ingen annan rensar ut den så dyker de upp på Tradera lite då och då, det var där jag hittade min för några månader sedan. Kan hjälpa dig att hålla utkik...Kram!

    Jeanette: kram vackra vännen, ska bli så kul att träffa dig snart igen!

    SvaraRadera
  6. Du är ju bara så fin!!!!
    Kan tro jag ska spana när du rensar i din garderob;D

    Kramar

    SvaraRadera
  7. Du är toksnygg raring! Du har ju skaffat en garderob som verkligen passar just dig! Ursnyggt verkligen.
    Jaha, så börjar min lilla utmattade hjärna jobba igen då..hmm Livingloving dress. Den tyckte jag från början om men ändrade mig för paljetterna. Nu vet jag ju att det går utmärkt att plocka bort dessa..hmm hur är storleken på dessa då?? Ska man ta sin normal 2;a eller större/(mindre)..
    Usch vad dumma ni är..(skämtar förstås)
    KRAMAR

    SvaraRadera
  8. super duper snyggt.....du ser fantastisk ut i din anglaise!
    KRAM

    SvaraRadera
  9. Fengxumamma: ha inga förväntningar! För som det ser ut nu så blir det bara linnen och tröjor från äldre kollektioner som kommer att få lämna... Har kommit på att jag "tyvärr" använder betydligt mer av det som finns i min garderob än jag trodde. Kram vackra!

    Annelie: haha... du är för söt... och lika tokig som mig, som ständigt får nya idéer :o)
    Och för att spä på lite (och bidra till att gräva hål i din plånbok) så är livingloving verkligen ett väldigt mångsidigt plagg.
    Jag har min vanliga 2:a. Det är liksom resår upptill som går att töja/icke töja så den sitter bra vilken byst man än har skulle jag gissa. Kjolen är ganska rak i modellen, utan att vara tajt. Fattar du vad jag menar? Annars hör av dig igen. Kram underbara vännen!

    Filippa: du är alltid så himla gullig! Tack! Och jag saknar fortfarande en Filippa-blogg... Kram snyggo!

    SvaraRadera
  10. Håller med om storleken på Livingloving.....vanliga storleken är bra! Töjbar vid bysten, möjligtvist om man har lite större "bakdel" ;-) att det kan vara bra att prova då den ej är töjbar nertill, men som sagt ändå inte tajt.
    KRAM Halvan

    SvaraRadera