Powered By Blogger

onsdag 28 juli 2010

Brand istället för bank

Planen var utstakad. Jag skulle jobba undan efter en härlig liten lista jag plitade ihop i morse. Och klockan 10 infinna mig i bankens lokaler laddad för skäll med ett blossande inre.

Då var det något som blossade upp betydligt mer än mig, det börjar nämligen brinna i grannhuset.


Så det var bara att kasta bankplanerna överbord och bevaka och rapportera om branden istället. Som tack och lov precis är släckt.
Och när jag tryckt ner den sista tangenten i bevakningshistorian så dimper det in ett mail från Lisen. Att de har fått pengarna och att mitt paket skickas idag. Tjoho!

Bankskället återstår dock men nu får det vänta till imorgon. För min lista ligger si så där 2,5 timmar back… Men jag kastar mig över den betydligt gladare i hågen i alla fall.

Ha en bra dag där ute. Vi ses senare. Kram!

 

6 kommentarer:

  1. Hej! Såg att någon ville veta var Chrysalis minigown i rouge fanns..jag provade den igår på Sivishop i Gävle...ett tips!!Den var nedsatt med 50%
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ha en fin dag vännen även om det är lite panik här och där;)

    Kram
    Adela

    SvaraRadera
  3. Goder kväll,
    vilken dag du har haft! Lite obehagligt att det brinner i huset intill. I dag är jag lika förb... som du var igår för jag missade nyss en auktion på T. Hade lagt en pling i mobilen men på samma klockslag som auktionen slutade. Jesus giv mig styrka - borde nog läggas in någonstans :-( Dessutom säger min lokale skomakarnisse här på Söder att det inte går att göra något för att få stövlarna stadigare men jag ska slinka förbi ett superproffs inne i City och fråga.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Chatarina: tusen tack snälla för tipset! Kram!

    Adela: jah man kan verkligen säga att det brunnit i knutarna i dag. Och mena det. :o) Kram!

    Anne: ganska äckligt när journalisten tar överhand och man bara ser artiklar och inte fara. För obehaget slog mig först sedan, jag står ute på vår jobb-balkong och tar bilder, tänk om hela skiten exploderat, vi pratar bara meter ifrån och att jag står i höjd med branden...
    Fy fan vad surt att missa en auktion!!! Har gjort det själv och varit knäckt i dagar efter. Om du vill så kan du maila vad det var så kan jag hjälpa dig att hålla koll i fortsättningen...
    Håller tummarna med stövlarna! Vi hörs vännen. Kram!

    SvaraRadera
  5. Gulliga du!! Jag har mailat - svimma inte när du ser hur billigt den gick :-(. Och jag tänkte nog när jag läste inlägget att du slagit på jobbradarn och inte alls såg faran.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Anne: såklart kommer jag inte in i mailen nu bara för det, det står bara och tuggar... :o(
    Hatar teknik...

    SvaraRadera