Powered By Blogger

måndag 12 juli 2010

Maria Montazami har trillat dit på Mollysar

Så hade även den underbara Hollywoodfrun och tofsdrottningen Maria Montazami trillat dit.
På Odd Molly.
För i hennes blogg som jag nyss snubblade över kan man de senaste dagarna skåda inte mindre än 3 Mollysar. Vi pratar chrysalis minigown, Runaway dress och Blues dress.
Ni hittar bloggen genom att klicka här.

4 kommentarer:

  1. Det var roligt att se!
    Har precis fått hem min hmm.. i dark powder vad den nu heter som du har både lila o chalk. Slet upp paketet i vanlig ordning, min första kommentar JÖSSES VAD GLITTER O PÄRLOR! Otroligt fin trots det måste jag säga, hade ju inte behövet oroa mig den var för liten i storlek. Lite lagom rymlig, har den på mig o väntar hem maken snart som slutar tidigt för en gång skull. Så nu ska jag bara invänta hans dom..Modellen tycker jag är jättefin. Vi hörs senare så ska jag berätta om han svimmade eller inte..
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Såg också den idag. Jättekul!

    SvaraRadera
  3. Trillat dit? Nädu. Hon är sponsrad.

    SvaraRadera
  4. Annelie: jag kan inte tänka mig något annat än att han tycker att du är skitsnygg i den!!! För det är jag nämnligen helt övertygad om att du är!!!
    Om Lottoguden skulle snubbla utanför min dörr och tappa en hel hop med stålar så hade jag jagat rätt på en i varje färg!
    Ser fram emot rapport om vad han sa! Kram!!!

    Min molly: ja brukade kolla på programmet när det givk och varje avsnitt så kom jag på mig själv med att sitta och undra varför ingen har Mollysar. Nu har en av dem det. Kram!

    Anonym: sponsrad eller ej, jag tror knappast att hon hade använt kläderna om hon inte gillade dem. Hon har förmodligen inga problem med klädspons på lite vilka märken som helst. Kram!

    SvaraRadera