Powered By Blogger

måndag 19 juli 2010

2 days to go...

... innan Odd Molly släpper sina produktbilder för höst och vinter 2010 på sin hemsida...

Det slog mig nyss, och i nästa andetag kom jag på att det betyder bara 2 days to go innan bilderna från vår och sommar 2010 försvinner.
Dags att norpa hem det man ännu inte sparat ner.
Vilket i mitt fall betyder bilder på de plagg som kanske, eventuellt, möjligtvis kan tänkas landa i min garderob så småningom.

Så det får bli kvällens lilla syssla. Sparar ni också på produktbilderna?

Och så lovar jag att svara på kommentarerna i mina senaste två inlägg, har inte hunnit det än... sorry...
Plus att jag hade tänkt mig att äntligen bestämma mig för det slutgiltiga valet av vilka Mollysar som ska få respass... Bilder kommer här i bloggen, ikväll eller imorgonkväll... om någon skulle vara intresserad av något...

Ha en bra kväll! Kram!

8 kommentarer:

  1. Jag sparar oxå på produktbilderna, alla har jag inte hitta och vissa är fel färg. Köper man på Tradera och Freeport, kan man få leta efter bilderna. Sen har jag en mapp med gamla produktbilder, på kläder jag gillar, kan va bra att ha ;)
    För ett tag sen letade jag som en tok efter produktbilden till 380a Private embroidered dress i chalk, så glad jag blev när jag hittade den hos DIG!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Nä, jag snor av er andra i stället;) Kram!

    SvaraRadera
  3. Oj, javisst ja! Glömmer alltid det där..åldern vet du, åldern! Ikväll orkar jag absolut inte hålla på med något sådant överhuvudtaget. Känner mig rätt "körd" för tillfället tyvärr..(förlåt lite gnäll men därav sämre på lämna avtryck just nu).
    Tycker du var väldigt söt på "dagens bild".
    Kramkram

    SvaraRadera
  4. Du skulle ju till Kap Verde.....och ni skulle till samma hotell ni varit på förrut.....vad heter det? Ett hotell du kan rekommendera alltså?
    Kram Halvan

    SvaraRadera
  5. Nu har jag äntligen lyckats prova ut Mollysar att sälja... det kostar på energin att inleda ett farväl... när man är så sjuk som mig som inte ens vill skiljas trots att saker aldrig används... Är dödstrött nu och orkar inte med fler bokstäver idag. Lovar att svara er imorgon istället... Ok... Kram så länge i alla fall.

    SvaraRadera
  6. Hej Josanne!

    Hoppas att du har vaknat aningen piggare.
    Jag är nog en dålig människa som inte sparar produktbilder men det gör jag inte, tänker att rätt vad det är så finns det en bok med alla produktbilder, ungefär som litteratur med silverstämplar, porslin, glas, möbelformgivare etc.

    Kramar från Eva S. och en trött Otto

    SvaraRadera
  7. Tack för tipset! har lyckats hitta produktbilder på nästan allt som redan finns i garderoben och skapade i går en "Vill ha" mapp och sparade ner det som jag inte lyckats lägga vantarna på än.
    Kram

    SvaraRadera
  8. Christina: vet precis vad du menar med att leta… Jag har en del plagg som jag inte har produktbilder på, så sjukt retligt! Speciellt som att det är lättare att bestämma vad man ska ha på sig genom att titta på bilderna än att plöja i garderoben… Snacka om I-landsproblem :o)
    Men jag kanske får chansen att hitta tillbaka något jag saknar bild på hos dig snart.. ;o) Kram!

    Linda: haha… varför tänkte jag inte på det, fatta vilken tid det tar att spara ner… Kram!

    Annelie: haha… ja åldern är bra att skylla mycket på, det gör jag jämt ;o) Hoppas hoppas det blir bättre snart! Om det är något jag kan hjälpa dig med, vad som, så vet du var jag finns! Kram!

    Halvan: om du vill så kan du maila din mailadress så kan jag svara lite utförligare där istället. Kram!

    Eva: haha… ja en bok.. fick mig att bli påmind… hmmm… ännu ingen bra idé men någon dag så tror jag att vi har lyckats klura ut den perfekta, ;o) Kram!

    Anne: precis en sådan ”vill ha” mapp har jag skapat precis, och en ”bra att ha” för man vet ju aldrig… :o) Nåt man aldrig tänkt på kan ju plötsligt bli en förälskelse på Tradera. Eller Freeport… Kram!

    SvaraRadera