Powered By Blogger

fredag 16 juli 2010

Dagens idiotklädsel

Fredag! Första arbetsveckan efter semestern till ända. Känns ganska bra med lite helg som avbrott i de trögflytande arbetsrutinerna.

Dels är det semestertider så det är inte mycket nytt under solen att rapportera om i media – segt att få fram grejer att skriva om alltså. Så det blir ett och annat hönshus skapat av en fjäder…
Sedan är det sjukligt varmt på jobbet så skallen hakar lätt på det lunkande tempot.

Och då hjälper det ju liksom inte upp det hela att man klär sig så här:


327:an - Light cotton embroided i mörkblå
Chrysalis minigown, powder
Jeans från Vero Moda
Mockastövlar från Ellos

Idiotklädsel en het sommardag – jag vet. Men. Jag får sjukt ont i knäet av att gå i platta skor som sandaler och Converse.
Jag har en liten lös benbit som far runt i mitt ena knä och plattskor och benbit går helt enkelt inte att göra till vänner. Så det är förklaringen till dagens fotbeklädnad.

Blusen handlar rakt av om blixtförälskelse. För det var den jag adopterade av favoritprinsessan Fengxumamma på träffen igår.
Mjuk, skön, luftig och bara precis helt underbar!
Men mörk – som i inte riktigt det smartaste när temperaturen snudd på dunkar i taket.
Men vad gör man inte när lusten att ha på sig något visst är större än risken för värmeslag… ;o)

Och på tal om det så tänkte jag även ta bilder med mig i det andra Mollyplagget som fick följa med hem igår. Känns lite roligare att premiärvisa en nykomling så än att bara kasta in en produktbild…
Men av respekt för läkarkårens redan tunga arbetsbelastning så ville jag inte spä på den med ännu en patient med värmekollaps att behöva ta hand om. Fast jag lovar att visa den under helgen.

Önskar alla en superbra kväll. Vi ses imorgon. Kram!

    

10 kommentarer:

  1. Jag ägnar dagarna åt att göra pressmeddelanden och insändare att fylla lokaltidningarna med. Visst är det omtänksamt :-)

    Du är förresten en av mina favoriter på att hitta snygga om-kombinationer. Inspirerande!

    SvaraRadera
  2. Hej Josanne!

    Det finns bra uppbyggda extrasulor som funkar i Converse, kan finnas i sportaffärer eller på Scholl´s bl.a.

    Kramar från Eva S.

    SvaraRadera
  3. Himmel! Du måste fått värmeslag..jeans o stövlar, stöönar istället för dig. Skrattar samtidigt som jag börjar bli orolig! Men du, varför inte några lite tuffare korta jeansshorts/caprijeans och BEKVÄMA sandaler som du kan använda trots knäet. Inte konstigt du blir svimfärdig, det blir ju jag stup iett o jag är "nästan naken" (dvs så lite o tunnt som möjligt) på dagarna. Tur att det är helg så du är ledig! (hoppas jag..) KRAM hjärtat!

    SvaraRadera
  4. Söt blus! Jag är inte "hemma" vad gäller storlekar på 327:or. Men fin är du trots värmeslagsvarning :-)
    Kram på dig :-)

    SvaraRadera
  5. Har mailat dig :0)

    Jag har samma problem med att gå i platta skor, tycker det är så himla snyggt men mina knän gillar det inte. Brukar ha ett par skor att byta om med på mig i butiken så fungerar det bra.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  6. Ja, jag skall bara förtydliga mig! Precis som "Livet i byn" skriver så är det givetvis det allra bästa att ha skor att byta med under dagen! (men det vet nog de flesta som har "springjobb" hela dagarna)
    Vet inte om du såg mina Timbersandalar i naturbrunt när jag gästade Bina,fanns i svart också) Efter att nästan ha levt i "platta skor" har dessa då som exempel gjort underverk. Kan ju vara värt att prova..
    Kram (o förlåt alla långa utläggningar..)

    SvaraRadera
  7. Helene: som jag hade önskat att jag hade dig och dina pressmeddelanden att tillgå just nu… för jag jobbar just på en lokaltidning… du ska veta att ditt jobb betyder skitmycket! Alla pressmeddelande - nja, kanske inte de lokala hobbykonstnärernas källarutställningar men jag misstänker att det inte är de du pratar om – är så jäkla värdefulla, och som man bara älskar er som skriver dem! Kram!

    Eva: tusen tack för tips! Det ska absolut kollas upp! Kram till dig & Mr O!

    Annelie: det är faktiskt inte riktigt lika äckelvarmt att ha på sig som det kanske ser ut att vara. Men dina tips finns nu i skallen för en eventuell tur på stan imorgon. Tack söta vännen!

    Lillis: när det gäller storlekar på 327 så har jag min vanliga 2. Sitter kanon upptill och så vidgar de ut sig lite nedanför bysten. Jag vet att någon tycker att det blir gravidvarning men jag älskar lite luftigt. Och jag tycker inte det är mer gravidloook än många andra Mollysar. Kram!

    Livet i byn: tack söta, som jag saknat dig… dumt nog kommer jag inte in i mailen nu, error någonting, men jag gör ett nytt försök imorgonbitti. Har funderat på bytesskor men är för slö/tankspridd för att komma ihåg det men ska försöka. Tack söta rara! Kram!

    Annelie: inga förlåt… remember the pakt ;o)… ska leta Timberland! Tack igen du är liksom bara bäst. Kram!

    SvaraRadera
  8. Varm men snygg - jag ser framför mig ett par avklippta lätt frasiga jeansshorts på dig till de där stövlarna - snyggt och aningen svalare.

    Hoppas du får en fin ledig helg!
    KRAM

    SvaraRadera
  9. Bina: hmmm... visserligen har jag lite svårt för mina ben i allmänhet och låren i synnerhet... men jag tror minsann att jag ska försöka hitta och testa jeansshorts som du föreslår. Så tack för tips! Kram!

    SvaraRadera
  10. 327:an är klockren på dig! Kanonköp helt klart.
    Kram

    SvaraRadera