Powered By Blogger

torsdag 22 juli 2010

Viktig fråga om Taradiddle

Jag har en livsviktig fråga; hur är Taradiddle i storlek?
Jag har hört både att den ska vara normal och att den ska vara liten så man behöver gå upp en storlek…
Vad säger ni som har eller har haft den?

Jobbträsket har fortfarande sina klor djupt nerkörda i min skalle så det blir inte mer från mig här och nu.
Men jag återkommer i kväll. Dels här och dels till er som mailat mig.
Ha en bra dag därute. Kram!

15 kommentarer:

  1. Jag tycker att den är normal till lite liten och de är nog alla lite skiftande så som det är med ODd Molly. Men jag provade en i butik i Powder i stl 2 och den satt bra på mig och sedan har jag den i Grey i stl 2 som också fungerar bra. Jag tror du kan ha både 2 och 3 i den för det kan nog jag och vi är ju samma storlek. Kram

    SvaraRadera
  2. Jag måste ha storlek 3 på min röda! Sedan om det varierar från färg till färg på även denna vet jag inte. Kan ju vara så att powder o grey är lite större. Men jag skulle ALDRIG komma i en 2;a i rött ialla fall..Annars är ju 2 min storlek!
    KRAMAR

    SvaraRadera
  3. Jag har min vanliga etta i min gråa. Tror den är helt normal fast över byst och rygg hör jag att många tycker den är liten. Nu har ju jag en nätt byst.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  4. Jag är en 38 upptill och 40 nertill och kommer i en strl 1. En strl 2 skulle sitta bättre, och vara lite längre men eftersom jag bara hittade en etta är jag glad att den fungerar.

    SvaraRadera
  5. Jag har min normala stl 2 i mina båda Taradiddle, powder och grey. Har normal till stor byst och är nätt över ryggen. Köp på G...?
    kram Silverdeer

    SvaraRadera
  6. Normal till lite liten säger jag oxå.

    Har 0 och 1 i OM och var tvungen att ta den i 1 för att inte spräcka sömmar vid användning.

    Tabby

    SvaraRadera
  7. Måste säga det jag läser om allas kommentarer låter skumt! Jag är en normal 38;a både upptill o nertill..varför är min röda 3;a mindre än de andras!? Fast man börjar nästan bli van vid det här laget..
    Du sa ju tex. att din Up-to-Ism dress i chalk var trång i storlek 2! Medan min sådan i lite brown var en stor 2;a! Störande så det skriker om det. Kram

    SvaraRadera
  8. Den är liten enligt mig, smal i ärmarna och snäv under bysten så enligt mig behöver man gå upp i storlek helt klart. Men den är såå fin!!
    Kram Ina

    SvaraRadera
  9. jag har den i tre färger och de skiljer sig litet åt men jag som är en 1a i vanligs fall har 2 på denna, tycker inte att den är pytteliten men ok, smal i ärmarna. Men hellre gå upp en storlek kanske...

    SvaraRadera
  10. Jag brukar ha ha både 1- 2 och 3 i Odd Molly. Men har storlek 3 i denna på royal och grå.Just över axlar,ärmar och byst är den åt det mindre hållet.
    Så som ovan.......normal till lite liten.
    Kram Halvan

    SvaraRadera
  11. Tusen tack underbara tjejer för hjälpen!!!
    Det är så här att jag kanske eventuellt möjligtvis kan ha en på gång. En i royal som jag jagat som en bindgalen tok hur länge som helst. Men så fick jag höra att den är liten och då blev jag skeptisk för tänk om den inte passar, hemska tanke. Den är i min vanliga 2, och efter era svar lutar det nog mest åt att den är för liten... snyft... :o(. Så nu får jag väl kanske börja jaga en 3 istället...
    Stor kram fantastiska ni!!!

    SvaraRadera
  12. Kanske kan du chansa.........är ju inte svår att sälja igen.....så du kan ta hem och prova......
    Kram och Lycka till!Halvan

    SvaraRadera
  13. Jag beställde en i grey strl 3 som jag brukar ha och det funkade inte, jagade fatt en i rött strl 4, vilket jag inte vet om jag kan ha 3 tror det men kommer aldrig släppa taget om den.

    lycka till, en i royal skulle jag också vilja ha.

    SvaraRadera
  14. Agneta Rüdeberg22 juli 2010 kl. 16:06

    Hej!
    Min uppfattning är att den är lite liten i stl. Jag har ibland 2 ibland 3 i odd molly men denna måste jag ha i stl 3 och den sitter ändå åt över bysten (som är modell större)
    Den i royal är underbar själv har jag den i powder och rött.

    SvaraRadera
  15. Chrysalis wrapen fanns i 2:a också hos Lisen. Om lagersaldot stämmer dvs! Kram gumman:)

    SvaraRadera