Powered By Blogger

tisdag 13 juli 2010

Treva efterhand eller matcha direkt?

Nu när jag la in den här bilden så kom jag på att ni egentligen redan har sett den här blusen på mig på bild… När jag provade den i lokala butiken för två veckor sedan.

Då blev den brädad av Magnolia dress och fick stanna kvar på sin galge i affären. Nu fick den revasch, genom detta exemplar som jag hem via Posten igår.

Arouet shirt, lilac

Som vanligt när jag får hem nya plagg så provar jag bara lite snabbt i kombination med det jag först kommer att tänka på.

Har funderat på att man kanske skulle testa en massa andra konstellationer också direkt, så att man liksom vet vad som funkar och inte funkar redan från början.
Men det blir aldrig av, så istället trevar jag mig fram mellan olika kombos lite efterhand som de åker fram och blir använda.

Hur gör ni? Testar lite snabbt som mig eller tar ni er tiden att hitta matchningar direkt?

Dags att göra sig i ordning för en dag på jobbet.
Ha en bra dag! Vi ses ikväll. Kram!

3 kommentarer:

  1. Hej, har krånglat som attan här! Solsting har även drabbat datan verkar det som..
    Du, den blusen är så himla fin på dig! Ett kanonköp verkligen..

    Jo, det varierar ju förstås beoende på humör o dagsform tror jag. Igår provade jag desto mer till nytillskottet. Testade en mängd olika underklänningar som var riktigt bra till. Meshen o Tenfolden, främst de röda då. Givetvis jeansjackan med provade även med mina ljusa capriejeans o en ljuslila bastop under. Faktiskt riktigt snygg..tja även ett par mörkröda leggings under. Fast inget av ovanstående är ju aktuellt just nu i värmen. Klänningen är nog mer användbar än man tror..
    Ha en inte alltför svettig jobbdag!
    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Det är ju just dina trevare som gör din unika, snygga stil ju! Me like=)

    SvaraRadera
  3. Annelie: Oj vad mycket matchningar du har hittat. Lite kul för just de 2 koftorna du nämner hamnade nyss på min fortfarande vill ha från vår och sommarlista. Hoppas få se dig i klänningen någon gång. Kram!

    The Oueen: tack darling, då trevar jag vidare :o) Kram!

    SvaraRadera