Powered By Blogger

måndag 26 juli 2010

Dagens - i hastens anda

Det blir bara ett inlägg i hastens anda här idag. Någon som blir förvånad om jag skyller det på jobb? Nä, jag tänkte väl det… :o)
Dagens outfit är i alla fall den här:



Light cotton embrioder, purple även känd som 327
Chrysalis minigown, powder
Jeansleggings från Vero Moda
Mockastövlar Ellos

Det börjar bli en lite väl tjatig följetång med samma jeans och samma stövlar dag ut och dag in. Ska se om jag kan plocka med lite mer fantasi när jag dressar mig imorgon.

Nu måste jag tyvärr lämna er igen… Hoppas på att få lite mer tid att spendera i Blogglandia imorgon…
Ha en bra kväll. Kram!

9 kommentarer:

  1. Simma lugnt gumman! En sån 327:a har ärthjärnan här ägt och sålt och har nu lite ågren för det! Kram:)

    SvaraRadera
  2. Jag har samma 327a på mig idag! Med lindex färdiglappade jeans och en lila under klänning från Indiska - Vår fantasi har tydligen varit snarlik idag!

    SvaraRadera
  3. Du är fin..i allt!
    Kram kram

    SvaraRadera
  4. Varför gillar jag inte 327an på mig själv när du är så fin i din???

    SvaraRadera
  5. Varför äger jag ingen 327:a? Hur är den i storlek? Behöver nog en sådan ;-)

    SvaraRadera
  6. Hej Josanne!

    Fin är du som vanligt och det är skönt att bara hoppa i någonting som funkar, typ stövlar och jeans så kan överdelarna varieras.
    Och som du skrev till mig, arbeta inte ihjäl dig.

    Kramar från Eva S.

    SvaraRadera
  7. Jag borde ju använda min stackars 327:a som hänger i garderoben. Det får bli morgondagens tror jag. :)
    Kram snygging

    SvaraRadera
  8. Linda: hmmm… jag kan inte mer än att hålla med en smula, lite dumt kanske. Och därför jag håller så hårt i mina Mollysar, för att slippa ågren sen. ;o) Kram!

    Sofia: haha… kul. Ännu roligare om vi hade sprungit på varandra ute. Hade varit kul att se hur vi reagerat. Det händer ju inte speciellt ofta att man springer på någon med precis samma Molly. Kram!

    Annelie: tack söta! Kram!

    Fengxumamma: Kram snygging!

    Efva: det tog ett tag för mig att börja gilla 327´an. Tyckte det var gravidvarning på den från början. Men nu är det bara skönt med lite svängrum åt magen. :o) Och så är den ju så superskön att ha på sig! Så det kanske kan svänga för dig också. Kram!

    Lillis: jag har 2 i mina, precis som i de allra flesta av mina Mollysar. Tyckte först att den var lite stor. Speciellt nertill – lite gravidvarning typ. Har en i 1 också (köpt på Tradera) men den är en smula liten, så dem hänger och väntar på smalare tider. :o) De är supersköna att ha på sig. Kram!

    Eva: haha… ja, snacka om att kasta sten i glashus, men det är lättare att bry sig om andra än om sig själv. :o) Ja plagg som man vet funkar = man trivs i och så är de så enkla att bara rycka – de används absolut mest här. Kram!

    Jeanette: haha… så är det ofta för mig. Man ser ett plagg i någon blogg och får dåligt samvete för sitt eget likadant som inte har det lika bra ställt med att få luftas. Ska bli kul att se om det blir 327 för dig idag. :o) Kram!

    SvaraRadera