Powered By Blogger

lördag 24 juli 2010

Gårdagens & insprutad varmluft

Är det inte tiden som inte räcker till så är det tekniken som inte vill... Hade lätt kunnat kasta ut både datorn och mig själv genom fönstret igårkväll.
Galet trött och strejkande internetuppkoppling är ingen bra kombination. Men jag gick och la mig istället och nu funkar både datorn och jag lite bättre… Magi.
Så här såg jag ut igår i alla fall:


Limited edition silkdress
Chrysalis minigown, powder
Jeansleggins från Vero Moda
Mockastövlar från Ellos
Stackars phaléner som får stå ut med galen matte

Jag har skrivit innan om att det är sjukligt varmt på mitt jobb. Groteskt kvavt så man knappt får luft, blir extremt trött på nolltid och går runt i ett konstant svimfärdigt tillstånd.
Igår uppdagades det att det inte är jag och mina kollegor som är knäppa. Utan att vårt ventilationssystem står och sprutar in varmluft!!!
Värst har det varit i vårt rum, inte konstigt men två utblåsningsrör i storlek med operationslampor… Och de vet inte om det går att fixa till det… Idioter!

Så idag är det jag som går och köper mig en liten fläkt att ha på skrivbordet.
För övrigt blir det att ta tag i saker jag ligger efter med. Sådant som att tvätta, sortera papper, städa, betala räkningar… zzzzz… It´s a dirty jobb but somebody got to do it… Synd att det alltid är jag ;o)

Hoppas ni har en roligare dag framför er. Vi ses senare. Kram!

Förresten: NU har jag äntligen lyckats maila er om till salu-plaggen…

6 kommentarer:

  1. hej!

    Bara så att du vet så har jag av hela mitt hjärta tagit till mig gårdagens logik och jag tror dessutom att håller man sig till ett märke eller möjligen ett par så blir det billigare i längden, så måste det väl ändå vara.
    Otto satt nyss i mitt knä och pussade på dina sötisar, tänkte att dom ville veta.

    Kram till er från Eva S. och Otto

    SvaraRadera
  2. Eva: haha... och eftérsom jag helt tillförlitar mig på att du alltid har rätt så klubbar jag härmed också gårdagens logik som ledstjärna.
    Billigare i längden håller jag faktiskt med om, för jag har hur mycket gammalt som helst från andra märken som bara hänger - aldrig använt... Ska ta tag i att Tradera ut en del när jag blir färdig till det... Det händer inte med Mollysar, de kanske hänger i perioder men de får alltid revansch förr eller senare.
    Aha, är det därför phalénerna ligger här sidan om och ler :o)
    Stor kram till er från oss!

    SvaraRadera
  3. Vet i fasiken om jag skulle gå till arbetet under dom omständigheterna..vad är det för chef du har egentligen?! Får man verkligen bära sig åt hur som helst mot sina anställda..
    Hur eller hur, gårdagens outfit du visar tillhör mina favorit älsklingar! Framförallt under heta sommardagar. Förra året "bodde" jag i den röda, i år har det barit just den gråa! Å du bär din med både finess o glans.

    Jo, jag har också beställt därifrån. Fick betala via min bank då kortet inte fungerande där. Så hörde jag inget som du nu då. Tydligen är vi av samma sort, för jag blev hispig o mailade o frågade. Vänligt svar kom senare att de ska skickas. Så nu väntar jag precis som du, fast på två helt andra saker. (en klänning o en cardigan.)
    Ja vi är ju väldigt duktiga på att påverka varandra..hi hi.
    Ha en skön dag! KRAM

    Ps. Makens storslagna planer på måla om huset går ju inget vidare i regnet, funderar på en tur till fastlandet istället.Ds

    SvaraRadera
  4. Annelie: ja det stället är ett kapitel för sig... är inte anställda enbart till för att piskas på?...
    Den jag hade igår är absolut en favvo för mig också. Den röda står på önskelista, den har ju dykt upp på T lite då och då men jag har antingen missat, inte haft pengar just då eller så har den blivit för dyr. Men nån gång ska den allt få ta och hitta hit.
    Jag fick också betala via min bank eftersom mitt kort inte heller funkade där. Haha... ja hispig är ett annat av mina mellannamn :o)
    Jag maialde en kopia på att jag betalt via banken och frågade om jag skulle få en bekräftelse från dem om när de fått pengarna och varan skickades. NU fick jag svar, men det står bara tack. Så hispandet fortsätter. Man vill ju veta att varan faktiskt finns (och inte redan är slutsåld) Och tänk om hon bara menade tack för pengarna din dumma svensk, vi har ingen vara att skicka... Haha... det är sådana tankar jag förgyller min lediga lördag med. :o) KRAM!

    SvaraRadera
  5. Mitt Visa funkade hos Lisen. Dom skickar ett mail när varan är skickad, förmodligen finns den och dom håller på att packa för fullt. Sidentunikan du hade i går finns med på min Traderaspanlista! Hojta till om du ser en 2:a eller 3:a! Jag kom till sida 5 hos OM i går så det går sakta framåt:( Ha en bra lördag gumman! Kram

    SvaraRadera
  6. Linda: ska gå till banken och kolla mitt Visa för det funkade inte på DeepFling heller...
    Ska hojta, har scannat T idag också men det finns ingen nu i alla fall.
    Jag lyckades faktiskt ta mig igenom alla sidor idag.Hoppas du också kan det snart. Kram!

    SvaraRadera