Powered By Blogger

söndag 11 juli 2010

Dagens – en klänningsstudie

Nu har regnet och åskan börjat bryta ut här nere i södern. Känns helt bisarrt att säga äntligen, men jag gör det i alla fall eftersom det har varit så extremt kvavt i flera dagar att det faktiskt behövs lite uppfräschning i luften.

Dagen blev som planerat, där vi efter en promenad parkerade oss i en park med hundar och glass. Och där vi även gjorde en fotografisk klänningsstudie. För jag har fått frågan om jag inte kan visa Magnolia strap dress i rörelse. Och eftersom jag hade den på mig idag så passade jag på att göra det.



Trots att den är svart är den faktiskt inte alls i närheten av så varm att ha på sig i hettan som man kan tro. Min teori är att den istället blir fläktande eftersom den har så mycket ”böljande” tyg i sig…
Någon annan som upplevt samma sak?

Nu ska jag ta tag i lite garderobsrens igen. Kanske plåtar jag ikväll, kanske inte, det beror på tid och humör… Så ses vi inte mer idag så lär vi göra det imorgon istället. Som är tillbaka till verkligheten = jobbet för min del.
Kan inte påstå att jag längtar men det är ju trots allt smällar man får ta så det är bara att acceptera.

Önskar alla en riktigt bra kväll. Kram!


10 kommentarer:

  1. Hej snygging! För du är verkligen snygg i denna! Tänker din teori är riktig, min är visserligen röd men känns också sval trots allt detta tyg. Skicklig fotograf som fångat dig bra när du svassade runt i parken! Fina bilder.

    Svaret på din undran är nej! Varken regn eller moln, bara sol o lika varmt i dag som alla andra dagar. Regnade sist nån gång slutet på maj månad. Skicka gärna över lite till oss, vi är många som tacksamt tar emot det. Såg också du ber om ursäkt. (vad var det nu vi sa..) Mailet jag skrev var bara en reflektion om ämnet. Kräver med andra ord inget svar. Endast om du känner för maila ändå..
    Kramkram!

    SvaraRadera
  2. Annelie: det är maken som tvingades hålla i kameran - igen... Och han tog säkert 50 bilder.. alla där ansiktet syntes gick bort - shit vad sliten jag såg it i dag då, och dessutom smutsigt hår som hängde skitfult...
    Tyvärr har ovädret dragit iväg igen - och jag vet inte om jag tycker att det blev så mycket svalare... men tyvärr kan jag inte skicka det till er längre.
    VILL svara på dina mail, gillar dina mail, de står högt på min bli-glad-lsia, så det så!
    Kram vackra vän!

    SvaraRadera
  3. Men va snygg du är i den!!!!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Ler, fnittrar o blir glad när jag läser! Du är så himla härlig..KRAM

    SvaraRadera
  5. Åh vad fin du är i den. Nu längtar jag efter min som är på väg. Och, den svarta är ju snyggare på än på produktbild! *glad

    Håller med Anneli, här är det underhållning minsann.

    Kram

    SvaraRadera
  6. Hej där!

    Jag har kommit på det OM borde anlita dig som modell istället! Absolut!!!

    Kram från Eva S.

    SvaraRadera
  7. Jättefin klänning, gillar den långa modellen mycket!

    Kram!
    Adela

    SvaraRadera
  8. Haha...ni är för söta allihop. Tackar för komplimanger.
    Frusna flickan: ja den är verkligen mycket finare irl än på produktbilden. Ser fram emot att få se dig i den inne hos dig snart då.
    Eva: haha... har liiiite svårt för att tänka mig själv i den rollen. Jag tycker själv att Katinka borde anlitas som modell.
    Kram alla!

    SvaraRadera
  9. Hej!

    Självklart har du rätt i det här med Katinka men OM kan behöva två underbaringar.
    Kram från Eva S.

    SvaraRadera
  10. Magnolia strap dress är underbar, din färg, almost black var jättesnygg! Jag har en i rouge men nu blev jag lite sugen på den i den andra färgen med! ;)

    Kika in på min blogg, jag har en tävling just nu, med ett Odd Molly-pris!

    Kram
    Erika
    http://erikaeveryday.blogg.se/

    SvaraRadera