Powered By Blogger

fredag 23 juli 2010

Jag har varit otrogen

Om man tänker bort några underklänningar, skor, jeans och en mockajacka så kan jag inte ens påminna mig om senaste jag köpte ett plagg som INTE är Odd Molly.
Men nu har jag minsann varit otrogen… och slagit till på den här:



En Jolou-tunika som jag knipsade snabbt som attans när vackra Adela la ut den till försäljning i sin blogg. Bilden är stulen därifrån. För jag måste jaga tag på en svart schysst underklänning innan jag kan använda den och därför blir det inga livebilder på mig i den förrän dess heller.

Det blev ingen Taradiddle för mig. Så här var det; jag hade högsta budet på en 2 i royal på Tradera. Fick höra från två håll att den är väldans liten i storlek, därav min fråga igår.
Era svar gjorde mig ännu mer tveksam om den skulle passa. Så jag bestämde mig helt kallt för att låta ödet avgöra. Och inte gå in på auktionen mer förrän den var avslutad, vilket var sent igårkväll.
I morse kollade jag. Överbjuden.

You lose some, you win some. För inte var jag sen att ersätta den med inte bara ett, utan två andra Molly-plagg…
måste ju kompensera ordentligt för min otrohet med Joloun…

Åtminstone hoppas jag att det blir två för det strulade först lite med betalningen av den jag klickade i webbutik, och nu har jag inte hört något från dem så jag vet inte…
Men OM det går i lås så får jag inte bara två istället för en, utan två även för samma pris som Taradiddlen skulle ha kostat… så det är ett byte jag är sjukt nöjd med…

Som vanligt tänkte jag spela svår och inte avslöja nu med risk att det går åt skogen då men eftersom det är fredag så går jag ifrån den vidskepelsen. ;o)
Dessa är det, som jag kanske förhoppningsvis har på väg hem…



Båda två ligger skyhögt på min ännu ganska långa önskelista över vår och sommar 2010. Så det blir en lycklig, men absolut nervös helg till jag vet nästa vecka om det blir två, en eller ingen...

Nu måste jag ut med hundar, handla mat och lite sådant. Återkommer med en dagens senare. Och med annat, som mail till er som ville köpa plagg till exempel, som jag tyvärr inte hunnit än… ;o(  Kram!

8 kommentarer:

  1. Åh! Den strappen i lite green är sjukt fin....Wrappen också ioförsig=)
    Cool klänning du köpt oxå, den är verkligen du!
    Ja ibland är man otrogen, jag är det ganska ofta numer, är rätt Mollytrött och klär mig helst i Hunky Dory!

    Hoppas dina 2 finingar dyker upp snart, det ska bli en fröjd att se dig i dem!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Nejnejnej *hytter med fingret* du ska inte ha nåt dåligt samvete!! Du har ju massa att göra!! Vi är hemkomna efter en mysig liten tripp. Var på iisa och Ajajabaja, men det fanns inget av intresse...Kul dock att se lite Pre-fall IRL. *kram*

    SvaraRadera
  3. Hoppas du är nöjd vännen och jag tycker att den Jolou verkligen är DU!=) Hoppas du hittar en fin svart underklänning fort med;)
    Vi vill se den på dig sen med!;D

    Kram och hoppas du har en skön kväll din lilla arbetsmyra!;)
    Adela

    SvaraRadera
  4. Joloun är sjukt snygg och kommer att sitta som en smäck på dig! Den gröna prairien har jag också ett litet span på. Du gjorde rätt som köpte den och sidenwrappen i stället för klänningen. Ha en bra kväll gumman! Kram

    SvaraRadera
  5. Hej Josanne!

    Jag tycker att du har fått bra kompensation för snyggingen som är anledning till otrohet.
    Och vilken helt underbar logik, om jag köper en ickeMolly så kan jag köpa 2 Molly, klockrent resonemang.

    kramar från Eva S. och O.

    SvaraRadera
  6. Du är alltid fin i dina Mollysar men visst är det kul att ha något annat ibland. Jag är faktiskt lite imponerad av dig och andra som kör på ett märke och inte handlar så mycket annat. Jag klarar inte det.

    SvaraRadera
  7. Godmorgon hjärtat!
    Sitter o fnittrar här dels åt ditt handlande, dels av Eva S,s kommentar angående ditt resonemang! Klockrent..hihi.
    Hoppas såklart dom landar hos dig i veckan. Anar vi beställt från samma ställe, väntar också på leverans därifrån. (mailade igår o fick svar, på samma undran..) Du kommer bli ursnygg även i desa..
    Ha en lugn skön lördag! KRAM

    (Ps. maken börjat sin avsågade semester, regnet har kommit, målarställning på plats, gäster på väg.. Ds.)

    SvaraRadera
  8. Filippa: skumt nog så har jag aldrig lyckats bli Mollytrött. Men det kanske kommer med besked, och då har jag inte mycket annat att ha på mig, haha… Kram!

    Innerjoin: jo jag har dåligt samvete, för jag hade ju lovat… glad att du ändå hittade till de två butiker jag tycker är bäst när det gäller Mollysar. Synd du inte hittade något, väldigt utplockat redan när vi var där förra veckan. Kram!

    Adela: japp, är nöjd, har mailat dig nu här på morgonen… Kram!

    Linda: jag fick också för mig att jag gjorde helt rätt, kul att du håller med och bekräftar det. Har inte fått svar på mitt mail från Lisen bara så är mer än lovligt orolig att det inte blir nån wrap… Kram!

    Eva: haha… du är bara precis underbar… inser nu hur galen min logik egentligen är… :o) Kram på er!

    Efva: det kan vara lite lathet, att jag inte riktigt orkar snoka runt bland en massa andra märken också för att hitta guldkorn… därför är Mollysar enklast att hålla sig till… :o) Kram!

    Annelie: har du också beställt från Lisen.dk? För jag har ännu inte fått svar på mailet jag skickade igår förmiddags… Så gissar hur mycket jag sitter här och nojjar att jag aldrig ska få wrapen… Ja, galen är mitt mellannamn…:o) Prairien är ditt ”fel” precis som en till som jag kanske kanske… berättar mer sen… :o) Skönt att du äntligen fått hem regn & en semestrande make! Ha en underbar dag. Kram!

    SvaraRadera