Powered By Blogger

fredag 30 juli 2010

Dagens & svinfestival utanför dörren

Fredag! Och en riktigt välkommen sådan för shit vad trött jag är! Ända in i skelettet faktiskt.
Det har minst sagt varit en hektisk vecka. Och på söndag är det jobb igen så det gäller att försöka kombinera vila och njuta den fjuttiga tiden till dess.

På tal om något helt annat så hade jag på mig denna kombo idag:


Emb bikette denim jacket
Suiteheart minidress, almost black
Chrysalis minigown, almost black
Jeansleggings från Vero Moda
Mockastövlar från Ellos

Det är festival här i byn. Det drog igång igår och håller på till sent imorgonkväll. Om jag berättar att jag har gått med i Facebookgruppen som vill avskaffa den så fattar ni hur jag känner för detta spektakel.
Eller rättare sagt alla de utomboendes som vallfärdar hit och beter sig som respektlösa svin.

Tilläggas bör att jag bor mitt i festivalområdet och är det inte folk som pissar på vår hissdörr, vi bor på en bakgård som det är lätt att ta sig in på och just pissa på hissdörren så det stinker i veckor efteråt är en populär festivalsysselsättning, gärna tillsammans med att svina ner så mycket det bara går.
Sedan är det allt glaskross och all äcklig mat som ligger och dräller överallt. Hundar trampar i glas, hundar äter äckelmat och blir sjuka.
Har varit med om både och. Vill inte ha mer av det!
Dock är det några kompisar som spelar om 4 timmar så jag ska trots allt försöka orka mig ut och se dem.

Vad ska ni göra ikväll? Önskar alla en superbra kväll! Kram på er!

11 kommentarer:

  1. Du var sjukt snygg både i går och i dag! Den gröna Prairien är så fin. Jag förstår att det är jobbigt med festivalen, samtidigt är jag lite avundsjuk på er som bor där det händer nåt! Är det Von Benzo du ska se blir jag ännu mer sotis:) Ha en bra kväll och stor kram!

    SvaraRadera
  2. Linda: du är inte helt osnygg själv kära du!
    Jo det är ju faktiskt så att det är just von Benzo som spelar ikväll... Men jag lovar att lyssna lite för dig också. OM jag nu kommer iväg. Vi pratar 200 meter utanför dörren men just nu känns det som 2 mil...
    Sköt om dig snygging. Hälsa Moa. Kram!

    SvaraRadera
  3. Så är det också för mig, kan bli fint när som helst i veckan om jag jobbar i butiken. På förskolan är det mer fin-fredag som gäller.

    Vi har festival här med PDOL är ju i full gång men det är en bra bit därifrån jag bor. Gillar inte festivaler alls.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  4. Usch ja, inget skoj att ha festivalen så inpå. Hoppas den snart är över.
    Kram snygging

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Har all förståelse för att du inte gillar spektaklet när det bara blir förödelse. Jag har aldrig förstått nöjet med att bete sig tölpaktigt när meningen är att ha skoj, trevligt etc. jag tror iof att många festivaler har haft sin tid, det kan nog komma att se lite annorlunda ut framöver.
    Kramar från Eva och en trött Otto

    SvaraRadera
  6. Usch vad tröttsamt! X-tra jobbigt när man själv är slutkörd. Du behöver nog ordentlig vila, låter det som..fin är du iallafall.

    Idag har jag fått mitt paket från Lisen. Inget i brevlådan=besviken. Senare på dagen ringde det på dörren, då stod en kille med mitt paket i handen! Överlycklig för dessa fina juveler, sitter som handsken. Hoppas du också fått dina nu! Annars är dom väl i antågande..
    Ha en skön förhoppningsvis vilodag imorgon!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Den festivalen var jag på för några år sedan, skoj! Men festivaler brukar inte vara så skoj när man har det precis utanför dörren=)


    Var mycket i Hbg för några år sedan(underbar stad!) då jag hade ett ex därifrån.
    En av mina favvo städer faktiskt!
    kram!

    SvaraRadera
  8. Jag vet hur det är bor själv i ett festival område en vecka per år..
    Jag försöker ta semester den veckan, kan man sova ut efter allt stök..
    Så jävla trist att folk beter sig som svin i trapphus mm o slänger skit där de står.
    Man kan undra om de gör likadant hemma i sin egen trädgård?
    Hoppas du får tid till att vila ut!
    Kram

    SvaraRadera
  9. Helsingborg är fantastiskt, är född och uppvuxen där, men festivalen den besöker vi inte. Bara mycket folk, stök, och en massa bök för att kunna ta sig fram. Vilken sommarkväll som helst utom festivalkvällarna, så är utelivet riktigt trevligt. Förstår dig så väl! Undras om du kom iväg för att höra bandet och hoppas hundarna slipper glasskärvor och magsjuka...

    SvaraRadera
  10. Tycker du ska komma till mig och vila upp dig lite!
    Bjuder på mat och gott vin


    Kramar

    SvaraRadera
  11. Ofta när jag dryftar mina tankar över denna festival så brukar folk mest tycka att jag är negativ, snorkig och stroppig.
    Och så finns ni; underbara tjejer som fattar!!! Tack söta underbara ni för det. Och för era kommentarer! Och för att ni finns! Kram!

    Eva: jag hoppas verkligen att du har rätt! Just nu står det ett gäng och gallskriker på gården... respekt för att folk kanske vill sova där de bor...grrr... Kram!

    Annelie: nix inget paket till mig idag :o( Hade hoppats både på wrapen från lisen och skip-a-beaten... men nada. Så nu nijjar jag istället om att jag kanske blivit blåst på skip... alltid är det något OM-plagg som upptar ens oro... ;o) Men kanonkul att du fick ditt paket... hade ju velat se. Kram!

    Filippa: ha där ser man, världen är bra liten egentligen. Synd du inte är här längre... men skulle du titta förbi här någon gång så får vi ju fika. :o) Kram!

    Odd Oldies... en helsingborgare till. Och med blogg ser det ut som... nyfiken som jag är går jag in till dig och kikar nu... Kram!

    Fengxumamma: akta dig, jag kanske tar dig på orden någon dag, för det lät riktigt frestande. ;o) Kram!

    SvaraRadera