Powered By Blogger

tisdag 27 juli 2010

Vem fan sparar på plastpåsar?

Under vår senaste träff i Malmö kom ämnet ”de som säljer kläder på Tradera som inte är Mollysar men som skriver att det ingår en Odd Mollypåse bara för att de ska få med sin annons under Mollysar”.

Jag öppnar aldrig de auktionerna och har därför alltid trott att det var de där små tygpåsarna som man får med underkläderna som avses.
Men en av de kära Mollysystrarna berättade då att det även är plastpåsarna som kommer som en (oemotståndlig) bonus… Och då tyckte vi; vem fan sparar på platspåsar?

Nu kan jag avslöja att jag har svaret på den kluriga frågan...



JAG samlar på platspåsar. Utan att egentligen veta om det…

Men detta pinsamma samlande uppdagades när jag skulle packa paket och letade efter något fint papper att slå in kläderna i.
Det fina pappret lös med sin frånvaro. Men det gjorde inte plastpåsarna.
De tittade istället glatt upp ur en låda. Som om de liksom lagt sig där bara för att jäklas. ”Haha, där fick du för att du hånar andra”.

Utan silkespapper, utan tid att shoppa sådant heller, men med plastpåsar. Så jag använde helt kallt dem till att paketera Mollysarna med innan de for iväg till postombudet.
Så nu vet ni tjejer som får paketen; ni får en Mollypåse på köpet! Inte illa va? ;o)

Om ni undrar varför katterna är med på plastpåsebilden så är det bara för att piffa upp all trist plast och mitt ännu tråkigare hem med lite vackra inredningsdetaljer.

Ha en bra kväll alla vackra tjejer i landets alla hörn. Ses imorgon. Kram!

17 kommentarer:

  1. hehe, sparar mina oxå, men lägger tagsen i dem, allt på ett o samma ställe, praktiskt=) Men skulle inte flasha med dem på Tradera=)

    kram!

    SvaraRadera
  2. Haha, ja jag minns VÄL när vi diskuterade detta i Malmö. Både plast & även domdär tygpåsarna som alla OM affärer kastar efter en... Dom låg ju i en hög där på Ajabaja.
    På torsdag ska jag & min frysmarodör till unge kolla läget på festivalen under tidig kväll. Du kanske vill komma ut & säja hej ? jag plingar i vilket fall som helst =)

    SvaraRadera
  3. Ha ha ha - du är ju för härlig! Tror nog att vi sparar dessa påsar lite till mans - även jag - saknar katter dock :-( Har alla påsar och tags på samma ställe precis som Filippa.
    Jag har varit en härmapa och "råkat" klicka hem den där läckra kittfärgade mockajackan m fransar som du har. Inser att jag är dålig på att matcha den med något=gruvligt intresserad av en eller ett par bilder i bloggen som visar hur du bär din - om du har tid o lust förstås. Jag hade sedan tidigare stövlarna och tycker också att de hasar lite väl mycket så jag ska ta dem till en skomakare i morgon och höra om han kan staga upp dem på något sätt - återkommer om hur det gick.
    Kram
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hahahaha....jag undrar så om de verkligen skickar med den där jädrans plastpåsen. Jag sparar inte plastpåsarna endast tagsen. Har fasiken inte plats för det. :D
    Kram

    SvaraRadera
  5. hahah Jag sparar dem med.. Men frågan är VARFÖR!! Ni får gärna förklara det för mig för jag vette fan hahah :D Puss på dig underbaring!!

    SvaraRadera
  6. Filippa: haha... nä det blir liksom lite löjligt att skicka med en påse. Men smart att ha allt på samma ställe. Jag har mina tags i en vas. Hur galet är inte det. ;o) Kram!

    Åsa: ja för tusan, plinga! Kul! Jag bor ju mitt i festivalområdet så jag kan vara på plats snabbt. Ska bara komma ihåg att lägga in ditt nummer för risken är att jag tror det är någon som vill något jobbrelaterat och att jag skiter i att svara... En del tror jag jobbar jämt, helger, sena kvällar, you name it. Kram!

    Anne: sorry har inte hunnit svara på ditt mail ;o( men svar kommer, lovar...
    Jag har faktiskt inte haft en chans att använda jackan än, det har ju varit lite för varmt för det. Och därför har jag inte försökt att matcha den heller. Mer än i huvudet men det blir ju oftast aldrig så när man väl provar. Men lovar att visa så fort jag börjar testa den med annat (=Mollysar såklart!).
    jag har också tänkt gå till en skomakare men inte blivit färdig till det. Så du får jättesupergärna höra av dig om hur det gick! Kram!

    SvaraRadera
  7. Jeanette: nä jag trodde inte heller att jag spara på den. fatta som jag garvade när jag hittade dem. Speciellt när jag kom på vårt samtal i Malmö... :o) Kram!

    Sanni: haha... ja vi är väl helt enkelt galna skånska snåljåpar. Bra att ha en plstpåse om åskan går liksom ;o) Kram!

    SvaraRadera
  8. Jag sparar INTE på påsarna! Har fulla häcken med att hålla ordning på tagsen! Ursöta kissar du har:) Kram

    SvaraRadera
  9. Hej!

    Detta måste vara bekännelsenas kväll så:
    Här är en till, lägger tagsen, kvittot (om jag kommer ihåg kvittot) i plastpåsen och stoppar ner det i en fin lila låda som man får från Miss Greta. Antar att det är samlaren som bor inne i mig som gör på detta viset. Dessutom kan en bostad aldrig bli trist om det finns husdjur och trevliga människor där.

    Kramar från Eva S.

    SvaraRadera
  10. *vinkar* här är det en med som sparar på dom men varför?? Ja det undrar maken med....

    Kramar

    SvaraRadera
  11. Är det när man beställer i nätbutiker som påsarna följer med, för själv har jag aldrig sett nån? Men har förundrats över traderafenomenet "HM-dress med OM-påse". Jaha? "Jo, men får jag en OM-påse med så budar jag såklart!" ;)

    MVH Em

    SvaraRadera
  12. Hmmm....)( har nog också sparat dom men vet inte varför...?=) Dock ihop med tagsen om man ska sälja något och någon vill se äktheten=)

    Kram du goa!
    Adela

    SvaraRadera
  13. Godmorgon du underbara "mollygalning"! (kärt barn har många namn, hihi)
    Samla på påsar ja..ha vem gör inte det!? Började lite vika ner i nån Mathildekasse tror jag som blivit två överfulla vid det här laget. Är man fullkomligt galen eller..? Tagsen som jag har (tyvärr inte till alla plaggen) har jag i tre olika glasskålar, som oxå bara blir fler o fler. Ja ja, smällar man får leva med!
    Idag skall vi till Kalmar för hämta vår nya fina bil som vi väntat länge på, ska bli roligt. Ha en bra dag vännen! Kram kram

    SvaraRadera
  14. ha ha ha! Jag har någon enstaka påse men annars slänger jag faktiskt dom. Det räcker att min make samlar på påsar. Ja inte Molly-påsar utan ICA-kassar. När vi skulle flytta ihop visade sig att han hade 2 sopsäckar med ICA-kassar.... Så det räcker liksom med en påssamlare i familjen... (-; Tack för mailet! HELT OK!!!! Kramar

    SvaraRadera
  15. Haha...I confess! Jag sparar dem jag med. Mest för att jag vill kunna lägga plaggen i dem OM/NÄR jag säljer. Nog för att vanliga påsar går bra. Lite knäpp är man nog. Tagsen sparar jag också. Tycker det är kul med namnen och de fina små lapparna.

    "Odd"-Petra

    SvaraRadera
  16. Guilty as hell ;-)

    Kraaaaaaaam från fönstermålaren

    SvaraRadera
  17. Haha... det känns som att vi är många nog för att starta plastpåsesamlarnas galenklubb ;o)

    Em: japp, det är när man handlar från webb-butikerna som kläderna kommer i dessa plsatpåsar.

    Anelie: haha... du ska då alltid vara värst ;o)Jag har EN glasvas... Men visst är det snyggt... och taggs behöver ju inte vattnas för att överleva... så hellre tags än blommor säger jag :o)

    DrMolly: av någon anledning känner jag även igen Ica-kassar i drivor... kan det vara för att min make är exakt likadan... Ännu större anledning att rensa i plasten... :o)

    Kram darlings!

    SvaraRadera