Powered By Blogger

lördag 17 juli 2010

Tutu gör mig totalförvirrad

Jag har ett enda önskeplagg från prefall. Det är Tutu t88, som jag såklart passade på att prova när jag hade chansen i Malmö i torsdags.

Den finns i sex olika färger; dark powder, vintage chalk, lite pink, white, almost black och lite military.
De två förstnämnda gick bort direkt, inte mina färger.
Även den i pink försvann från näthinnan när jag såg den i verkligheten, blek trist färg tyckte jag.
White, almost black och lite military är dock kulörer jag absolut skulle kunna tänka mig, vilken som. Eller varför inte alla tre… :o)

Men eftersom lite military ändå var den jag var mest nyfiken på att se om jag passar i så var det den som åkte på för en test.


(Bilden när jag provar den har jag stulit från Fengxumammas blogg)

Dock var det en i storlek 1 jag fick tag på. Är en normal 2 så döm om min förvåning när ettan passade perfekt.

Fick ett infall i butiken efter och provade en almost black i 2. Och den satt precis likadant som 1 i lite military.
Så en 1 almost black blev nästa plagg för provning, för liten. Alltså min size är tydligen; 1 i lite military och 2 i almost black. Om det inte är så att ettan var felmärkt…

Tutu gör mig totalförvirrad. Och lite frustrerad, eftersom det ju gör det skitsvårt att handla den från någon webshop.
Så den dagen det blir dags för inköp, för den lär komma, så får det bli i en fysisk butik.

Är det någon annan som har testat den och upplevt samma sak, eller kanske rent av motsatsen…?

Nu ska jag ta tag i den tråkiga delen av livet som stavas hushållssysslor. Men vi hörs senare. Ha en bra lördag där ute. Kram!


11 kommentarer:

  1. Tack tack :0)

    Nu ser jag framemot att få se Ann Oakley på dig också. Jag tror den är mer användbar också än man tror. Med ballerina på fötterna och en short mesh över axklarna kändes den mer basic lite nerdressad.

    Oj då, skiljer det sig så med storlekarna på denna...vad svårt men den är fin i alla fall.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  2. Jo, den är överlag stor i storlek tyckte jag som också provade flera stycken och man kan nog ha den både i en storlek mindre och i sin egen. Ha en bra helg och kramar!

    SvaraRadera
  3. Den är det enda jag vill ha från prefall oxå! har ännu inte testat den men tänkte göra detta på tisdag när jag svänger förbi Odd Molly butiken i Köpenhamn på väg söderut :-) tycker att den är så snygg! Skumt med storlekarna!! lite irriterande för det blir ju svårt att handla på nätet när det till och med skiljer mellan färgerna!!
    Ha d gott vännen!
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Hm dessa vansinnigheter med storlekarn! Det blir ju hopplöst när det skiljer så på samma storlek i olika färg. Även jag önskar mig bara denna ur höstkollektionen och inser att jag blir tvungen att prova och handla i fyskisk butik när det blir dags att ta hem en i dark powder. Ha det så skönt i helgen!

    SvaraRadera
  5. Hmm...jobbigt när storlekarna svajar! jag gillar den mycket i almost black med och den ska nog köpas in, men jag har inte provat någon än. Kanske ska gå ner på en nolla i den då om man normalt är en etta...?? Svårt, håller med dig, det bästa är att prova i fysisk butik!=)

    Kram gumman!
    Adela

    SvaraRadera
  6. Börjar bli trött på detta med storlekarna hos OM. Ska det vara så jäkla svårt använda måttband, se till att sömmerskorna får rätta måtten..börjar bli sur nu som kanske märks.
    Buu.. Just den där i military tilltalar mig annars om jag nu skall ha nån.
    Ha en skön lördags kväll!
    Kramkram

    SvaraRadera
  7. Livet i byn: jag kan tänka mig att den skulle funka med en jeansjacka eller skinnjacka och grova boots till hösten också. Kram!

    Katinka: inte bara jag som upplevde det alltså. Tack! Kram!

    Peggy: ja gör det, testa den. Kul att du ska till Köpenhamnsbutiken, jag bor hyfsat nära men har ännu inte varit där. Kram!

    Anne: ja det är helt galet. Det är ju liksom inte första plagget heller… Lika bra att handla i fysisk butik om man har möjlighet till det. Taskigt för alla de som inte har det. Kram!

    Adela: min favorit är lite military och faktiskt även den vita – kan tänka att du hade passat himla bra i den vita – men den svarta är också himla fin. Helst vill jag – såklart – ha alla 3… Kram!

    Annelie: jag stämmer absolut in i din surhet! Såg ju hos Katinka att du tagit bilder på prairien i olika färger och hur mycket det skilde på dem, fick samma vibbar här… Så himla trist, för jag hatar att köpa i webbutik och behöva skicka tillbaka och byta. Så onödigt mycket jobb… Grrr… Hoppas allt är bra med dig annars! Kram!

    SvaraRadera
  8. Jag har ju då inte provat denna men jag måste ju få säga mitt i det hela ;) och röstar fortfarande på Military.

    Jag blir knäpp på deras jäkla storlekar snart.

    Kram snygging!

    SvaraRadera
  9. Jeanette: ja military är favoriten helt klart.
    Instämmer till fullo om de bisarra skillnaderna i storlekar... grrr... Kram!

    SvaraRadera
  10. Exakt samma var det för mig med storlekarna. 1 i military och 2 i almost black. 1 i almost black var för liten men perfekt i military.

    SvaraRadera
  11. Men vad trist att de är olika i storlekarna..
    Military är klart snyggast..
    Måste säga att du var superfin på bilden!
    Kram

    SvaraRadera