Powered By Blogger

tisdag 6 juli 2010

Dagens & 2 paket – men avslöjar bara ett…

Ursäkta mitt tjuriga inlägg tidigare. Nu ser det ut som att en del kommentarer jag gjorde tidigare idag har dykt upp men långt ifrån alla. De med flest antal bokstäver saknas fortfarande.
Har de inte dykt upp när morgondagens dagsljus anländer så får jag väl skriva om dem…

Utevistelsen var behjälplig, den skingrade det värsta av min tjurighet. Sol, lagom mycket svalkande blåst, glada hundar som fick spatsera i sin egen takt och en anslutande make var ytterligare glädjeämnen på traven att bli kvitt surfasonerna.

Dock glömde jag kameran så det blev tråkhemmabilder genom en oputsad spegel (och därmed har jag ett putsprojekt att sätta upp på listan över morgondagens göromål), men så här så jag ut i alla fall:






















Limited edition silkdress
Dolce skirt, almost black
Vitt standardlinne från Gina Tricot
Caprileggings från Åhlens
Sandaler inköpta i på Office i London

Det faktum att jag har hämtat ut 2 paket idag hjälpte ju upp humöret en bra bit det också.
Trots att det ena paketinnehållet blir en skicka tillbaka.
Hoppas nu bara att man kan returnera reaplagg. Det står inget på deras hemsida = Folk Malmö, om att det inte skulle funka… Någon som vet?

Vad det var? Den här:


Praire dress, chalk

Anledningen till att den inte får stanna är att den var lite för trång över brösten för att komma till sin rätt – och för att jag skulle kunna röra mig på ett normalt sätt. Tyvärr, för annars är den riktigt fin…

Vad som fanns i det andra paketet och som är en klar keeper tänker jag dock vara en jäkligt retlig typ och hålla inne med till imorgon…
Men jag kanske kan fresta något gissningssinne med att det är en snart ettårig goding, grå till färgen och klickad på Tradera… Avslöjar med provbilder imorgon förmiddag.

Önskar alla en riktigt bra tisdagskväll! Kram!



10 kommentarer:

  1. Det går bra att returnera REA plagg! Jag mailade dom som det stod på lappen och dom sa inget då mer än att det var ok. Jag undrade också faktiskt eftersom det inte stod något på hemsidan som sagt!
    Bättre lycka nästa gång! Kram Halvan

    SvaraRadera
  2. Hej snygging!
    Superfin som vanligt är du och keepern ska bli spännande att se på.
    Ser framemot att träffas nästa vecka!!!! Ska "bara" ordna barntillsynen:D

    kramar

    SvaraRadera
  3. Aha..kan det vara en Livefirst dress kanske..? Gissar på det ändå.
    Vad synd att Praire dress inte passar dig, den är ju annars så fin. Fast jag undrar jag om man kan skicka tillbaka rea-plagg!? Det måste du berätta hur det går.
    Idag har jag haft min Praire Strap i chalk med Rosebud underklänning i samma färg. Skönt i värmen. Kram kram

    SvaraRadera
  4. Heeeej snygging!

    Underbara outfits bilder du haft varje dag! Du är så underbart fin i allt.

    Massa kramar till dig <3

    SvaraRadera
  5. Tror också på grå Livefirst! Tråkigt med Prairie dress, men går det inte, så går det inte....Ha det bra stumpan! Kram

    SvaraRadera
  6. Halvan: tack snälla för hjälpen, man blir ju lite nojjig. Inte kul att sitta fast med ett plagg som inte passar, eller som man får förlustsälja på T. Kram!

    Fengxumamma: håller alla tummar och tassar som finns här i huset att det fixar sig. Hade ju varit så himla kul att träffa dig igen! Kram!

    Annelie: Halvan skrev att hon gjort det så jag litar på henne och hoppas att de inte ändrat regler eller nåt… skulle ju vara min vanliga otur i så fall…
    Prairie strap är en av favvisarna! Och på tal om det, läste alla dina inlägg hos Bina idag, vilken underbar garderob du har och så så så sjukt snygg du är i allt!!! Snacka om tjejen med smak! Avis – absolut. Men mest glad att ha fått göra din bekantskap eftersom du är minst lika fin även på insidan!!!
    Och som svar på det du skrev i förra inlägget… haha… det är snarare jag som får hålla i den coola farliga tatueraren… ;o)
    Och vovvarna var glada men jag tror nog vi var gladare för de hade haft herrbesök på övernattning i pensionatet... Och en massa kompisar att leka med. Så en smutsig tant och farbror var nog mest lite sådär. Tur vi hade god mat att locka med ;o)
    Kram vännen!

    Tina: tack söta! Du är himlas fin i allt du också söta tjejen! Kram!

    Linda: fel! Nej ibland går det inte, bara att acceptera trots att man känner sig en smula fet som inte kan ha sin normala storlek… Men bara att förtränga ;o) r inte superledsen för nu får jag ju råd att köpa det jag var tvungen att rata i den lokala butiken… du vet vad… ;o) Kram!

    SvaraRadera
  7. Hej!

    Trist med Prairien. Ibland så tror jag att dom glömmer bort att vi kvinnor har bröst, märkligt, själv så struntar jag i att knäppa tryckknappen då fungerar den fint.
    Det verkar som om jag kan komma med nästa vecka, har bara en liten detalj att lösa först.
    Allt gott från Eva S.

    SvaraRadera
  8. Eva: ja det har ju varit några plagg nu i senaste kollektionen som saknat bröstutrymme. Trist men å andra sidan finns det ju så mycket annat fint som passar så lite spilld mjölk här och där är bara bra för ekonomin... :o)
    Håller alla tummar och tassar att du kan komma med! Kram till dig & Mr O!

    SvaraRadera
  9. Hej! Om man handlar via nätet har man alltid ångerrätt (får skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka), även på reaköp, vad butiken än säger. Det är distans- och hemförsäljningslagen som reglerar detta! Kan vara bra att veta om webbutiken trilskas :)

    SvaraRadera
  10. Babarb: tack! Bra att veta! Ofta är det så att de inte tar tillbaka reaplagg. I det här fallet var det inga problem så klänningen är på väg tillbaka till Folk Malmö nu. Kram!

    SvaraRadera