Powered By Blogger

onsdag 7 juli 2010

Dagens – ett rött fettberg

Har känt mig precis så idag. Som rubriken. Som ett rött fettberg.
Ja ni ser ju själva på bilden hur illa kläderna sitter, och då är det här den – av minst 30 knäpp - där jag ser smalast ut.
Kom och hjälp mig… eller rättare sagt nu är det fan dags att jag börjar hjälpa mig själv.
Bort från en ständigt eskalerande viktuppgång. Bort från komplett värdelösa matvanor.
Ja ni hör ju vilket humör jag är på så därför nöjer jag mig med detta korta ångestinlägg för nu.
Hoppas vakna 7,5 kilo lättare (= min trivselvikt) imorgon och därav komma med lite positivare tongångar… :o)

Ha en bra kväll! See you! Kram!

18 kommentarer:

  1. Host host, hörde jag ordet fettberg???
    Öhh, det var nog bland det märklgaste jag hört, nästan lika fånigt som att gå runt i ett inomhuscentrum med solglasögon eller tro att man kan bli brun vid ett fönsterbord.
    Förstår vad du menar men kan meddela att många kvinnor skulle göra vad som helt för att ha en kropp som din - bar så du vet =)

    Kram
    /Carina

    SvaraRadera
  2. Ehh fettberg.. Darling du har aningens sne självbild hjärtat!! Tycker du är KICK A snygg och inte ens i närheten av något gram för stor! Kram

    SvaraRadera
  3. SNYGGING SKULLE JAG SNARARE SÄGA!!!!

    KRAM

    SvaraRadera
  4. Lägg ner omedelbums! För i helvete människa, såg jag ut som du i kroppen skulle jag vara själaglad! Du är störtsnygg och du var asläcker i Indyn! Ska jag fortsätta med superlativerna?! Ha en bra kväll gumman! (One week to go!)

    SvaraRadera
  5. Men nu tror jag du blivit fullständigt yr i bollen..DU ÄR SNYGG! RIKTIGT SNYGG I KROPPEN FAKTISKT!!
    Självbilden är helt snedvriden, självkritisk kan vara bra att vara ibland..här har du ändå fel. Läs kommentarerna ovan (CLE,s är underbar!) o titta dig noggrant i spegeln.
    Du har blivit äldre, kilon kommer smygandes på oss alla. Då är jag också fet/tjock! Har gått upp närmre 10kg sedan i nov/dec tror jag det började, skitkul eller hur!? Maken predikar kvinnor runt 50 ska ha lite fett på kroppen för att klara oss bättre ännu senare. (förlåt min utläggning..)
    KRAAAMAR

    SvaraRadera
  6. Säger som de övriga! Vad är detta??=)
    Tyckte just innan jag började läsa vad du skrivit att: Det där var hon riktigt snygg i!! Gumman, ta det lugnt...du är så fin!

    Kram
    Adela

    SvaraRadera
  7. Du är som alla säger jätte snygg!

    Massa Kramar

    SvaraRadera
  8. Hej!

    Du är vansinnigt snygg tycker jag men det där att ha gått upp i vikt på kort tid känner jag igen, inte skoj, man känner inte igen sig själv.
    Nåväl hur är livefirst dress i stl? Oftast har jag 3, ibland 4 och ibland 2.
    Mononoken passade bra över armar, bröst och bakdel men midjan, haha....här behövs situps i mängd.

    Kram från Eva S.
    Ps. Titta på dig själv i den grå skapelsen och du ser fullständigt lysande ut.

    SvaraRadera
  9. Tsss, du är ju hur het som helst juh!
    Kram

    SvaraRadera
  10. Hej igen!

    Du är lika snygg i det röda, men om du tittar bakåt på dig själv så ser du en ...ja läs alla kommentarer ovan så ser du.

    Kram igen från Eva S.

    SvaraRadera
  11. Jag tror att jag har lunch kl.13. Brukar ha det i alla fall.....Kram igen!

    SvaraRadera
  12. Du mumsan! Du är så fin och hur läcker som helst! Lägg dig på stranden en dag och titta på folk så blir du så nöjd med dig själv. Vi ser alla så olika ut och den "perfekta" kroppen finns bara på retusherade bilder.
    Njut av dig själv

    Kramar!!!!

    SvaraRadera
  13. du är ursnygg ju, men visst ska man känna det själv också!
    Det är ständig ångest det där med vikten alltså...gaaah!

    Du är toppen fin iaf!
    kram

    SvaraRadera
  14. Jo jag kom på, förlåt du är ju några år yngre men ändå! Samtidigt förstår jag ju verkligen eftersom jag är i ungefär samma situation..något enstaka kilo så man trivs själv är ju det allra bästa. Kanske du kan börja med sit-ups varje morgon..börja på låg nivå ett tag så ökar du antal när du känner dig redo. (skrattar åt mig själv nu med alla goda råd, du kanske springer på gym flera ggr/veckan!)
    Försök ta det med ro..kram

    SvaraRadera
  15. För att vara ett rött FB är är du det snyggaste jag sett men nu får du nog byta glasögon för jag ser bara en läcker och inspirerande tjej!

    SvaraRadera
  16. Tack snälla för komplimangen! För min del går det bra. Man får se till att käka lite innan bara. :)

    Hrmmm, jag tycker du är ursnygg men sen vet jag hur känslan kan vara och det är ju den som är den viktiga. Just så kände jag det för ett år sedan - inte nöjd med mig själv och tog tag i att börja träna och röra på mig samt att försöka äta lite bättre iaf. Är mer nöjd med mig själv idag än vad jag var då. MEN där är mer att jobba med och jag kämpar på och har kommit in ett trall där jag verkligen gillar att åka iväg och träna och känner att kroppen behöver det. Svårt att förklara men ett litet sug som kroppen känner. Nu ska jag bara komma igång med att börja springa en runda hemmavid. DET är verkligen svårt må jag säga. Hittar hela tiden ursäkter.
    Men som sagt, jag tycker du är sketa snygg!!!!
    Kram snyging (halv roman, sorry)

    SvaraRadera
  17. Och jag som har köpt de två röda Mollysarna bara för att jag tyckte att de satt så snyggt på dig!
    Men jag förstår vad du menar och det är jobbigt när man känner så.
    Ha en bra sommar och tack för din blogg!

    Kram
    Camilla

    SvaraRadera
  18. Nej nu smäller jag av hördu. Du är ju jättefin! Inte det minsta överviktig heller. Men sen vet jag att vad andra säger inte väger lika tungt som vad ens egen hjärna skriker och här tycker jag att du ska börja bearbeta. Att klä på sig en självkänsla i form av Mollysar tycker jag inte låter sunt. Börja med affirmationer, t ex fem stycken, som du talar inom dig så ofta du kan som ett mantra. Hjärnan kan inte göra skillnad på affirmationer och verklighet och efter ett tag börjar självkänslan vända. Jag trodde att detta var totalt mumbojumbo när jag började men fanihavet - det fungerar! Seså, wrrrk it baby! Kramar

    SvaraRadera