Powered By Blogger

lördag 17 juli 2010

Dagens – som blir vad man gör den till...

Det började molnigt och blåstsvalt a la runt 22 grader här idag, perfekt väder enligt mig. Det gjorde även att produktiviteten åkte upp ett par snäpp helt automatiskt.
Fixade hemma, gick till torget och handlade grönsaker, köpte hundmat, jagade tygaffär men de var stängda, lång hundpromenad, shoppade ett par rea-skor, fikade med några vänner, svängde inom Ica och lite sådant.

Alltihop iklädd ett av mina senaste tillskott, ett länge suktat plagg som kvalade högt upp på favoritlistan direkt vid sin ankomst här:


Annie Oakley strap dress, dark powder

Dyr som attans, även på rea men ibland är man liksom bara värd att få slå till på ett drömplagg…
Blev inspirerad när jag hälsade på hos Livet i byn i morse och såg att hon också köpt den nyligen. Så därför fick den hänga med på den brokiga färden idag.

Första tanken när jag såg, och försiktigt tog lite i den i Odd Molly-butiken i Stockholm var att det är en utpräglad finklänning. Men eftersom jag alltför sällan har nytta av sådana så beslutade jag mig när jag klickade hem den att den ska vara en klänning att ta på sig precis när man känner för det.
Så som jag resonerar med alla mina Mollysar. För allt blir ju vad man gör det till…

Nu står matlagning på schemat, följt av film under fläkten i sovrummet. För det kvava äckelvädret återvände hit nu i eftermiddag, följt av huvudvärk och en förlamande trötthet. Så den andningsvänliga luften dog och min ork med den.

Ha en bra kväll. Kram!


13 kommentarer:

  1. MAJ GOD vad du gjorde den klänningen ASSNYGG!! Den är underbar på dig, punkt!=)
    kram!

    SvaraRadera
  2. LOVLEY!!! Den är sjuk snygg på dig!!! Helt klart ett klockrent köp för dig!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jepp :-)
    Jag håller med! Klänningen är verkligen som gjorde för dig! Hade OM haft dig som klänningsmodell för denna hade den sålt slut i ett nafs!
    KRAM

    SvaraRadera
  4. Herregud vad snygg du är i den klänningen! Du kickar ass så det skriker om det! Tack för i torsdags förresten, har en så nöjd Moa hemma som fick vara med och leka med dom stora flickorna:) Måste stänga av datorn för det åskar här, ska lägga ut inlägg när jag törs ha modemet på igen. Kram gumman

    SvaraRadera
  5. VILKA BILDER!!! HELT FANTASTISKA.. INSTÄMMER HELT MED A-K HÄR! MED DIG SOM MODELL FÖR DENNA..UJUJUJ. PERFEKT PERFEKT PERFEKT, SÅÅ MYCKET DU..KRAAAM SNYGGING!

    SvaraRadera
  6. Aaahhhh...jag kippar efter luft!!Den klänningen är ju DUUUUUU! Och jag som SUKTAT sååå efter den...såg den på rean sen med men ihop med ett annat OM kap jag gjort som jag visar senare (he he..) och kommande Västkustsemester så hade jag inte råd tyvärr! Men DU är SÅ SNYGG i den!!

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  7. Filippa: MAJ GOD vad snäll du är! För så glad jag blev av din kommentar, för jag älskade verkligen att ha den på mig idag. Kram!

    Jeanette: tack söta! Kram!

    A-K: haha… ja egentligen borde de nog bry sig lite mer om våra bloggar överhuvudtaget: Och då pratar jag alla Mollybloggar! För jag har hört mer än en gång att vi säljer kläderna bättre än vad OM själva lyckas med… Intressant… Kram!

    Linda: är du hemma redan? Fick ditt sms nu i eftermiddag… Gissar att ni INTE sitter på tåget än… Utan att det är min jäkla skittelefon som strular som vanligt… Hatar Iphone…
    Som jag saknat din blogg! Och så kul att se er, både dig och Moa – den tjejen kommer du att få hålla hårt i – för så söt som hon är så kommer killarna snart att stå på rad! Svarade på ditt sms nyss by the way… Kram!

    Annelie: bilderna är makens förtjänst. Han kom på miljön som en bra bakgrund till klänningen.. hade jag inte vetat bättre så hade jag trott att han var bög med sitt estetiska sinne… :o) Tack för komplimanger… niger och rodnar! Kram!

    Adela: semester går före klänning! Min semester är slut och med en liten ”pinsamt billig” lägenhet och inga barn kan jag unna mig drömdressar. Helt medveten om att det inte varar för evigt… därför jag passar på nu :o) Kram!

    SvaraRadera
  8. Ha ha..sådär är min make också faktiskt! Han kan se i sammanhang o har ett enormt estiskt utvecklat sinne! Lustigt va, hur har dom blivit såna?! Tur vi har våra älskade män som hjälper oss få fram det bästa emellanåt. Men helt allvarligt Josanne, tror dessa bilderna på dig är det finaste någonsin! Helt outstanding..om o när vi nån gång träffas skulle gärna se dig i just denna! Om jag fick önska alltså..
    KRAAM

    SvaraRadera
  9. Så underbart fin du är i den, helt outstanding!!

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  10. Hej Josanne!

    Ojoj så fin du är, snygga bilder och ja, jag håller med, tror faktiskt att OM-bloggarna säljer OM bättre och efter det här så borde aktierna rusa uppåt. Detta skrivet av en urusel ekonom.

    Många kramar från Eva S. och en stackars Otto som inte ville gå ut i regnet.

    SvaraRadera
  11. Vi kom iväg redan vid 9-tiden i morse. Blir inga sovmorgnar med Marodören heller! Vi var hemma vid 18-tiden och då hade vi hunnit med ett par timmar på Brios Lekoseum i Osby också. Min käre man var i extas över leksaksjärnvägarna! Fick ditt sms, vi kan väl höras av i morgon kväll? Kram

    SvaraRadera
  12. Men herregud vad helt enormt galet fin du är i klänningen. Den är ju ljuvlig!!!!!!!!!!!!!!
    Vad roligt när de blir så hila lyckat. Då är det verkligen värt varenda krona.

    Kram!

    SvaraRadera
  13. Annelie: haha… klart du får önska, och någon dag bara måste vi ju ses. :o) Ja våra män verkar vara lika omtänksamma och underbara, vi är bra lyckligt lottade. Kram!

    Livet i byn: du är minst lika snygg i den du!!! Kram!

    Eva: haha… ja någon ekonom är då inte jag heller… det avslöjar ju mitt shoppande tydligt och klart :o) Brukar skylla på att jag kan bokstäver, inte siffror..
    Vovvarna här gillar inte heller regn, vill man få dem riktigt tjuriga så ska man dra ut dem i regn. Kram!

    Linda: haha… min make är just nu i extas över en fritös han köpte i fredags… snacka om udda intresse… Yes, vi försöker höras ikväll. Kram!

    Frusna flickan: tack snälla! Ja det känns verkligen som att den var värd varenda krona. Ibland ”lönar det sig” att satsa på ett dyrare plagg, för blir det använt och älskat så är det ju mycket bättre än billigare saker som bara blir hängande i garderoben. Kram!

    SvaraRadera