Powered By Blogger

onsdag 7 juli 2010

Prefall – granskat, med bara en vinnare

Nu har jag synat prefall i sömmarna. Ja inte i verkligheten tyvärr men via datorskärmen.
Dels har jag klickat upp varenda produktbild jag hittat och dels har jag snöat in på Katinkas provning, snacka om att hon lägger ner jobb, all världens cred åt henne för det!
Ni hittar hennes provning genom att klicka här.
Jag rekommenderar den varmt eftersom den ger betydligt mer liv åt kläderna än vad produktbilderna gör. Dessutom är hon grym på att beskriva plaggen. Tusen tack för det vackra Katinka!

Jag har noga tänkt mig själv i alla plaggen. Och utifrån kriterierna vad jag gillar och vad jag trivs och passar i - vad som är jag helt enkelt – har jag kommit fram till att det bara finns ett enda plagg som eventuellt kan bli ett fall för adoption. Det här:



Tutu T88

Här i lite military och lite pink, vilket är de färger förutom almost black som jag kan tänka mig. Dock hittade jag ingen bild på almost black.
Dark powder finns det bild på men den är inte jag. Den ska tydligen även finnas i vintage chalk och white men inte heller dessa kulörer kom i min sökväg.

Vilka är era prefallfavoriter?

Tutu T88 är dock inget plagg som kommer att få fara hit via någon webbshop, jag vill prova först. Och hoppas på att få göra det i Malmö, nästa torsdag. Och på tal om det så glöm inte att anmäla er, senast på söndag, om ni vill med på träffen då. Mer info hittar ni om ni klickar på bilden i högerspalten.

Mer från mig lite senare. För nu ska jag försöka låta datorn vila lite och istället bege mig ut i verklighetens aldrig sinande sysslor. Kram så länge!

7 kommentarer:

  1. Tack gulliga du! Den är jättefin! Kram

    SvaraRadera
  2. Ja, den är super fin. En favo för mig....

    Kram

    SvaraRadera
  3. Indy dress hade jag helt glömt bort..ha ha vilket minne jag har.. Supersnygg i den måste jag säga, känns lite du tror jag!

    Tutu T88 ser ju söt ut, ja..själv får jag nästan ett hysteriskt fnitteranfall när jag försöka tänka mig själv i den rosa där!
    Däremot är jag lite sugen på den där Monoke dress Katinka provat i dag igen. Den känns mycket jag.(sådär lite lagom halvtråkig hi hi..) Ska inte ha något har jag sagt men rätt som det är har jag väl klickat likt f...-at! Ha det bra i värmen! Kram

    SvaraRadera
  4. Vi skulle kunna ta butiksraiden först och fika sedan eller så besöker vi Lilla Torg som nog borde kunna erbjuda oss någon plats ( beroemde på hur många förstås)Där finns lite olika matställe.

    kramar

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Nej, inte behöver du språkvårda dig ett endaste dugg. Själv klickade jag hem Mononoke i almost black, ångrar att jag inte läste vad Katinka skrev, skulle nog ha behövt minst stl 83 eller nåt... Nåja fin är den. Annars tycker jag väldigt mycket om Tutu T88 men inte på mig, tror dock att du skulle klä lysande i den. Däremot vinner Rapunzel mer och mer.
    Men nu sitter jag här och velar om jag ska göra ett litet klick på tradera, en livefirst dress på köp nu. Livet innehåller många stora frågor.

    Kram från Eva Solid

    SvaraRadera
  6. Eva; Livefirst dress är verkligen ett Molly-plagg "uti fingrarna"! (har den själv i chalk) Broderierna är konstverk o hela klänningen är i genombruten spets. Den är mycket fin enligt mig ialla fall..
    Vänligen
    Annelie i Borgholm

    SvaraRadera
  7. Katinka: du gör ett jättejobb med dina exelenta provningar! Stor hjälp och inspiration för mig och därför vill jag att så många andra som möjligt ska titta in hos dig också! Du är bäst! Stor kram!

    Tina: haha... jag såg det. Och vi gjorde dessutom våra inlägg ganska samtidigt. Kul. Kram gumman!

    Annelie: haha… såklart kan man inte komma ihåg allt, hade man gjort det hade man förmodligen varit inspärrad ;o)
    Och glöm halvtråkig – du är skitsnygg!!! Och det hade du förmodligen även varit i Tutu pink, så det så!
    På tal om att klicka så är det precis vad jag gjort idag.. men inte på prefall utan på rea så då räknas det väl inte, eller hur? ;o) Kram på dig vackra vän!

    Fengxumamma: har tänkt precis detsamma. Och har precis bestämt att så får det bli. Butiker först, mat sen… Eftersom jag är en människa som kan skita i att äta på ett dygn eller 2 så blev jag bara lite nojjig att alla andra ska svimma av matbrist om vi inte käkar något först… Men jag kan ju alltid förbereda med att ha ett gäng druvsockertabletter med mig. Och vem bryr sig om mat när det vankas Mollysar i krokarna. Kramkram!!!

    Eva: nu vet jag ju inte vilken färg och storlek du är ute efter på livefirsten men jag har en 2 i chalk som jag överväger att sälja eftersom jag aldrig använder den… så hojta om det är en sådan du är ute efter annars.
    Håller tummar och tassar att Mononoke passar!!! Den i almost black är den allra finaste tycker jag så bra val! Kramar i massor till dig & Mr O! Kan du förresten inte ta med dig en bild på honom nästa vecka? Hade varit så kul att få se honom.

    SvaraRadera