Powered By Blogger

lördag 24 juli 2010

Dagens – ett experiment med frågetecken

Efter lite tråkigt hushållsgöra så kände jag för att skoja till dagen med ett klädrelaterat experiment när det blev dags att lämna hemmasalongerna för ett fläktinköp på stan. Eftersom tiden var knapp innan butiken skulle bomma igen så blev det ett ytterst spontant experiment. Så utan vidare eftertankar fick jag på mig det här:



rosa Yarnbard cardigan
Fields of Lace, chalk
Livingloving dress, rouge
Mockastövlar från Ellos

Eftersom jag inte riktigt kan bestämma mig så kastar jag över frågorna som jag ställde mig själv när jag knallade runt idag till er;
Funkar det som kombo? Eller är det lite too much av matchning (trots att färgerna egentligen inte riktigt går hand i hand)? Eller ser det bara rörigt ut? Är det egentligen mest bara skitfult?... Vad tycker ni, ärligt?

Förutom att köpa en fläkt att ha på jobbet så öppnade jag även plånboken för en annan oemotståndlig goding.

Ostkrokar. En av mina största laster här i livet.
Det här var den enda påsen som fanns. Nästan ett halvt kilo tung… Fatta med kalorier som trängs i en och samma påse, där ligger trängseln hos burksardinerna fett i lä…
Bara att konstatera; viktnedgången får tydligen vänta…

Nu blir det pastasallad, film och kanske en liten ostbåge eller två… Me like!
Hoppas ni också har en bra kväll. Kram!

16 kommentarer:

  1. funkar bra! Härlig kombo!

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Tycker också att det funkar väldigt bra och jag tror att väskan och stövlarna gör att det inte ser så pluttenuttigt ut. Ibland är det när man bara slänger på sig i farten som blir det bästa.

    Kram igen från Eva S.

    SvaraRadera
  3. Jävligt lyckat experiment om jag får säga min mening! Lite taskigt att locka mig med jättepåsen ostbågar bara! Nu kommer jag sitta här i stugan och vara sugen hela kvällen, men inte orka åka och köpa några;) Ha en himla bra kväll med man och djur! Kram

    SvaraRadera
  4. Jag tycker du har lyckats klockrent som alltid!!!!

    SvaraRadera
  5. Jag tyckte det var en härlig kombo! Jag blir ju sugen på en Livingloving i rött.... suck alla dessa önskningar & begär. ;)
    Kram

    SvaraRadera
  6. Ja - hur coolt som helst! Tack för inspriationen jag har svårt att hitta på nåt kul med min FOL.

    SvaraRadera
  7. Tycker det var en superkombo! Du är verkligen bra på att kombinera på ett snyggt och coolt sätt! Ostbågar är också en last här!!! "En ostbåge eller två" Haha...jaja. Man kan se det så här: Handen och armen får bra motion från påse till mun ;)

    SvaraRadera
  8. Du kan väl bar afå det att se så bra ut! PÅ mig hade det blivit löjligt.

    Gott med ostbågar, ibland får jag sådant sug efter dem

    kramar

    SvaraRadera
  9. Hej hjärtat!
    Ja du, hade du frågat samma fråga för sisådär ett halvårs-sedan hade svaret varit motsatta men nu säger jag snygg, skön, lite lagom slapp kombo! Passar dig jättefint!

    Vet du, vi bestämde oss sent omsider ta oss över till fastlandet! Styrde kosan mot Kosta outlet. Himmel o pannkaka, vad fina saker jag greppa! Trodde knappt mina ögon..första gången jag var på en outlet. Vilka fynd..du skulle löpt amok! Fick med mig två kassar med fina mollysar! Prata om att "sväva på små moln"..Så ett besök där är varmt att rekommendera!! Fanns de flesta storlekar tyckte jag, massor för mig iallafall. Nu är jag så trött. Ögonen går i kors här..var uppe lite efter fem o vi kome hem vi 8 nu på kvällen. KRAM

    SvaraRadera
  10. det funkar absolut! Hwlt ärligt så kan jag se att du och kanske inte många till får så många plagg att fungera ihop! Du gör det så schysst liksom och dyker upp med oväntade och lyckade kombinationer. Kul!
    Keep up the good work! KRAM

    SvaraRadera
  11. Super coolt!! Vilken kanon kombo!!!
    Härlig dag Cia

    SvaraRadera
  12. Supersnyggt om du frågar mig! Stövlarna och väskan bryter av det "gulliga" och gör det mer taggigt.. Som dig ;) Kram sötnos

    SvaraRadera
  13. Jeg hadde valgt andre sko, ellers er det superfint, syns jeg!
    - Ingrid

    SvaraRadera
  14. Hmmm... jag trodde nog faktiskt att ni skulle dissa. Är ju själv skeptisk, men då funkade det alltså. Kul för det var trots allt en kombo som var "lite kul" att ha på sig.
    Ha en bra söndag alla vackra därute. Kram!

    SvaraRadera
  15. Så sweet, jag tycker färgkombinationen är suverän, riktigt läckert.

    SvaraRadera
  16. Efva: tack, jag var rädd att det skulle bli för gulligt.

    SvaraRadera