Powered By Blogger

onsdag 28 juli 2010

Dagens & inte Stålmannen

Jag jobbar, lagar mat, pratar i telefon, rensar i en pappershög, försöker planera jobb, försöker planera vardag och försöker sammanföra de två spretiga planeringarna till en enda.
Jag klappar djuren, tvättar, hänger in redan tvättade kläder, jobbar lite till och kollar så att inte maten blir bränd.

Och eftersom jag inte är Stålmannen så klarar jag inte riktigt av det jag egentligen helst skulle vilja ovanpå det. Att blogga. Så därför blir det bara en dagens innan jag lämnar in handduken här igen.


Prairie short strap dress, chalk
Underklänning från Joy
Jeans från Vero Moda
Skor från Din Sko

Försökte gå in skorna idag, gå in som att vänja mig vid klackar. Det blev mest en massa okontrollerat vinglande a la tant på lyran längs kullerstensgatorna…
Någon som har tips på hur man går in skor med klackar? I så fall mottages de med största tacksamhet…

Ha en bra kväll. Kram!

10 kommentarer:

  1. Häl först och sträck på dig! Det fulaste som finns är folk som liksom knäar runt i klackar! Snygg as usual! Kram gumman:)

    SvaraRadera
  2. Åhh, den där vill jag med ha men har ännu ej köpt. Snål nu att köpa till full pris mitt i rean....
    Du är så fin!

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Hej Josanne!

    Övning, övning och åter övning men kullerstensgator är inte enkelt och jag håller med Linda att knäandet verkligen inte är snyggt men ibland så trillar man dit ändå.
    I vilket fall som så är du väldigt fin och på bilden ser det ut som om du inte gör annat än spatserar omkring på klackar.
    Kramar från ett blött Mjölby och Eva S.

    SvaraRadera
  4. Linda: håller med dig, knäande är nog det fulaste man kan se... därför går jag som en stel pinne med alla involverade benmuskler på helspänn istället. Kanske det som är felet istället... hmm... häl först, häl först... ska nog fan lyckas bevis att man även kan lära gamla hundar att sitta... eller gå... Kram!

    Tina: jag hojtar om jag ser den på rea! Kram!

    Eva: i den här stan = utanför min dörr har Kullerstenskungen fått härja helt fritt, vilket han har utnyttjat till fullo. På bilden har jag bara plockat upp mitt forna jobb i modesvängen. Det som stavas posera så det ser bra ut fast att det egentligen inte är det... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  5. Hi hi precis som Linda säger: häl först och jag lägger till: lite kortare steg än normalt. Snygg är du!!!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Du är skitsnygg i den toppen. Själv saknar jag axlar och avstod därför denna söta klänning/tunika. Låter som att du har fullt upp...var rädd om dig och hälsan.

    KRAM

    SvaraRadera
  7. Jag är urkass jag med på att gå i skor med klackar. Gör det nästan aldrig. Men har nu beställt ett par med lite klack och hoppa på att jag ska kunna GÅ snyggt i dem. :D :D Så tyvärr inga tips.
    Prairien är så himla fin på dig!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Godmorgon hjärtat! Vad fin du är i din(a) Praire straps!
    Otäckt med branden så nära igår, lät nästan lite kusligt. Du måste försöka vara lite rädd om dig.. Jobbgalningen i dig får väl inte ta helt överhand så du utsätts för fara!?
    KRAM
    (Här regn idag, tråkigt o vi får huset fullt.. Mia stackarn är ju på camping i grannbyn, kan ju inte vara en hit.)

    SvaraRadera
  9. Anne. ja det gick faktiskt lite bättre att knata runt i dem igår efter era tips. Så tackar tackar! Kram!

    Linapina: jo fullt upp är det minsta man kan säga... Inte så lätt att vara rädd om sig alltid, tyvärr. Tack för omtanke!!! Kram!

    Jeanette: en gång i tiden gick jag alltid i klackar men har helt legat av mig på den fronten. Hoppas det går bättre för dig. Kram!

    Annelie: haha... jobbgalningen, det känns klockrent träffande. Regnet har hittat hit nu också. Först längtar man efetr lite regn och sedan blir man sur när det kommer, snacka om att aldrig vara nöjd. :o) Kram!

    SvaraRadera
  10. tack för träffen! Du är kanonsnygg!!!!
    o jag tyckte du gick hur fint som helst i dina klackar :)
    Ska vi inte ta o fixa nån OMträff i höst här i vår lilla stad?
    kram

    SvaraRadera