Powered By Blogger

söndag 11 juli 2010

Ny lösning på platsbristen

Resan är bokad. Höst- och vinterkollektionerna synade i sömmarna. Och rensningen är i full gång.
Fast vi pratar rensning i ytterst liten skala.
För jag har kommit på att jag faktiskt använder betydligt mer av det som finns i min garderob än jag trodde.

Vilket ju är bra, utom när det gäller den utrymmestekniska aspekten.
Men det finns ändå inte på kartan att något av det jag använder och älskar åker ut. Varför skulle det liksom…

Och därmed kommer min garderob aldrig att få uppleva en såhär luftig och välordnad tillvaro:


För som det ser ut nu så blir det bara ett fåtal linnen och tröjor från äldre kollektioner som kommer att få en chans att lämna...

Men jag har en lösning på platsbristen ändå. Som stavas att jag kommer att vara väldigt restriktiv med att shoppa från kommande Mollysläpp.
Av den enkla anledningen att det faktiskt inte finns så mycket som tilltalar mig, och då har jag vägt in två aspekter, dels snygghetsgrad och dels prislapp.
Ju mer jag spanat desto kortare blir min önskelista. En skum men samtidigt befriande känsla.

Och så har jag dessutom bestämt att inget handlas innan det har provats.
Sedan är det ju helt ärligt så att jag är en svag människa, med extremt lätt för att bryta sådana här löften till mig själv, så vi får väl se hur det blir med den högtravande moralen när plaggen börjar droppa in i butikerna… Och inte minst i bloggvärlden.

Jag har inte lyckats plåta något av det jag trots allt kommit fram till att skiljas ifrån. Det får bli ett fall för kvällen, för trots fläktar och vidöppna fönster så håller jag på att koka sönder här inne.
Så nu blir det istället parkpicnic i skuggan med make och hundar resten av eftermiddagen.

Hoppas ni har en bra dag! Vi ses senare! Kram!

4 kommentarer:

  1. Buu mitt inlägg försvann nånstans..

    Iallafall så skrev jag att äntligen en som resonerar ungefär som jag gör! Tittar o begrundar på det nya men får inse det tilltalar mig helt enkelt inte! Bara något enstaka plagg.
    Om jag nu inte är mer sjuk än befarat förstås..eller fått solsting! Man vet ju aldrig.. Hoppas ni får en riktig skön o mysig eftermiddag i parken! (jag roar mig efter bästa förmåga nere i källaren som är svalaste platsen för tillfället..)
    Kramkram

    SvaraRadera
  2. Annelie: haha... ja man vet ju aldrig, det kan vara solsting som lägger sig någon gång i augusti och då plötsligt hittar man istället godbitar utav bara den. Fast jag tvivlar. För jag tycker det är fula mönster, konstiga skärningar, detaljer jag inte gillar.. Men men, det lär ju visa sig om man faller i alla fall...
    Just nu har jag superspan på ett plagg på rea, bara 30% och hoppas att det ska bli 50%, har till och med mailat och frågat den berörda webbshoppen idag, så galenskaperna tar aldrig slut här...;o)
    Hoppas det svalnat av lite hos er också nu.
    Ha en riktigt bra kväll. Stor kram vackra vännen!

    SvaraRadera
  3. Annelie: kom precis på att jag inte svarat på ditt mail... :o( Sorry att jag är så kass på det men svar kommer, vågar inte lova när, men snart... Kram igen!

    SvaraRadera
  4. Bra resonemang, om man använder de flesta av plaggen och vill behålla dem varför göra sig av med dem? Det skulle vara om man behövde pengar men inte annars.

    SvaraRadera