Powered By Blogger

torsdag 8 juli 2010

Dagens & städdillet har slagit till

Den här dagen har verkligen haft eld i baken. Det känns som att klockan är 15.00 rent tidsmässigt, och därför upplever jag mig just nu snuvad på ett helt gäng timmar.
Vilket kan bero på att jag ägnade den största delen av eftermiddagen åt att städa a la det lite nitiskare slaget. Och sådant tar ju längre tid än vad man tror. Nu ska jag bara slutföra det sista för dagen innan det blir lite tv som belöning.

Dagens outfit härstammar dock inte från mitt rengöringspass utan från de stunder jag befunnit mig utomhus, i ett molnigare klimat som passar mig lite bättre.

Önskar alla en bra kväll och säger kram med dammvippan i högsta hugg.

6 kommentarer:

  1. Jäklar vad du städar! Snygg as usual, är sugen på ett par såna där slitna jeansleggings. Har inte fått nåt samtal från nån annan än Moa som ringde och undrade om hon fick gå och köpa glass, måste vara din telefon som spökar! Ha det bra gumman, see you soon!

    SvaraRadera
  2. Jösses vad flitig du är då..kan det bero på molnen..

    Tack för dina rader, kändes genast bättre! Knäppt va! Men men.
    Håller på med ny ännu en ny sorts medicament än tidigare. Så det har ju varit bättre måste jag säga. Byter i princip bara liggplatser inne/ute/inne.. Låter väl kul, ha ha. Ha det skojsigt med dammvippan!
    Kram kram

    SvaraRadera
  3. Hej Josanne och Annelie!

    Tack för svar och flitig är du. Dammvippan och du kanske kunde komma farande och svepa runt även här?
    Tack även till dig Annelie angående Livefirst dress och det där med värmen ska jag ta till mig.

    Allt gott till er och nu är det bara tågbiljetter som ska fixas.
    Kramar från Eva S.

    SvaraRadera
  4. Du är alltid fab, jag hade träffat er nästa vecka men har ev lite jobb att fixa då därför har jag inte anmält mig.

    SvaraRadera
  5. Ja här röjs det på vinden och körs till tippen. Jösses vad man samlar på sig! Jag håller dock fanan högt och röjer i mollysar. Känns åtminstone bättre så, hehe...
    Kram

    SvaraRadera
  6. Linda: det sjuka är att hur mycket jag än städar så ser det lika jävligt ut på nolltid igen... et hopplöst göra egentligen...
    Min telefon är helt knäpp, gör ett nytt försök idag. Kram!

    Annelie: du har mail vackra vän! Kram!

    Eva: låter bra med tågbiljetter. Jag ska boka bord på tapasrestaurangen idag - glömde helt av det bland dammtussarna igår - de öppnar kl 16 så jag gissar på hemfärd runt 18 ungefär, så du vet. Kram!

    Efva: får du tid och lust i sista sekund så är det bara att höra av sig. Annars hoppas jag vi får chans att träffas en annan gång. Alltid kul att träffa likasinnade i ens egen ålder. Kram!

    Nena: haha... ja man kanske ska testa att köra Mollysar istället för mys-stass under dagens städröj. Annars får du hålla fanan för mig också, vilket jag vet att du gör med bravur! Kram!

    SvaraRadera