Powered By Blogger

torsdag 22 juli 2010

Dagens & brutna löften – igen…

Och så var jag där igen, vid att lova utan att hålla…

Planen var att knalla direkt hem från jobbet vid 18-tiden, svara på mail och kommentarer här i bloggen, skriva till er som vill köpa plagg jag gjorde ett inlägg om igår, snurra runt hos er andra och lämna avtryck, något som jag ber om ursäkt för att jag är så dålig på… sedan tvätta upp plaggen som ska få nya ägare och köra blicken i Odd Mollys höst och vinterkollektion för att bena ut i måsten och vill ha.

Det blev inte ett jota gjort av det. För ytterst spontant och i ”sista sekund” blev jag och maken inbjudna till en grillkväll hos vänner vi inte träffat på bra länge. Och kom hem precis nyss. Så jag svek er för dem… Förlåt…

Men imorgon, DÅ går jag hem vid 17-tiden och gör allt det där jag skulle gjort idag…

Dagens outfit var i alla fall den här:


One silk wrap tunic, apricot
Chrysalis minigown, powder
Jeansleggins från Vero Moda
Mockastövlar från Ellos
Jobbväska överfull med papper, block, kamera & annan skit

En stass inspirerad av den tjockgrå himlen och regnet som precis vräkt ner minuter innan jag klev ut genom dörren i morse.
Hade jag vetat då att sol och idiotkvavhet skulle parkera sig över staden bara en dryg timme senare så hade jag säkert valt annorlunda…

Nu tänker jag plocka ut tandpetarna som jag har stagat upp ögonlocken med och istället kasta mig i sängen för att fånga lite välbehövlig sömn efter ännu en djupdykning i jobbträsket.

Men vi ses imorgon! Om ni vill. Kram!


6 kommentarer:

  1. Jösses människa, be inte om ursäkt för att du har ett liv! Klart du skulle grilla:) Snygg är du ju varenda dag! Chrysalisen i multi finns i storlek 2 hos Lisen (på rea till och med). Min är skickad från Danmark i dag:) God natt gumman.

    SvaraRadera
  2. Säger som Linda, be inte om ursäkt för att IRL faktiskt går före bloggen!

    Fin kombo på dig idag!(alltid=))

    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Klart vi vill och hoppas att du hade det trevligt och jag kan tvätta och stryka linnet så det så.

    kram från Eva S.

    SvaraRadera
  4. Godmorgon hjärtat!
    Varför måste du ha så höga krav på dig själv?! Kanske dags dra ner lite på kraven..självklart går vardagslivet med familj o vänner (tja arbetet givetvis..) före allt annat. Be inte om ursäkt! Det blir som det blir, vi finns här allihop!
    Ta det lugnt! (om du nu kan..) KRAMAR

    SvaraRadera
  5. SÅ är det här... IRL livet kallar mer på mig nu... Men så är det.
    Lite surt att jag missade alla fina kläder du hade till salu men så kan det vara. Får se att jag sparade pengar istället. :)
    Super fin som alltid är du.

    Massa Kramar

    SvaraRadera
  6. Ni har ju så rätt egentligen, verkligheten går före bloggen men så hade jag ju plagg till salu som folk var intresserad av och då känner man sig så sjukt dum som inte hör av sig... vet ju själv hur det är när säljare inte hör av sig...
    Tack underbara för att ni finns! Kram!

    SvaraRadera