Powered By Blogger

måndag 19 juli 2010

Dagens – lite överklädd

Efter att ha varit ute på fältet hela förmiddagen väntar nu ett pass på några timmar framför datorn.
För en gång skull hann jag ta dagensbilder i morse, men tiden räckte aldrig till för att lägga ut dem då.
Det gör den nu så här kommer min outfit of today:


Voile short dress, rose
Livingloving, lite powder under
Mockastövlar från Ellos

I morse var det molnigt och lite småkyligt här, det är det inte längre. Nu strålar solen från sin vackraste sida, så den här stassen är lite överklädd rent mängdmässigt på kontoret utan luft. Fast det är smällar man får ta…

Och på tal om jobbet – dags att flytta fokus dit igen så man kan komma hem i någonslags hyfsad tid idag. Vi ses ikväll. Kram!



3 kommentarer:

  1. Supersnyggt ihop med Livingloving dressen. :) Här är det städ/slapp dag. Jag tänker och lider med dig att du får sitta på jobbet i värmen.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jeanette: vad glad jag blir att du skriver städ OCH SLAPP-dag. Hoppas det var övervägande slapp... men känner jag dig rätt så var det nog mest städ... ;o)
    Ja shit vad äckligt det är, hjärnan kokar och så ska man vara kreativ, inte min grej... Tur jag har kollegor (den här veckan, de går på semester på fredag, båda två...) så vi kan peppa varandra i stil med: "om vi skriver det och det så fikar vi sen"... snacka om att det blir en massa fikat...
    Ha en bra kväll! Kram!

    SvaraRadera
  3. Dessa båda plagg har jag också så jag får testa den kombinationen en annan dag, en svalare dag. Jag tycker att livingloving dress ilite powder är svårmatchad.

    SvaraRadera