Powered By Blogger

lördag 5 juni 2010

Jag är en dålig människa...

Jag var på väg redan igår men lyckades sansa mig. Idag är en annan dag, en dag när karaktären fallit i koma…
Ett tillfälle som jag såklart var tvungen att utnyttja.
För när maken gick till jobbet passade jag på att smita iväg till en av två lokala Molly-butiker. Med siktet inställt på att vandra hem med en kasse.
Men inte med vilket plagg som helst utan med den här:


Ni ser vad det är va? Som mycket riktigt landade i en kasse och med mig hem...

Jag är en dålig människa… jag vet… men det är ganska kul att vara en dålig människa. Och garderoben blir så mycket roligare att rota i när man är en dålig människa ;o)

Nu ska jag och vovvarna knalla iväg och möta maken och så ska vi fika med hans föräldrar.
Återkommer med en dagensbild lite senare. Kram!



7 kommentarer:

  1. Vilken fin som fick följa med dig hem! En underbar människa det är du.

    Trist med korten igår....

    KRAMAR

    SvaraRadera
  2. Inte ett dugg dålig människa! Inte ha dåligt samvete för dina köp, du jobbar ju hårt, och gubben din stöttar ju dig, så visst är du värd dina inköp!!

    KRAM!!! PS: FINT köp, jag har chockat mig själv o inte köpt ngn sån alls=)

    SvaraRadera
  3. "Kärringen mot strömmen" skrattar gott! Frågan är nog snarare..vem gör INTE så!! Visst är det underbart att få vara "en dålig människa" som du säger!! Grattis istället till köpet, den är superfin verkligen!

    Vad roligt få "leka restauranggäster".. otroligt spännande! Ska bli roligt få se sedan.. Kram

    SvaraRadera
  4. Fiiiining har du fångat och du är sannerligen värd den. Med tanke på hur mycket jag använder mina så är de värda sin vikt i guld! Kram hjärtat!

    SvaraRadera
  5. Inte är du en dålig människa heller! Lite svag kanske, men vem är inte det;) Kram gumman och tack för telefon-samtalet i går!!

    SvaraRadera
  6. Ohhh, idag såg jag att "min" butik hade 15% rabatt på klänningar. Stax efter såg jag en vacker kvinna på 50+ som hade en wigwam på sig. Hon var sååå vacker och jag fick skynda mig till bilen och åka hem. Nu när jag berättade för maken undrar han varför jag inte köpte den :-S
    Grattis, du kommer att älska den tror jag!

    SvaraRadera
  7. Tina: tack söta, du är själv en underbar människa! Kag lite trist med bilderna, när man nu hade chans att flasha en kändis och allt :o) Kram!

    Filippa: du satte fingret på mitt eviga försvar; jag jobbar som en idiot och då måste man ju unna sig lite. Sen att lite blir för mycket är en annan femma :o) Kram!

    Annelie: haha... du är bara helt underbar. Mailar dig under dagen. Kram från kärringen mot strömmen 2!

    Sanni: ja du är en stor "skuld" till att jag blev sugen på båda, du är ju så förbenat snygg i dem! Och absolut värda sin vikt i guld, det har du helt rätt i. Kram!

    Linda: haha... svag, eller hagalen... kanske är samma sak ;o) Ville ju gratta och hann inte in i Blogglandia hoppas jag inte babblade sönder dina öron totalt, kändes nämnligen lite så... Kram!

    Lillis: haha... känner igen det där att skynda sig bort för att inte lockas att shoppa... Retligt då när man kommer hem och maken undrar varför man inte slog till... men det kanske du kan rätta till ;o)Kram!

    SvaraRadera